• JenneVasker

    Snabb hjälp! Tjejen vägrar prata efter mindre incident

    Hej! Nu är det så att ett problem uppstod förrigår med tjejen då hon tydligen blev mycket ledsen. Incidenten var inte så värst stor och känner inte att jag behöver gå in på det om ni absolut inte vill!

    Hon har inte velat prata om det sedan dess eftersom hon säger att hon behöver tid. Hon vill att hela helgen ska passera tills hon är redo att prata igen. Detta är inget jag vill göra eftersom jag bara vill prata ut om det som hänt som vi alltid sagt att vi ska göra. Istället vill hon skita i Alla hjärtans dag och våra planer. 


    Grejen hon blev upprörd över var inte så stor att man ska behöva vänta fem dagar samt ställa in massa planer. Jag vet inte vad jag ska ta mig till. Att inte prata i ett förhållande funkar inte. Hon vägrar ta det eftersom hon hela tiden säger att hon behöver tid vad jag än säger till henne.

    Snälla hjälp!

  • Svar på tråden Snabb hjälp! Tjejen vägrar prata efter mindre incident
  • Anonym (Misse)

    Att prata med någon som vägrar lyssna är helt meningslöst; om du inte lyssnar på henne när hon säger att hon behöver tid har du bevisat att det inte är någon mening med att prata med dig för tillfället.

    Alla hjärtans dag ska aldrig behöva vara ett *måste* - häng inte upp dig på datum utan vänta tills ni kommer överens och gör något speciellt tillsammans då.

  • Anonym (m)

    du kanske inte tolkade incidenten som stor men uppenbarligen verkar hon göra det. Du kan inte bestämma åt henne, vad hon ska tycka. 

  • Miss P

    Hejsan TS... tyvärr låter det som hon verkligen har bestämt sig för att inte vilja lösa någonting så att ni kan fira alla hjärtans dag tillsammansRynkar på näsan. Jag tycker att du ska då låta henne vara... för det verkar som du gjort allt du kan... Så bestäm du något annat istället... Hon kan aldrig komma efteråt och säga att du inte försökte...

  • JenneVasker

    Alla jag visat vår konversation och förklarat situationen har varit opartiska och tycker att det hela är skumt.

    En kort beskrivning är som så att:

    Förrigår planerade vi på att vara. Hennes mamma tyckte hon skulle vara själv hemma istället så dem kunde umgås. Jag åker dit på kvällen för att ge henne en överraskningskyss men blir mött av att hennes kompis står där. Blir givetvis arg och tänker att hon ljög för mig men hon förklarade det som så att hon bara var där för att hämta några böcker. Jag skrev precis innan att jag är där och vill ge henne en överraskning. Då skriver hon "Fan då skulle precis sätta på filmen, men kom snabbt då". Förstår inte riktigt varför hennes kompis var hemma hos henne och skulle ENDAST hämta böcker (utan skor på, hon var inne i lägenheten) när hon precis skulle sätta på en film för att kolla på med sin mamma.

    Kommer tillbaka 2 timmar senare för att prata ut med henne och väntar utanför utan att hon vet det. Ser samma kompis gå ut från henne och då skrev jag direkt att jag såg henne komma ut precis och då svarar hon inte på 2-3 min efter hon sett meddelandet. Antar att hon diskuterade något med sin kompis just då eftersom att hennes kompis såg mig där ute och så stannade hon upp o började smsa. 
    Jag kommer in för att prata med henne och då ska hon visa deras konversation och så försöker hon ta bort ett meddelande.

    Allt detta verkar vara riktigt skumt och är endast så jäkla förvirrad. Nu vill hon inte prata med mig och påstår att hon hon är nere.

    Tycker ni jag bara ska avvakta eller?

  • JenneVasker

    OBS: Måste lägga till att hennes ursäkt var att hennes kompis bara kom och tittade in och kollade ifall allt var bra med henne igen.

  • Anonym (Lika)

    Oj. Du kanske ska ge henne lite space..? Får intrycket av att hon kanske uppfattar dig som lite kontrollerande.

  • JenneVasker

    Ja, så är det säkert och medger att det kan ha varit lite brutalt. Är fortfarande ärrad från föregående förhållande. Har dock gett henne så mycket space på sista tiden. Men förstår inte vissa grejer som skett bara. Tror dock att ge henne space är rätt val och se hur det spelar ut sig.

  • Anonym (Lika)
    JenneVasker skrev 2015-02-12 13:42:53 följande:

    Ja, så är det säkert och medger att det kan ha varit lite brutalt. Är fortfarande ärrad från föregående förhållande. Har dock gett henne så mycket space på sista tiden. Men förstår inte vissa grejer som skett bara. Tror dock att ge henne space är rätt val och se hur det spelar ut sig.


    Jag tror att det är det bästa du kan göra. Låt henne närma sig dig i sin takt.
  • Anonym (.)

    1) Om tjejen bestämt att ni inte skall ses (oavsett orsak, som att hennes mamma vill umgås) - varför åker du dit för en "överraskningskyss" då? Uppenbart att det bara var för din skull, och du borde inte tränga dig på när ni bestämt att inte träffas.

    2) Du blir arg när hennes kompis är där och kommer tillbaka ett par timmar senare för att spionera (din ursäkt är att "prata ut", men varför väntar du utanför utan att hon vet om det?).

    Verkar allt verkligen så skumt? Det är rätt tydligt att hon ville ha en kväll utan dig, tillsammans med sin kompis men inte vågade säga det direkt till dig. Du börjar spionera, bli arg och jobbig och kommer dit för att hälsa på trots att ni bestämt att inte träffas. Inte konstigt hon har svårt att hantera dig.

    Detta var ingen "mindre incident". Tjejen funderar nu på att göra slut. Hon kan inte prata med dig (antagligen för att du inte lyssnar, utan bara "viftar bort" hennes problem) och vet inte om hon verkligen gillar dig längre.

  • Dixie
    JenneVasker skrev 2015-02-12 13:30:15 följande:

    Allt detta verkar vara riktigt skumt och är endast så jäkla förvirrad. Nu vill hon inte prata med mig och påstår att hon hon är nere.

    Tycker ni jag bara ska avvakta eller?


    ja, avvakta! 

    jag hade tyckt det var skumt med en pojkvän som vaktar utanför min dörr och dyker upp trots att vi bestämt att inte ses!!
Svar på tråden Snabb hjälp! Tjejen vägrar prata efter mindre incident