• squeeky

    Barnvagnsreparation

    Vi har en Bugaboo Fox 2 som har börjat krångla. Garantin har precis gått ut så vi har blivit tillsagda att vi kan reparera den på en verkstad i Bromma vilket är lite långt (vi bor i Linköping). Vi undrar därför om någon vet om en verkstad som kan hjälpa oss i Östergötland?
    Sambon har skruvat isär vagnen och identifierat problemet (en utsliten plastbit). Vi har kontaktat Bugaboo men de säljer inte enskilda smådelar och vi har även kontaktat verkstaden i Bromma men de säljer inte smådelar heller. Vet någon möjligtvis var man kan få tag i smådelar till Bugaboovagnar? Vi hittade lite smådelar på Amazon men inte den del som vi söker efter.
    Tack på förhand!

  • Svar på tråden Barnvagnsreparation
  • Kodiany

    Känner ni någon med 3D-skrivare som kan skriva ut en sådan bit åt er? Eller om någon kan göra en likadan bit i metall? Det kanske finns någon lokal verkstad av något slag som kan hjälpa er? Någon händig kompis? 

  • squeeky

    Vi känner någon med 3D-skrivare MEN ritningen måste ju vara så exakt för att det ska funka och vi tänkte att det var väldigt svårt att få det rätt... Kanske om man också kände någon med en 3D-scanner...  

Svar på tråden Barnvagnsreparation