Avslöjandet: Skämt om Pernilla Wahlgren och Anna Brolin klipptes bort i Robinson: "Tillsagda"

Skämt som sades under inspelningen av Robinson togs inte emot särskilt bra av produktionen. Nu berättar deltagaren Fabian Turkalj om tillsägelserna.


Robinson-säsongen rullar på för fullt och deltagarna tar sig an olika tävlingar vecka efter vecka. Men när deltagarna inte är upptagna med att tävla för att inte hamna i öråd händer det att det snickesnackas en hel del – om saker som behövts klippas bort, har det visat sig.

Nu avslöjar deltagaren Fabian Turkalj att det under säsongens gång förekom samtalsämnen som sedan inte kommit med i programmet. Och det var inte vilka samtalsämnen som helst som det gällde, utan en och annan invit till kändiskvinnorna Pernilla Wahlgren och Anna Brolin.

Blev tillsagda

Det är i en intervju med Hänt som nämnda Fabian berättar att det skämtats en hel del mellan deltagarna, inte minst mellan honom själv och deltagaren Dennis Boelius. De sagda skämten togs dock inte emot särskilt bra av produktionen, berättar Fabian för sajten:

– Jag och Dennis bland annat har pratat damer. Vi har pratat mycket om det, det är det enda vi pratat om i princip men vi blev tillsagda varje gång.

Skämt om kändiskvinnorna inte tillåtet

Därefter förklarar han att det var "nolltolerans" när det kommer till att skämta på det sättet som de gjorde. I samband med dessa otillåtna skämt förekom nämnda Wahlgren och Brolin, som Robinson-Fabian berättar att han öppnade upp sina armar för.

– Vi var inte elaka, vi pratade inte om tjejerna i laget. Det var ju inte så att vi mobbade eller trakasserade, utan det var mer om kändisar. Jag kunde exempelvis nämna Pernilla Wahlgren eller Anna Brolin och säga att ”vafan nu är det dags för dem att träffa en snygg äldre man som mig, och inte någon medelmåtta”, säger deltagaren till Hänt.

/
/
/
/
stats