• Kramkillen

    Sex är livskvalitet

    Att söka en sexpartner eller som det populärt kallas KK är kontroversiellt. Det  är uppenbart att sex till stor del är förbehållet unga personer. Tanken på att 50+ -are skulle kunna "prestera " fortfarande betraktas som de flesta som något slags snusk. jag söker en kvinna som jag kan ha en bra skön sexuell relation med av hjärtats lust, på sajter finns det många kvinnor  i rätt åalder men ja man får faktiskt aldrig några svar och man betraktas misstänksamt som  en nyttjare.
     
    det måste väl i rimlighetens namn finnas i detta avlånga land en kvinna som faktiskt kan och vill hitta någon för att fylla sitt liv med intim samvaro och ett aktivt sexliv.

    För mig är sex glädje njutning respekt nyfikenhet lek och spänning men även avkoppling, Finns ni ,som har viljan och lusten att helt enkelt vara naket nära någon och njuta av livet och kropppen, kanske på detta forumet.
    Vill samtidigt inte framstå som att jag gör forumet till en kontaktsajt i traditionell mening, ogllar annonyma svar, och tissel tassel. är seriös i mina intentioner. helt enkelt därför att sex är en seriös grej, och man måste låta hjärtat vara med. Kram till alla seriösa glada lustfyllda.
  • Svar på tråden Sex är livskvalitet
  • Kramkillen

    Vilken märkligt värdelös grupp, inte en komentar eller ett ljud, känns väl som att de flesta medlemmar bara är med för att läsa om andras svåra situation och liksom nosa i sånt som dom egentligen skiter i. 

  • vargveum

    Det är väl inte kontroversiellt? Jag har själv senaste par åren hittat ett par 50+ kvinnor och haft massa sex med dem (är själv 46)... vet inte vad problemet är riktigt?

  • History

    Att i vår ålder dra igång en tråd i det här ämnet här på familjeliv tycker jag var lite djärvt. Allt sedan de flesta här är mycket yngre än oss och som därför kan se på det betydligt annorlunda än vi. Många här tror jag till och med är av den åsikten att de som är i vår ålder ska lägga av med sex. Ja där blotta tanken att en femtioåring även kan vara kåt. Det snarare äcklar förmodligen väldigt många här tyvärr. Allt beroende på att jag tror medelåldern ligger väldigt långt under vår ålder här på FL. Ja antingen är det ingen som svarar eller så tar det hut i helvete. Hur som helst så känner jag igen mig i det du skriver.

Svar på tråden Sex är livskvalitet