Inlägg från: Anonym (Inte foliehatt utan påläst!) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Inte foliehatt utan påläst!)

    Covid finns ännu..

    klyban skrev 2024-04-25 06:38:05 följande:

    I sjukvården kan man inte vara en smittspridare och patienter, det är rätt självförklarande.


     


    Och andra jobb och inte vaccinera sig och innebär du inte längre kan sköta ditt jobb, ja, sluta då om du inte vill jobba.


     


    Vi vet redan hur extremt effektivt vaccinet var, men antar du exkluderar den faktan då den är besvärande för din agenda som antivaccer.


    Du kan ju tagga ner en aning och tänka efter lite på vad FHM sa om vaccinet. Det var för att skydda en själv! Det minskade INTE smitt spridningen utan att du själv skulle få mildare symtom. Men smitta det gjorde du ändå!

    Så stoppa upp ditt "antivaccer" någonstans där solen inte skiner och börja använda hjärnan! För om en sköterska som är vaxxad ändå sprider smitta kan man ju skita i att vaccinera sig... Eller krävs det en raket forskningsutbildning för att den kunskapen ska gå in??
    Om en ovaxxad blir sjuk och får feber och väljer att stanna hemma så sprids inte smittan. Men om en vaccinerad känner lite kli i näsan som symtom och går till jobb så smittar den garanterat fler än den som är ovaxxad och hemma. 

    Nej, man ska inte tvinga någon till att vaccinera sig! Och om man planerar att göra det då får man ta ansvar för vartenda biverkning!
    Det finns barn som har dött pga biverkningarna. Ett fall kan man läsa om att man har fastställt dödsorsaken där vaccinet bar skulden och gräver man lite till så hittar man föräldrar som har anmält och där utredning pågår. Ett annat fall var det en pappa som dog pga vaccinet. Efterlevande fru och barn fick 20 000 var som "plåster på såret". 

    Om jag ska "ta en för laget" då får laget fan ta mig ställa upp när det går åt helvete för mig! Tycker du att 20 000 till barnet och 20 000 till frun är att ta hand om laget? De borde ha pengar på kontot så att de kan klara sorgearbetet i lugn och ro utan att oroa sig för sin försörjning eller tvingas gå till jobb närmaste halvåret!

    Nä du, laget skiter i mig så jag skiter i laget och fokuserar på mig själv!

  • Anonym (Inte foliehatt utan påläst!)
    klyban skrev 2024-05-14 17:53:32 följande:

    Hur kan du svarat på frågan, för vi vet ju att sjukvården som gett statistiken inte är inkompetent och att de förstår vad ovaccinerad och vaccinerad är i sin statistik.
    Du kan inte svara på frågan någonsin, för det kommer ge mig rätt.


     


    Nej, vaccinen uppfyller inte kraven för gift, det vet vi med de som tagit 80-100 vaccinationer av COVID-19 vaccin.


     


    Det är lugnt, förstår du ser fakta som nosens, trams och svammel, då det berättar du har fel.(IGEN!!!)


    Så du menar att alla covid vaccin var super bra och jäkligt effektiva?
  • Anonym (Inte foliehatt utan påläst!)
    klyban skrev 2024-05-15 15:18:54 följande:

    Det som hanteras just nu är den initiala fasen och innan det bytte mutation.


    Och det är just den initiala fasen av vaccineringarna som COVID-19 vaccinen var extremt effektivt, så effektivt att 0,8% av de som dog var vaccinerade, resten var ovaccinerade.


    Astra zeneca drog tillbaka sitt vaccin för att det är för farligt. Det som användes "initialt". 
  • Anonym (Inte foliehatt utan påläst!)
    klyban skrev 2024-05-15 15:24:18 följande:

    Statistiken är korrekt, då deras arbetsuppgift var att ta reda på effektiviteten och jag inser att de vet om skillnaden mellan vaccinerad och ovaccinerad.
    För deras uppdrag var att ta reda på effekten av vaccinen och vaccinerad, så givetvis vet de vilka som är vaccinerad och ovaccinerade.


    Varför du ger oss halmgubben i hur en vaccination går till och som ingen frågar efter.
    Vad är den halmgubben argument för?
    Vet du ens?


    EpicF skrev 2024-05-15 11:06:35 följande:
    Ja, det menar klyban eftersom han inte förstår hur de ovaccinerade respektive vaccinerade räknades i statistiken trots att han fått det svaret flera gånger. 

    Klyban är sk faktaresistent så länge inte fakta kommer från han själv. 

    De ovaccinerade räknas som ovaccinerade, hur kan det vara oklart?
    Och när du är vaccinerad så är du vaccinerad, det är något som är lika klart det med.


    Deras uppdrag är ta reda på hur det går för den ovaccinerade och vaccinerade och du vägrar acceptera deras resultat, och nu pratar vi inte bara om ett lands statistiker utan ALLA länders statistik som kom fram till samma sak.


    Men du vet bättre än dom menar du eller, och med vilken kompetens, för lite ord på en rad är inte nog om något de redan vet om och vem som är vaccinerad och vem som är ovaccinerad.


     


    Eller försöker du säga de inte vet skillnaden....?


    Fast nu får du ju ge dig!


    Du kan läsa på vilken officiell hemsida som helst att man räknades som OVACCINERAD till X antal dagar EFTER att man hade blivit vaccinerad. VAD är det som är så svårt att förstå???

    Likadant rubriceringen vad man dog av. Om man hade haft konstaterad covid och inom 30 dagar dog av något annat, som blev påkörd av en buss så räknades man i statistiken som "död pga covid". 

Svar på tråden Covid finns ännu..