Inlägg från: Anonym (Kille) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Kille)

    Varför gillar inte tjejer att man visar intresse?

    Först bör du alltid tänka på att tjejen du visar intresse för kanske redan har en partner eller dejtar någon. Så då är det normalt att tjejen tar avstånd.


    Sedan är det dumt att visa intresse för tidigt. Det kan vara oattraktivt. Men ju mer attraktiv man är desto tidigare kan man visa intresse för då är det mer sannolikt att tjejen tycker man är attraktiv. 

  • Anonym (Kille)
    Anonym (x2y) skrev 2024-05-08 00:54:59 följande:
     Normalt? Så en kvinna som är singel, MÅSTE gå med på en främmande mans närmande? Nej du. Jag är frivilligt singel. Och jag är INTE intresserad. 

    Allt handlar on kroppspråk och signaler. Du kommer definitivt märka om en tjej inte är intresserad. Annars saknar du sociala färdigheter. Och bara för att du anser dig attraktiv innebär det inte att alla tjejer gör det. Det tycker jag nästan är oattraktivt beteende i sig självt. Ödmjukhet skadar aldrig. Tyvärr saknar många självinsikt. 

    Det är därför en del av oss måste  ignorera. Att le och möta blickar. Verkar ses som en inbjudande invit. Då är det första mitt enda förhållningssätt om jag vill vara ifred. Tråkigt, men sant.

    Jag menade inte så. Givetvis kan man också vara singel och ointresserad. Men förut när jag var yngre såg jag ofta personer som fick nobben på krogen. Det var bara det att de raggade på upptagna personer och då är sannolikheten att lyckas avsevärt mycket mindre. Och gör man det upprepade gånger och får nobben så kan det få en att ge upp.


    Sen håller jag inte alls med om att man definitivt kommer att märka om en tjej är ointresserad. Jag vet flera tjejer som är trevlig mot alla (och ett par som inte ser när killar raggar på dem utan bara tror att de är trevliga tillbaks). Och forskning visar att bara vanlig trevlighet som att le och ge ögonkontakt ofta tolkas som intresse av män. Du är ju inne på det på slutet. 


     

  • Anonym (Kille)
    Anonym (Janne Max) skrev 2024-05-08 11:58:19 följande:
    Han ska vara självsäker, våga ta för sig, visa vad han vill, ta första steget.
    Det beror på. Min erfarenhet är att osäkra tjejer gillar det. Min erfarenhet av attraktiva och självsäkra tjejer är att de är trötta på killar som raggar på dem. Jag har själv omedvetet fått sådana tjejer intresserade av mig bara genom att inte ragga utan att friendzona dem.
  • Anonym (Kille)
    Anonym (Mia) skrev 2024-05-08 18:00:23 följande:
    Hur skulle metoo kunna påverka det? Är ju inte så att kontakt är detsamma som tafsande eller äckliga kommentarer.
    Det har skapats en feministisk subkultur där man sprider negativa tankar om män. Och det formar också de individer som är med i dessa kretsar via sociala medier.

    Exempelvis här om dagen var det en undersökning som sa att kvinnor hellre möter en björn i skogen än man. 

    Min sambo påpekar dagligen hur dåliga män är. Hon följer liksom flera av hennes nära vänner dessa konton som driver med män och hetsar i sociala medier.

    Sen är många kvinnor också trötta på att många män ser allt som inviter samt beter sig illa på dejtingsiter. Och med metoo i bakhuvudet förstärks nog den negativa känslan. 
Svar på tråden Varför gillar inte tjejer att man visar intresse?