• Anonym (Anonym)

    Förståeligt beslut av Filippa

    Jag kan helt förstå Filippas beslut att sluta på CAIA när hon fick reda på att hon var gravid. Att bli förälder är en stor och viktig förändring i ens liv, och det är verkligen inget lätt beslut att ta när det kommer till sin karriär och tidsplanering. Att prioritera sin familj och sitt barn är helt rätt, och ibland måste man göra svåra val för att kunna ge sitt barn den bästa möjliga starten i livet.

    Det är också förståeligt att Filippa känner att hon inte har tid längre när hon har Todd. Att vara förälder är en heltidsuppgift och det är svårt att jonglera jobb, karriär och barnuppfostran samtidigt. Det är viktigt att man känner att man kan ge sitt barn tillräckligt med tid och närvaro, och om det innebär att man måste göra förändringar i sin karriär, så är det helt okej.

  • Svar på tråden Förståeligt beslut av Filippa
  • Anonym (00)

    Oj vad intressant (not)! 
    så trist att forumet blivit som en site bara för de här inläggen. 

  • Anonym (qwerty)
    Anonym (00) skrev 2023-10-26 09:09:27 följande:

    Oj vad intressant (not)! 
    så trist att forumet blivit som en site bara för de här inläggen. 


    Ja det har blivit standard att "Anonym" skriver ett inlägg om dagen som rör Biancas liv så jag antar att det är hon själv som försöker köra lite low key PR och fattar inte varför folk hatar henne
  • FtS70

    Det här är redaktionellt material som läggs in kl 09.00 eller 15.00 för att göra reklam för medieprodukter ekonomiskt länkade till sajten. Bakom TS finns alltså ingen privatperson, därav det lustigt formulerade banala innehållet. 

Svar på tråden Förståeligt beslut av Filippa