Laila Bagge ljög för Niclas wahlgren under deras äktenskap.
Laila Bagge ljög för Niclas wahlgren under deras äktenskap. - Foto: Stella Pictures/FameFlynet Sweden/Patrik Österberg

Laila Bagges stora lögn för Niclas Wahlgren: "Åt helvete"

När Laila Bagge och Niclas Wahlgren var gifta lånade Laila makens bil, någonting som hon sedan fick ångra.
– Nej men jag drog en lögn alldeles för långt, berättar hon i ”Rix Morronzoo”.


Laila Bagge, 51, är inte en blyg pralin. Som programledare för "Rix Morgonzoo", har hon därför inga problem med att dela med sig av sitt privatliv.

Nu berättar hon om en lögn som hon drog för exmaken Niclas Wahlgren, 59, under deras äktenskap.

MISSA INTE: Laila Bagge hamnade hos polisen under festkvällen: "Är ni nyktra?

Laila Bagge om kärlekslivet: 

Det hör till vardagen att Laila berättar om sitt liv under sina arbetstimmar på Rix FM. Laila, som är nybliven singel efter uppbrottet med Korosh Kananian, 33, har exempelvis berättat om sitt singelliv i radion.

– Grejen är att det är otroligt många som ska lägga sig i hur jag ska dejta. Det är otroligt många som ska hjälpa till och som ska lägga sig i hur gammal personen ska vara, vad den ska jobba med, hur de ska se ut i stort sett och så vidare, sa hon i programmet och fortsatte:

– Det vore ju kul faktiskt om jag fick leva mitt egna liv utan att folk ska lägga sig. Det är så mycket regler. Så jag vill bara meddela att jag skiter i vad ni säger. Jag kommer bli rebell, jag kommer ta någon som ingen gillar.

LÄS MER: Laila Bagge ryter ifrån – efter vännens kritik i direktsändning: "Skiter i"

Laila Bagges stora lögn till Niclas Wahlgren

Laila blev tillsammans med Niclas Wahlgren 2010 och ett år senare fick de sonen Kit Wahlgren. Sedan de skilde sig 2015 har de haft delad vårdnad om Kit, som spenderar varannan vecka hos vardera förälder.

 I "Rix Morgonzoo" pratade gänget nyligen om lögner, och Laila passade då på att berätta att hon en gång drog en lögn om Niclas bil. 

– Den hade jag parkerat som vanligt på fel ställe. Den blev bortbogserad på en fredag. Jag trodde först att bilen var stulen men så visade det sig sen då att den hade blivit flyttad till Spånga långt åt helvete som man inte fick hämta förrän på måndag, berättar Laila för kollegorna.

Laila och Niclas. Foto: Anders Wiklund / TT

"Fick ljuga för min skull"

För att få hämta bilen skulle Laila behöva betala 4 000 kronor. Laila ville dock inte erkänna vad som hänt för Niclas, och istället ljög hon. 

– Jag ringde till Niclas och sa: ”Du, jag lånar ut din bil till syrran” – för han hade en lite större bil än jag – ”För hon ska flytta i helgen. Hon behöver den som flyttbil, det är väl okej?” Han var helt fine med det, fortsätter Laila.

När helgen närmade sig frågade Niclas Laila om de inte skulle ta och hjälpa systern att flytta, och Laila fortsatte att bygga på lögnen om flytten. Hon ringde till och med sin systern för att förvarna ifall Niclas skulle fråga om hon behövde hjälp.

– Jag vävde in hela familjen i den här flytten som fick ljuga för min skull.

Sanningen kom dock fram till slut. Aftonbladet ringde nämligen Niclas och bad om en kommentar efter att bilen blivit bortbogserad. 

– Han får reda på min lögn då, säger Laila i "Rix Morgonzoo"och skrattar.

LÄS MER:

Per Anderssons nakenchock på Pernilla Wahlgrens bröllop

Åsa Ingrosso visar upp bröllopsklänningen: "Behöver träna"

/
/
stats