• Anonym (Man3)

    Varför blir jag alltid friendzonad?

    Anonym (Man) skrev 2024-04-29 13:07:27 följande:
    Skulle jag uppfattas som läskig tvivlar jag mycket på att jag skulle få mer än en dejt och dessutom skulle de knappast vilja ha mig som vän. Tränger in henne i ett hörn, ja det märks att du inte varit närvarande på någon av mina dejter. Jag har inte pratat framtid alls utöver att vi båda kollat av varandra vad vi vill med en relation och livet i allmänhet. Men inget prat om vad VI ska göra.
    Får du fler än en dejt så tror jag att hon ändå hade ett intresse efter första dejten. Visar du att du är attraherad med lite fysisk kontakt? Gissar att hon inte känner det från dig och att attraktionen från hennes sida inte väcks och därav hamnar du i kompisfacket?
  • Anonym (Man3)
    Anonym (Plantis) skrev 2024-05-01 10:51:54 följande:

    har han social kompetens till att skapa vänskapsrelationer med både kvinnor och män så har han den grundläggande kompetensen.


    Det som oftast saknas hos denna "typen" av män (de jag stött på) är att de inte är ett endaste dugg flörtiga. de skickar ingen signal att de skulle vara intresserade av mer än vänskap helt enkelt. Flört är en lek som måste ske från båda sidor för att drivas framåt. Utan flörten så byggs sällan attraktion upp för mig. Om ingen initierar leken eller svarar på den andras signaler så blir det aldrig mer än vänskap. 


    för att förstå varför man hamnar i vänskapsfacket hela tiden så får man titta lite på sig själv och sitt beteende. har hon signalerat något, svarade du ordentligt på de signalerna, hur reagerar hon om du säger så här samtidigt som du har ett "lurigt" leende, hur reagerar hon när du lägger en hand på hennes axel osv. 


    en man som inte kan spela det spelet diskvalificeras rätt snabbt, då den rätta kemin som leder till riktig attraktion (inte bara utseende attraktion) helt enkelt saknas.


    Det här tror jag stämmer rätt bra. Upplevde det själv tidigare då jag var mer försiktig och artig och hamnade då ofta i kompisfacket. Blev tryggare och visade vad jag ville och då blev resultatet ett annat.
  • Anonym (Man3)
    Anonym (Mm) skrev 2024-05-03 13:28:39 följande:
    Ja, du kanske blir kär i en person som visar sig vara SDare. Vad dumt att intervjua personen i förväg om sådana saker.
    Vore det hela världen om personen inte röstar på ett parti som du inte gillar? Själv så struntar jag i vilket parti min partner röstar på så länge hon har en human människosyn där alla är lika mycket värda. Sedan bryr jag mig inte om utifrån hon röstar vänstern eller MP även om det är som partier jag står längs ifrån.
Svar på tråden Varför blir jag alltid friendzonad?