• AlbertSchweinstein

    För allas bästa! Medelmåttiga män, sluta bry er om kvinnor

    1) Den absoluta majoriteten av alla kvinnor är bara attraherade av topp 10 % av alla män.

    2) Punkt 1 gör att konkurrensen bland kvinnorna om de bästa männen är stenhård (bland annat detta som fostrar kvinnlig avundsjuka).

    3) De bästa männen vet att de kan få vilken kvinna som helst, och beter sig därför därefter. Dvs mycket otrohet, ignorant beteende osv. Om kvinnan dumpar en högstatusman kan han lätt hitta en ny tjej nästa dag.

    4) 90 % av alla män är det egentligen inga kvinnor som vill ha, men ändå väljs dessa på grund av att de är bättre familjefäder. Eftersom lågstatusmannen får vara tacksam om en kvinna överhuvudtaget är intresserad av honom, är han mer trogen än högstatusmannen. Och trohet är bra för familjeliv. Därför ser man många kvinnor gifta med barn med lågstatusmän, inte för att de faktiskt tycker de är attraktiva, utan för att de är pålitliga och trygga.

    5) Män har problem att få uppmärksamhet från kvinnor, kvinnor har problem med att bli av med uppmärksamhet från män.

    6) Eftersom kvinnor idag är ekonomiskt oberoende är det fler och fler som väljer singellivet. Anledningen är att dessa kvinnor inte fick någon högstatusman, och då väljer de att leva singel istället.

    7) Män som får nobben gång på gång på gång mår dåligt och känner sig värdelösa. Men precis som att män har noll sympatier för fula kvinnor, så har kvinnor noll syhmpatier för lågstatusmän.

    8) De som befinner sig allra längst ned är ett fåtal fula kvinnor som inte ens lågstatusmän vill ha. Denna lilla grupp av kvinnor har dragit livets nitlott.

    9) "Attraktiv" för en man är inte alls samma sak som "attraktiv" för en kvinna. Kvinnor har långt mycket högre krav på män än tvärtom.

    10) Lågstatusmän måste lära sig att leva singel. Sluta ragga på kvinnor, ingen vill ha er.Ni kommer må bättre, och kvinnorna kommer slippa er. Alla blir nöjda.

  • Svar på tråden För allas bästa! Medelmåttiga män, sluta bry er om kvinnor
  • Tow2Mater

    Så menar du medelmåttiga = lågstatus? eller varfor ska medelmåttiga män sluta bry sig om kvinnor?

  • Anonym (Tragiskt liv runt dig!)

    Umgås du med kvinnor överhuvudtaget?
    Har du ingen mamma, syster, mormor, farmor, moster, faster, kusiner som varit normala som du sett älska sina män?
    Har du inga vänner kvinnliga som du vet valt och älskar sina män?
    Har du inga manliga vänner som känner att dom blivit älskade för den dom är?
    Har inga runt dig haft kärleksfulla förhållanden som just kommit ur förälskelse och kärlek?

    Du verkar inte ha mycket kärlek runt dig precis.
    Inga kvinnor som älskar en man på riktigt, faktiskt tragiskt liv du har runt dig om du upplever det så.

  • Överste Senap

    1) Kan omöjligt sant då en stor majoritet av männen har eller har haft såväl sex som relationer med kvinnor.

    2) Som följd av ovan är detta nonsens.

    3) Väldigt fel. Vilka män som anses bäst varierar kraftigt mellan kvinnor och det finns inte en enda man som kan få vilken kvinna som helst då ingen man attraherar alla kvinnor. Sedan finns det såklart vissa män som anses mer attraktiva än andra.

    4) Vad är underlaget för detta påstående? Låter som rent fantiserande. Det finns säker kvinnor som väljer vissa män för att de inte kan få andra men det finns visst många sk lågstatuskvinnor som vill ha en likadan man. Kaka söker maka gäller även här.

    5) Vissa män har problem med att få uppmärksamhet från kvinnor. Inte alla. De flesta verkar inte ha större problem. Hur kvinnor upplever att de har problem att bli av med uppmärksamhet överlåter jag till dem att svara på.

    6) Delvis rätt. Många kvinnor väljer att vara singel idag men knappast pga att de inte fått en högstatusman utan pga att de är less på att bli misshandlade eller behandlade som skit. Eller menar du att det är män som inte behandlar kvinnor som skit som är högstatusmännen?

    7) Män som får nobben gång på gång mår dåligt och känner sig värdelösa, det håller jag med om, har själv varit där. Men vad gäller sympatier är jag oklar över vad du menar.

    8) Ja jag håller med om att det även finns kvinnor som dragit livets nitlott.

    9) Ja att män och kvinnor har ofta inte samma syn på vad som är attraktivt.


    10) Ett alternativ är att jobba med sig själv för att få bukt med de oattraktiva egenskaperna.

Svar på tråden För allas bästa! Medelmåttiga män, sluta bry er om kvinnor