Sofia Ståhl berättar glatt att hon återupptagit en efterlängtad hobby.
Sofia Ståhl berättar glatt att hon återupptagit en efterlängtad hobby. - Foto: Foto: Henrik Montgomery/TT, STELLA PICTURES/Jari Kantola

Sofia Ståhl visar upp totala lyckan – ett år efter flytten med Tareq Taylor

Det händer mycket i Sofia Ståhls liv. Nyligen tog hon ett beslut som hon längtat efter i flera år. ”Bästa jag gjort på länge!!”, skriver hon på Instagram.


För några år sedan meddelande hälsoprofilen Sofia Ståhl, 36, och tv-kocken Tareq Taylor, 54, att de är ett par. Sedan dess har det hänt en hel del i parets relation och de har dykt upp sida vid sida på flera offentliga tillställningar. 

Tillsammans har de startat gemensamma jobbprojekt, en föreläsning med temat relationer. Och under fjolåret sålde de sina bostäder – Sofia i Hammarby Sjöstad och Taylor i Malmö – och köpt hus och blivit sambos i Nacka tillsammans. 

Båda två har barn från tidigare förhållanden. Sofia har dottern Edith och Tareq dottern Ellen. Paret har däremot inga gemensamma barn och enligt dem själva är det inte något de vill.  

“Utifrån här och nu och hur jag känt de senaste fyra åren så är min bebisfabrik stängd. Jag har fått mitt barn. Längtan efter fler finns inte.”, har Sofia tidigare skrivit på sin blogg.

Foto: Peter Grannby - 2023-05-04 Tareq Taylor lanserar sitt första rödvin. Pinot Noir cuvée 1.3.6APå Bilden: Tareq Taylor och Sofia Ståhl

Sofia Ståhls bebislycka – har blivit moster

Nyligen kom Sofia med ett glädjande besked,  hennes syster Linnea Sjöström, har nämligen blivit mamma för första gången. På sina sociala medier visade hon upp bilder från när hon och Tareq träffade familjens nykomling för första gången.

"Här är från första gången vi träffade lilla hjärtat och både jag och Tareq smälte. ", skrev Sofia Ståhl på sin blogg.

Sofia Ståhls efterlängtade comeback

Förutom att familjen utökats med en bebis har Sofia även återupptagit en hobby från förr. På sin Instagram publicerar hon ett videoklipp där hon berättar för följarna att hon börjat rida igen – efter 18 års frånvaro från sadeln. 

I klippet får vi följa henne när hon drar på sig ridstövlarna och beger sig mot stallet, för att börja på ridskola igen. 

”Tillbaka till HÄSTLIVET! Efter 18 års frånvaro kunde jag inte hålla mig längre! Upp på hästryggen och tillbaka i ridskolan. Bästa jag gjort på länge!! Som att rötterna grävdes lite djupare. Hästarna. Tack!”, skriver hon under inlägget. 

Visa detta inlägg på Instagram

Ett inlägg delat av Sofia Ståhl (@staahlsofia)

/
/
/
stats