• Kandidatstudent

    Enkät om föräldraskap och sociala medier

    Hej allihopa!


    Vi heter Malin och Frida och är socionomstudenter på Lunds universitet. Denna termin skriver vi vår kandidatuppsats och har intresserat oss för sociala medier och föräldraskap. Därför har vi valt att göra en enkätundersökning med föräldrar som respondenter för att ta reda på hur föräldrar idag förhåller sig till sina barns sociala medieanvändning.


    Vi skulle vara väldigt tacksamma om du som förälder, med barn upp till 18 år, vill medverka genom att svara på vår enkät. Enkäten tar cirka 5-10 minuter att genomföra och är helt anonym, vilket betyder att svaren inte kan kopplas till dig. Du kan avbryta din medverkan när som helst fram tills att du lämnar samtycke i slutet av enkäten genom att lämna in svaren. Datan kommer endast användas inom ramen för denna undersökning, och inte delas med någon obehörig eller tredje part. Känner ni någon som ni tror skulle vara intresserad av att svara på enkäten som inte är med i denna gruppen, så får ni jättegärna sprida den vidare.


    Om du har fler barn, välj ett av dem att utgå ifrån när du svarar på frågorna i enkäten.


    Tack på förhand till alla som medverkar, och har ni några frågor eller funderingar kan ni maila fr3860wa-s@student.lu.se eller ma5138ol-s@student.lu.se


    Ha det gott!


    Vänligen,


    Malin och Frida


    LÄNK TILL ENKÄT: survey.mailing.lu.se/Survey/53070

Svar på tråden Enkät om föräldraskap och sociala medier