Oliver Ingrosso ska bli pappa till en liten son.
Oliver Ingrosso ska bli pappa till en liten son. - Foto: Foto: STELLA Pictures/Patrik Österberg och STELLA Pictures.

Det ska Oliver Ingrossos son heta – inspirerat från klassiska filmen

Oliver Ingrosso och Zoe-Fay Brown väntar sitt första barn. Namnet på kommande bebisen kommer vara inspirerat från Olivers favoritfilm.


Olli-krögaren Oliver Ingrosso och flickvännen Zoe-Fay Brown ska bli föräldrar för första gången. Det var under våren 2023 som den blivande pappan delade med sig av den glada nyheten att paret väntar tillökning.

– Jag är skitglad ja, men jag tror inte att det har slagit in än helt och hållet heller, sa han då i podcasten Inga beiga morsor, med Melina Criborn och Ellinor Löfgren, och fortsatte:

– Jag har snackat med flera män som ska bli pappor och alla säger samma sak, du som farsa fattar ingenting förrän du står och håller i bebisen på BB.

I samma podcast avslöjade Oliver även att paret tänkt ge barnet ett namn inspirerat från hans favoritfilm "Star Wars".

– Den ska heta Obi efter Obi-Wan Kenobi, sa han och förklarade att det var en av hans barndomsidoler. När Oliver föreslog namnet för sin gravida flickvän ska hon ha sagt ja på en gång.

Pernilla Wahlgren bekräftar barnbarnets namn

Därefter har Zoe-Fay benämnt bebisen som "K", något fick tankarna att snurra om paret ändrat sina tankar kring sonens namn, något som Modette tidigare skrivit om. Men i podcasten Wahlgen & Wistam, med Pernilla Wahlgren och Sofia Wistam, bekräftade den blivande farmorn barnbarnets namn, som likt sonen Olivers uttalande, är inspirerat från "Star Wars".

– Min son Oliver är ju familjens största "Star Wars"-fan, han är ett otroligt "Star Wars"-fan, säger hon i podcasten och fortsätter:

– Hans kommande son kommer faktiskt att vara döpt till något efter en av karaktärerna i "Star Wars" till och med.

Relationen till svärdottern Zoe-Fays mamma

I samma podcast har allsångsledaren tidigare berättat om relationen till sin svärdotter och hennes familj. Hon var då lyrisk över att få välkomna nya medlemmar till familjen.

– Det blir något nytt för mig, det är en helt ny familj man ska lära känna. Och Oliver och Zoe har inte varit tillsammans så länge, säger hon och fortsätter:

– Jag dör för hennes mamma, hon så gullig och vi klickar så bra.

Läs mer: Pernilla Wahlgren visar upp familjelyckan: "Mitt lilla barnbarn"

/
/
/
/
/
stats