• Svar på tråden Är nätdejting säker?
  • Anonym (Anonym längtan)

    Råkat starta tråden utan innehåll, men lagt upp den igen.
    klistrar här:


    Hej!
    Är en 40årig kvinna med en lite familj. Har varit singel på ett tag, när jag jag väl bestämde mig för att ge kärleken en ny chans gick det inte så bra. Det var då en kollega som jag var mycket attraherad av, trodde att han var det också. Det var han nog men det blev inget.
    Hur som helst har jag tänkt skapa en profil och börja dejta online, det tyckte mina vänner att det var på tiden. Men fick kalla fötter när jag googlade lite om säkerheten när man dejtar online. Det står mycket om att några särskilt kvinnor har blivit stalkade, obehagliga historier. Sedan såg jag den där dokumentären om stalkning på nätdejting. 


    Är försiktig vad gäller namn och privata info, men en riktig bild måste man ha tyvärr. (Risken att stalkaren fotogooglar).

    Hur gör ni för att träffa folk? Snälla säg inte krogen för jag har inte ork att gå ut sent på kvällarna lägg till att jag är usel på att flörta.
    Det känns som att jag aldrig kommer att hitta nån, det finns många singlar men online och där känner jag mig osäker. 


    Har aldrig tänkt att det ska vara så svårt, är så trevlig,smart och ser bra ut. (Hade svårt att släppa in någon tidigare och ville inte riktig vara med någon)Men nu när jag vill verkar det som att det är förbi.

Svar på tråden Är nätdejting säker?