• 82an

    Har hissen fastnat någon gång när du åkt?

    Jag tycker det är läskigt att åka hiss (töntigt jag vet ) Tänkte kika statestiken över hur många här ine som varit med om att hissen har fastnat eller gåt sönder för. Skriv gärna och berätta.

    Omröstning
    Du måste logga in för att rösta eller se resultatet av omröstningen.
  • Svar på tråden Har hissen fastnat någon gång när du åkt?
  • Little Pooch 05

    Ja, med en skrikande hungrig bebis i vagnen! Snacka om stressigt!

  • Duckan74

    Jajamen, massa gånger, men den har alltid gått igång efter en stund och så har jag kommit upp eller ner. Inga problem!

  • Apif la deuxième

    Ja ibland har hissen stannat, även om det bara varit för några sekunder/nån minut så har jag fått sån panik att jag hyperventilerat och nästan svimmat, och när hissen äntligen öppnats har jag sprungit ut och sen har benen inte orkat bära mer utan sjunkit ner och börjat böla i nåt hörn.

    Därför åker jag ytterst sällan hiss. Gör det bara när jag varit tvungen, t.ex för att trappan är avstängd för allmänheten och endast får användas i nödfall, eller när det inte finns trappa upp utan för att komma till en viss avdelning måste man ta hiss. Men jag hatar det, brukar stå och krampaktigt hålla tag i räcket i hissen. Dessutom åker jag aldrig ensam.

  • ashera

    Nej, har som tur är aldrig hänt. När jag var liten var jag alltid jätterädd för hissar men det mesta har "växt bort" nu. Jag har inga problem att åka hiss när jag åker tillsammans med någon eller hissar jag åker ofta. Men är jag ensam och ska åka en okänd hiss tar jag hellre trapporna.

  • lycra

    ja.. jag hatar att åka hiss.. men är jag tvungen så gör jag. Så var det i London, kunde inte komma upp därifrån om jag inte tog hissen & javisst stannar den med en riktigt DUNS & larmet börjar tjuta.. jag får panik o skriker what happened till en ung kille som också stog i hissen som svarar helt kolugnt: i dunno.. men den startade igen efter 2 minuter som dock kändes som en evighet!

  • Heather

    Nej, men en gång var det väldigt nära då min höggravida syster och lika höggravida jag + vår mamma trängt oss in i en liten hiss för att hälsa på vår kusin! Vi fick själva stoppat hissen och stannade på nästa våning och tog trapporna istället.

    Sen har jag själv stoppat hissen av misstag genom att luta mig på stoppknappen utan att märka. Det var läskigt tills man insåg vad som hänt sen var det ju bara att trycka på knappen igen för att komma iväg!

  • Alcarinque

    Nej, tack och lov! Jag hatara att åka hiss, tar nästan alltid trapporna i stället.

  • Julienne

    Detta hände förra sommaren. Vi hade varit på fest och skulle åka vid 01:30 tiden på natten. Jag var nykter, min man var halvlullig, en till tjej var med som inte heller druckigt och hennes stupfulla karl. Vi fyra ställde oss i en hiss typ 1x1 meter och fastnar mellan två våningar!!! Vi ringde journumret som fanns i hissen men reparatören som hade hand om området bodde sex mil från oss så det var bara att vänta i 45 minuter! Vi kunde inte ens sitta ner, så trångt var det. Och den apfulla killen kunde inte hålla käften en enda minut. (suck) Så här i efterhand kan man ju garva åt det, men vad jag led då!

  • Lattjo

    Jodå jag har fastnat ett par ggr. En gång fastnade jag, min sambo och en kompis i vår minihiss här. Vi hade varit ute på krogen, alla var på lyset och kissnödiga. När montören till slut kom höll polaren på att börja spy och sambon pinka ner i springan vid hissdörren *s* Han kom i grevens tid :)

  • Lilly309866

    Ja
    Vi bodde på vån 4 i ett högt hus med 3 hissar. Jag skulle åka upp till vån 4 ensam, och tog den enda av hissarna som jag kunde tänka mig att åka. Jag klev in i hissen och tryckte på 4-knappen. Men istället för att åka till våning 4, fortsatte den att åka, förbi 5, 6, 7... Ända upp till högsta våningen! Den stannade med ett ryck på högsta våningen för att sedan hastigt åka ner till våningen längst ner. Den åkte så några gånger, innan jag lyckades stanna hissen på BV och slita upp dörrarna. Utanför stod min syrra och hennes kompis och stirrade konstigt på hissen. Jag fick lugnt förklara vad som hänt, och nu, ungefär 1 och ett halvt år senare skrattar jag åt det som hände i hissen 😂

  • MySecret

    Hissen när vi bodde i lägenhet fastnade ofta. valde trapporna så ofta det gick men vi hade en skruvmejsel liggande innan för ytterdörren så vi kunde släppa ut varandra 

  • Kammen320

    Ja, för länge sen, säkert 15 år sen. Dock var det sån gammal hiss med gallergrind så jag öppnade gallergrinden o nådde precis till hisshandtaget (var nästan uppe vid våningen jag skulle till)o kunde öppna det från insidan o klättra ut. Innan jag kom på att jag kunde klättra ut gick det förbi en medelålders kvinna o var skitsur på mig för att jag "pajat" hissen. Tycker ju att hon kunde frågat om jag behövde hjälp, lyckats ringa hisskillen eller så men inte...

Svar på tråden Har hissen fastnat någon gång när du åkt?