• Cattis86

    Vi har fått BARNBESKED!!!!!!!! <3

    Åhhhh jag måste bara få berätta!!!! Jag har aldrig varit så lycklig i heeeeela mitt liv!!!!!! <3 Vi fick barnbesked igår!!! Vi har fått en helt UNDERBART söt liten pojke på 1 år och 5 månader!!! Han är det finaste barn jag någonsin sett och vi är såååå lyckliga! !! :D


    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2013-06-12 08:29
    Herregud, VARFÖR blev det en ledsen smiley framför inlägget??? Det ska såklart vara en glad!!! :D ska d va!!
  • Svar på tråden Vi har fått BARNBESKED!!!!!!!! <3
  • Cattis86

    Hej alla! Ber om ursäkt att jag inte svarat tidigare, har inte varit här inne nånting.. Men TACK så jättemycket allihop!! Vi är såååå lyckliga!!! <3 :') Jag antar att dem flesta av er vet vad jag menar när jag säger att mammalyckan är svår att beskriva med ord!!

    I juli var vi och hälsade på våran lilla pojke under några dagar, och snart är det dax för resa nr. 2! :) Den 30 Augusti åker vi igen :D Sen får vi äntligen åka hem tillsammans alla tre! Längtar såååå otorligt mycket!!!

  • Cattis86

    Cisse: våra papper skickades till Polen i oktober 2012 och vi fick barnbesked den 11 juni 2013 så vi väntade på barnbesked i 8 månader :) Det gick ovanligt snabbt tror jag?

  • Jess999

    Grattis till er, vad mysigt, från oss som väntar barnbesked med från Polen. Roligt och fått kontakt med er!! Jess999

  • Cattis86

    Jess99: Åhh vad roligt!! :D Ja vi har gärna kontakt med er också! :) kan inte komma in på din sida dock.. kanske beror på att jag använder mobilen? men vi kan maila om du vill? :) catrine.hellstrom@spray.se

    Så kan vi byta tankar och erfarenheter :) väntar ni genom BFA? Hur länge har ni väntat? Vart bor ni nånstans? :)

  • LängtansBlåaBlomma

    Råkade hamna i adoptionsforumet av ett feltryck.Grattis !! Har följt dig några år, sen ni förlovade er och gjorde ett fint hjärta i stranden. Så ett stort Grattis och lycka till önskar jag dig och din lilla familj!


  • LängtansBlåaBlomma

    Inser att jag lät lite creepy nu... Du kanske inte vet vem jag är, jag har bytt användarnamn då och då under de här åren.


Svar på tråden Vi har fått BARNBESKED!!!!!!!! <3