• JamesLor

    Marknadsundersökning

    Hej!

    Vi är ett UF företag och hade gärna velat fråga om er hjälp. Vår lärare rekommenderade att lämna en länk till vår marknadsundersökning här, då många användare ingår i vår målgrupp. Tack på förhand!

    https://forms.gle/nYn55wVEKYRMhSxb8

    Mvh

    GrönaHöjder UF


    Marknadsundersökning
  • Svar på tråden Marknadsundersökning
  • Sunflora

    Varning för virus! Man ombeds att logga in på sitt Google konto om man följer länken. Tråden är anmäld. 

  • JamesLor

    Hej!

    Det är inget virus av någon sort, utan du måste helt enkelt vara inne på google för att kunna svara på ett formulär av google. I länken står det tydligt "forms", vilket står för google forms. Det är såklart helt upp till dig om du vill svara på vårt formulär eller inte, men eftersom vi i UF-företaget är 18 år gamla är det svårt att göra en marknadsundersökning bland vuxna om man inte använder sig av nätet, med länkar. Ha en fortsatt trevlig kväll!

    Mvh

    GrönaHöjder UF

  • Anonym (+++)

    Jag jobbar själv på gymnasiet så jag vet att många ungdomar gör enkäter på nätet. Dock verkar det vara något problem med er länk för det går inte att öppna enkäten. 
    Jag har svarat på många enkäter under årens lopp och har inte sett just det här förut. Ni kanske ska dubbelkolla? 

  • Anonym (Elina)

    Ett tips är ju att presentera sig själva ordentligt, vilken skola ni går på och beskriva ert företag. Vill ni marknadsföra er på riktigt duger det inte bara att slänga ut en länk med tanke på hur många bedrägerier som börjar just så.

  • Sunflora

    Länkar är en sak att man måste logga in en annan.  Även om det skulle vara seriöst så är man inte längre anonym. Vanliga Google formulär kan man svara på utan att vara inloggad. 

  • Anonym (Förstår inte)

    Brukar hjälpa till genom att svara men vill då ha lite mer info. Länkar m.m känns sådär nuförtiden .
    Vad handlar den om, vilka vänder ni er till.  Vad går erat uf ut på, var och vad pluggar ni

  • JamesLor

    Hej!

    Mycket svar och kritik, det uppskattas! Länken ska fungera bättre nu, så lägger in en ny här: 

    docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeDUlVRqNcQVkacl-vsZrMf_xvidOM7I_ngAM9hARhPeEEthw/viewform

    För att kunna använda länken måste ni markera hela länken, trycka ctrl + c, sedan ctrl + v i sökfältet. Det går tyvärr inte att trycka på länken direkt.

    När vi skapade enkäten har vi aktivt valt så den som gör undersökningen kan vara så anonym som möjligt. Vi samlar inte in e-postadresser och vi ser inte heller vem som svarat på enkäten. 

    Marknadsundersökningen använder vi som underlag för att veta vilken målgrupp som vill köpa vår produkt. Det är inte ett tillfälle att marknadsföra varken UF-företaget eller vår produkt, utan enbart för att vi ska få en bättre förståelse för vår kundgrupp. Vi anser därför inte att det är nödvändigt att presentera oss, eftersom vi inte vill ge er en förutsatt mening om oss, som kan påverka valen på enkäten. Eftersom företaget även är i sitt grundstadie, där inte allt är riktigt klart än, så hjälper enkäten oss att bli "klara" med företaget. Dessutom har vi t.ex. inte en hemsida än, och marknadsföringen börjar gärna efter man har grundpelarna. 

    Återigen så är det frivilligt att svara på enkäten.

    Mvh

    GrönaHöjder UF

Svar på tråden Marknadsundersökning