• PapsiMax

    Hur skulle du röstat idag?

    Med tanke på rådande situation i landet idag, alla hemska brott som sker, gängkriminaliteten och den otrygghet som råder i samhället i stort... och givetvis även andra frågor som berör samhällets svåra situation.

    Hur skulle du lägga din politiska röst i dagsläget?

    Omröstning
    Du måste logga in för att rösta eller se resultatet av omröstningen.
  • Svar på tråden Hur skulle du röstat idag?
  • Anonym (H)

    Inte på något parti i Tidölaget i alla fall, Det enda det gjort är popularitetshöjand åtgärder som inte har minsta effekt.

  • EnAnonumius

    Jag har de senaste tre valen inte röstat på något av de partierna som V, S, MP, C, L, KD, M, SD.
    Ingen av dem anser jag är värdig min röst.

    Jag har röstat på DD (Direkt Demokraterna).. Vilket jag skulle göra nu i dagsläget med.


    Så som man känner sig själv, så känner man ALDRIG andra.
  • Rataxes

    MED. 

    Ett riktigt borgerligt alternativ till skillnad från garderobssossarna i M och Fp.


    Socialism bygger på avundsjuka och hat.
  • Anonym (XXX)

    Sverigedemokraterna. Jag skulle inte VÅGA rösta på något annat inom överskådlig framtid, p.g.a. att alla andra partier har en invandringsvänlig falang. Sd har inte det, så dem kan man lita på. 

  • HSOF

    Jag har tidigare röstat på SD men de har förbrukat mitt förtroende nu sen de kommit in i finrummet och idag har samma vänsterliberala och globalistiska politk som alla övriga partier i riksdagen. Det känns som att det kvittar vad man röstar på idag, det blir samma Sverige och självdestruktiva politk ändå.

    Vi har inga riktiga poliker längre bara politruker som vill flotera sig med världseliten 

  • Cathariiina

    Jag har alltid röstat Sd (eller: jag hann nog rösta på Kd en gång också, första gången jag hade rösträtt), men har så smått börjat fundera på AfS nu. Detta på grund av Sd:s försvarande av Israel de senaste månaderna, som jag inte förstår hur dom kan med. Jag känner inte längre att jag kan identifiera mig med Sd på grund av detta.

    Eller: egentligen började den processen - avidentifieringen med Sd - redan när de släppte kravet på sänkt abortgräns. Det var så populistiskt. Även om jag i och för sig kan förstå, att de gjorde det för att det absolut viktigaste var att få slut på den huvudlösa invandringen, och då gick det inte att skrämma bort en massa kvinnliga väljare som ville ha möjligheten till en medelsen abort i framtiden öppen. Partier måste ju även tänka strategiskt.

    Ett alternativ är förstås Kristna värdepartiet, för deras abortmotstånd (jag är inte troende). 

    Både AfS och Kristna värdepartiet blir dock en bortkastad röst i de närmaste valen, eftersom de inte har en chans att komma in. Och på så sätt en förlorad röst för Sd, som är det av de partier som redan ÄR inne i Riksdagen - och nästan regeringen - som man alltid kan lita på i invandringsfrågorna. Så jag vet inte, kan jag säga. 

  • Anonym (Luftvägen 20)

    Samma som sist. Inte rösta alls. 

  • Anonym (Qwerty)

    Lite lustigt att nästan alla som svarat ska rösta på partier som inte kommer att göra någon skillnad. Men många är nog konflikträdda, de röstar på något som de inte behöver försvara eftersom partierna bara har en massa fina slogans men ingen politik. 

  • Anonym (24)

    På det minst dåliga partiet: SD.

    De börjar anpassa sig och bli ett åttonde parti i den där sjuklövern de själva en gång i tiden pratade så föraktfullt om men är det parti med makt som ändå tar mest seriöst på de stora problemen.

Svar på tråden Hur skulle du röstat idag?