• FelixVäs

    Myndigheten & Staten stampar ner mig i marken.

    Folk får säga exakt vad de vill eller ha sina åsikter. idgaf..
    Tänker bara börja berätta från 2022. Skulle jag tagit sedan mitt första problem till nu tar för mycket mb för ett inlägg.
    2022 Januari 23 blir jag tvångsinlagd pga Bipolär Typ 1 Svår-Deppressiv episod med psykos och vaneföreställningar. 
    Under första veckan ger de mig helt fel medeciner för de gjort något fel och ej antecknat nere på psykakuten, så blir fel medicinerad uppe på tvångspsyk. 
    Leder till 2 nätter sömn paralyser och psykos vilket resulterade i evak på andra patienter samt spruta i rumpan "hejdå sprutan". 
    Resterande 32 dagars inläggning var jag under konstant kontroll och uppvak av arbetarna. Medans de säger till mig hela tiden "du måste lita på läkarna". Ska jag lita på människor som gav mig fel medicin och la det åt sidan helt och hållet ? Har fått permanenta skador på hjärnan tackvare detta som finns på papperattt hippocampus eller vad det heter har tagit stor skada så mitt minne tex är helt väck, är som att jag lever i nuet hela tiden, kan ej tänka bakått eller framått. 
    Iallafall så när jag kommer ut från psyket blir jag helt lämnad av alla samt har jag blivit avstängd från min bank och bank-id för jag ej kunnat skicka in andra omgångens KYC till Swedbank. Testar öppna konto hos alla banker, då swedbank aldrig gav mig en muntlig eller skriftlig anledning så kan jag ej skapa konto, bankid hos någon bank då de tror det handlar om pengatvätt eller terrorfinansiering. 
    Fick sparken från jobbet då de ej hade ett konto att betala ut till.(Jobbade för ett icke-svensk bolag hemmifrån). Förlorade strax här efter min bostad samt bil. 
    Försäkringskassan skickar brev på brev då de vill jag ska ge mer info för de tycker ej jag ska få sjukpenning, VC har hand om min Diabetes II samt Hypotyreos är de som också skrivit på sjukskrivning till fsk. 
    Nu har jag även Specialist Psykriatrin som instämmer på sjukskrivning då det handlar om : Bipolär Typ I, Paranoid Schizofreni(vaneföreställningar, extrem paranoia), Anti-social personlighets störning, EIPS, Svår ADHD, Drag av Autism, Svår impulskontroll och agitations problematik. 
    Från vården och psyk har de även skickat med medicin lista som består av (dagligt intag):
    800 mg Quetiapin Depot
    50 - 200 mg Quetiapin Filmdragerad / VB
    Lithium
    70 mg Elvanse
    20 mg Attentin
    14 mg Rybelsus
    25 mg Oxascand / VB
    150 ug Levaxin
    7,5 mg Oxybutinin
    7,5 mg Zopiclone sömn / VB
    5 mg Immovane sömn tillägg / VB
    Propavan + Paraflex sömn
    Alimemazin VB 60 mg
    ...
    Hade jag inte fått bo hos min nuvarande sambo och våra barn hade jag varit hemlös eller död. Inte fått hjälp från staten eller någon myndighet överhuvudtaget.
    Kommentarer kommer säkerligen säga "sluta aldrig försök" bla bla. Kan ej räkna hur många gånger jag både gått samt ringt in till Swedbank, SoC, Indivi- Familje förvaltningen, VC, Psyk, Kommunen, verkar som där inte finns ngt att göra. 
    Det enda "vettiga" tipset var från Socialen dem själva som sa att de inte har ngn aning och att det låter som att det enklaste alternativet är att bli medborgare i ett annat land sen komma tillbaka till Sverige. 
    Detta är vårt land just nu så alla ni som röstat rätt och sitter hemma och skriver "herregud vad ska Sverige bli" det är ert fel så ni vet :). 
    Har i nulägget fått reda på att sjukpenning är jag längre inte berättigad till, inget stöd från någon av statens/myndigheternas service. 
    Tackvare denna inläggning 2022 har jag i nuläget över 500 k hos kfm, över 500 k hos inkassobolag, ingen bil, inget hem förutom jag får bo hos mina barn och barnens mamma atm istället för gatan. Ingen bank, bank id, inga pengar, samt en sjukvård och statens servicar som skrattar en rätt upp i ansiktet. 
    Vad förväntas från mig nu då ? Kan ej skaffa jobb, kan ej få ekonomisk hjälp av en stat man betalat över 37 - 44 % skatt varje månad ? 
    Ka nej införskaffa mat, förskola, försäkringar, hyra eller någonting över huvudtaget. Bara ett eftersläp som blir längre och längre nertryckt av samhället och statens fina uppbyggnad. 
    Om jag nu det enda alternativet jag har för inkomst vilket är svarta/olagliga saker så blir jag istället slängd i fängelse ?
    Ni ska bara vet att detta inlägg är 0.001% av allting.. 
    Om där finns någon som är väldigt duktig på juridik/samhället eller vad som helst så uppskattar jag om där finns tips eller saker man kan försöka med. För mina barnsskull. 
    Vill bara tillägga att jag hade eget företag till 2021 December där jag nästan hade 1 m / om året men förstördes pga min bipolär som också ledde till vårdens vrede som inprincip förstörde hela mitt liv.
  • Svar på tråden Myndigheten & Staten stampar ner mig i marken.
  • Anonym (Bipolär2)

    Det låter som om du har haft en tung tid.
    Även om det låter som en fnoskel så skriver jag det ändå: Ge inte upp det blir bättre. Speciellt om du får rätt hjälp.
    Vilken hjälp har du fått av Affektiva?
    Vad vill dom erbjuda dig?
    Fungerar medicinen bra, eller borde läkare tillsammans med dig se över den?
    Tar du medicinerna som du ska?
    Har du någon kontakt med andra med bipolär sjukdom typ 1?
    Vilket stöd har du av dina närmaste?
    Vet dom hut sjukdomen uttrycker sig och har dom något anhörigstöd? Det kan vara väldigt bra att ha för anhöriga.
    Har du något samtalsstöd och har du fått ta del av någon form av "bipolärskola"?

Svar på tråden Myndigheten & Staten stampar ner mig i marken.