Inlägg från: Anonym (Den oroliga) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Den oroliga)

    Vad kan hända? Dömd.

    Hej hej!

    Jag behöver hjälp och jag vet inte hur jag ska få reda på svar. Jag vill ha professionella svar och veta hur jag ska ta mig till väga för att få dom. Men alla får givetvis skriva, rätt säker på vad som kommer skrivas dock.

    Lång historia kort. Jag är tidigare dömd för grovt barnpornografibrott. Hade en hel del material. Jag har inget numera och har lagt det bakom mig totalt. Pratat med psykolog i flera år och mår väldigt bra i mig själv. Anledning till brott var självhat och att jag själv var utsatt som liten vilket på nått rubbat sätt fick mig vilja se andra lida som jag. Men jag har nu träffat en tjej. En underbar kvinna som accepterar mitt misstag, självklart tycker hon att det jag gjort var fel och rent ut av idiotiskt. Men ser mig som den jag är nu, den jag blivit. Inte bara min dom. 

    Grejen är att hon har en dotter på 3 år. Vi har träffats nu ett halvår men hon är orolig. Även jag. Om vi tar detta längre vad kan hända. Kan dom ta hennes dotter från henne? Jag har sagt att om det är så så lämnar jag. Jag vill inte att hon ska behöva gå igenom nått sånt och det vill ju inte hon heller. Men vad kan hända om vi verkligen blir ett par? Är det en möjlighet att dom tar dottern från henne och kanske bara pappan får ha henne? Vad händer om vi skulle skaffa egna barn?

    Allt detta vill både jag och hon få reda på innan vi gör nått vi båda kommer att ångra. Så tacksam för seriösa svar och vart man kan vända sig. 

  • Svar på tråden Vad kan hända? Dömd.
  • Anonym (Den oroliga)

    Tack för svaren. Jag själv ser ju givetvis också att det kan bli problem, att det kan läggas ner direkt att det kan bli samtal eller att det går längre än så. Men säg att jag sen självmant väljer att inte vara en del av hennes liv mer. Kan detta ge henne problem ändå? Räcker det att hon varit tillsammans med mig en gång för att väcka soc intresse? 

    Säg att det kommer in en anmälan för vad jag gjort. Och jag väljer att backa?

    Men en LVU advokat, ok jag får kolla. Tack för tipset

Svar på tråden Vad kan hända? Dömd.