• Lönnsirap

    Hur slutar jag

    Anonym (H.) skrev 2024-05-07 05:51:20 följande:
    Han är naturlig men utseendefixerad skulle jag säga. Jag tycker om att vara fin, träna osv men gillar att vara naturlig och gå runt osminkad rätt ofta.
    Jag tänker att du behöver förhålla dig till att din partner har ett drag som i viss utsträckning smittar. 

    Jag tänker att du behöver inse att vissa människor är ytliga, och att detta till viss del smittar, men att det också går alldeles utmärkt att fortsatt göra som vanligt. 

    Det är ju inte direkt kärlek att känna att man inte duger. Och det behöver du hålla i bakhuvudet. Likaså är dina tankar om att sluta jämföra väldigt sunda men naturligtvis lättare sagt än gjort. 

    Att stå och leta fel är destruktivt. Kommer en tanke, känn lite på den, men låt den inte styra. Att ha lite nya tankar är ju vanligt, det viktigaste är ju att man inte låter destruktiva tankar om kroppen och utseendet härja helt fritt.
  • Lönnsirap
    Anonym (H.) skrev 2024-05-07 13:49:41 följande:
    Jag vet nte var osäkerheten kommer ifrån men har tidigare inte jämfört mig med andra tjejer. Kanske är orolig att han egentligen tycker hon är fin och inte jag?
    So what? Om han inte tycker du är fin, så är det han som får hantera det. Du får snarare fundera på om denna person är något för dig, utifrån att du plötsligt blivit lite mer osäker och utseendeupptagen. 

    Rent generellt är det bättre att ha en bättre hälft, dvs någon som lyfter en och som man själv lyfter. Snarare än någon som får en att slösa tid och bli osäker...
  • Lönnsirap
    Anonym (H.) skrev 2024-05-07 21:47:55 följande:

    För att klargöra har jag aldrig tvekat på mig själv förutom nu. Tvärtom har alltid fått komplimanger av andra att jag är naturligt vacker. Det som gör mig osäker är att jag och exet är totalt olika och jag börjar ifrågasätta vad han tycker om egentligen. Om jag duger.
    Han ger mig komplimanger ibland men det är mycket snack om hans egna utseende. Han har påpekat att stora rumpor inte är så snyggt. Hans ex har typ ingen rumpa, och jag har lite kött där så att säga. Skulle inte säga att min rumpa är stor men snygg är den. Vet inte om det var en pik mot mig att jag behöver gå ner i vikt på det området. Är förövrigt en rätt smal tjej med lite rumpa så att säga, jag är byggd på det sätter helt enkelt.


    Gör dig själv tjänsten att sätta stopp mellan tankar och åtgärder. För i och med valet av en person som själv har mycket tankar om utseendet kommer du naturligt få ledtrådar om ett annat förhållningssätt. 

    Jag personligen tycker gott du kan markera mot att han håller på och dömer folks kroppsdelar, både andra och sina egna.
Svar på tråden Hur slutar jag