• RahRah

    HELLO FRESH vad tycker ni?

    Hej! Någon som beställer hem Hello Fresh mat? 
    vad tycker ni? 


    är det värt pengarna? 

  • Svar på tråden HELLO FRESH vad tycker ni?
  • Cereal Killer

    Vi har haft dem i omgångar, senast för kanske ett år sedan. Det är bra mat med ganska mycket grönsaker, men mycket förberedelser. Skalande, hackande, ingen av salladerna är färdigsköljda så det tar tid. Mycket korriander och lime. Vi tröttnar på maten snabbt, men återvänder den ibland när vi får ett bra erbjudande. Leveranserna har funkat bra och det har aldrig varit strul med saknade varor, till skillnad från middagsfrid som vi har nu där det krånglar hela tiden. Men middagsfrid har snabbare recept med mycket färdigsköljda och strimlade grönsaker, så det är fördelen med dem. 

  • LFF
    RahRah skrev 2023-09-26 13:17:28 följande:
    HELLO FRESH vad tycker ni?

    Hej! Någon som beställer hem Hello Fresh mat? 
    vad tycker ni? 


    är det värt pengarna? 


    Ja, i perioder är det absolut vört priset. 

    Allt kommer packat i den mängd du behöver. Att det är mycket grönsaker ser jag inte som något negativt, inte heller att man behöver skölja, skala, hacka etc. Ja, recepten tar lite längre tid än sagt eftersom förberedelserna kan ta lite längre tid om man inte är van. 

    Recepten är tydliga och enkla. Maten är välkryddad. Man kan byta ut recept som man inte gillar. Dock blir det lite enformigt efter ett tag, därav att vi har haft det i perioder. Portionsstorleken är ordentligt tilltagen. Vi är 2 vuxna och 2 10-åriga pojkar (som äter som vi vuxna) och det blir så gott som alltid minst en matlåda. 
  • GustavK

    Jag provade en av deras boxar. Recepten var kul för de använde en hel del annorlunda kombinationer av ingredienser. 

    Tyckte dock inte att många av dem var riktigt goda och portionerna var ganska små.

Svar på tråden HELLO FRESH vad tycker ni?