Inlägg från: Anonym (L) |Visa alla inlägg
  • Anonym (L)

    Mina sommarbilder.

    Efter de kommentarer jag fick senast jag la ut en bild på mig så, nej tack, jag avstår.

  • Anonym (L)
    Anonym (vuxen??????????????????????????) skrev 2024-05-17 19:23:36 följande:
    Så personen ska låta fler runkande kukar dregla över hen och riskera mer dåligt beteende bara för att du också vill se...eller draken?
    Jag är man.
  • Anonym (L)
    Anonym (Sommartider och flickorna på tv2.) skrev 2024-05-17 19:15:23 följande:
    Låter du mobbarna vinna?
    Jag kan inte besegra dem här i alla fall.
  • Anonym (L)
    Eurydike skrev 2024-05-17 20:47:13 följande:
    Det låter hett! 🔥🔥🔥
    Inget hett alls. De hånande kommentarerna var allt annat än heta.
  • Anonym (L)
    Eurydike skrev 2024-05-17 21:00:20 följande:
    Jag menar bilden. Kommentarerna var säkert väldigt oheta, men vad som är hett eller inte sitter i betraktarens ögon. Någon annan skulle ha älskat att få se den bilden, det är jag säker på 😊
    Har aldrig hört om någon som skulle gilla en sådan kropp men sannolikheten är nog rätt låg att någon här skulle tycka den var het.
  • Anonym (L)
    Anonym (Kåtbockar begone) skrev 2024-05-18 00:55:19 följande:
    Ha i åtanke att klientelet av män på detta forum inte är det optimala heller, ganska långt ifrån faktiskt. Många haters som får en kick av att trycka ner kvinnor och som kvinna du dig också extra sårbar med att lämna ut delar av din identitet.

    Skulle av detta skäl råda de flesta kvinnor härinne att inte blottlägga sig för de bittra basement dwellers som hänger på forumet och mest vill projicera sin egen ilska och frustration över livet. De är inte värda er tid eller ansträngning.
    Nu är jag man och det var ungefär samma andel män som kvinnor som jag fick kommentarer av.
  • Anonym (L)
    Eurydike skrev 2024-05-18 10:03:33 följande:
    Jag vet hur det känns att få taskiga kommentarer. När jag gick i högstadiet blev jag kallad häxa och fick brinnande tändstickor kastade i håret. Tur att jag inte brann upp, annars hade det blivit ett riktigt häxbål. Allt detta på grund av att jag hade för mycket smink. Vill du prata mer om det och utbyta erfarenheter så kan du skicka ett PM! Mvh Häxan som överlevde 🔥
    Det var det sjukaste jag hört!! vilka svin! Så illa har jag aldrig blivit behandlad.
  • Anonym (L)
    Anonym (Kåtbockar begone) skrev 2024-05-19 02:35:36 följande:
    Varför gjorde det detta då? Vad var det för slags bilder du lade ut? Nakenbilder är inte tillåtna på forumet, det vet du kanske? Och lägger man ut självbilder i suspekta kläder (typ tangatrosa eller stringkallingar) så kan man framstå som lite pervo för vissa. 

    Är du överviktig så skulle jag tro att de negativa kommentarerna kom främst från andra män, en del av dem med kvinnonick. Kvinnor brukar inte fatshamea folk.
    Många andra med mindre perfekta kroppar la ut bilder i Helkroppstråden utan att bli hånade, snarare fick de positiva omdömen ändå så jag ville prova. Absolut inget oanstänfigt, bara bar överkropp framifrån. Och nej jag är inte överviktig, tvärtom. Fick kommentarer om att jag såg ut som jag släppts från ett koncentrationsläger och hur kul kan det vara att ligga med ett skelett mm. Och ja, lika många kvinnor som män kommenterade.
  • Anonym (L)
    Anonym (Q) skrev 2024-05-19 19:37:15 följande:
    Jag beklagar några av de kommentarer du fick, några av dem var direkt osjyssta, men ärligt talat, vad hade du förväntat dig?
    Anonym (Kåtbockar begone) skrev 2024-05-19 20:21:38 följande:
    Precis. Dumt att lägga ut personliga bilder på sin kropp härinne. Särskilt om man också gör det från sitt eget konto. Massa fula snuskincels som kommer spamma ens inbox. Fast vem vet, Kanske är detta tanken också. Att bli bekräftad sexuellt av ett gäng desperata losers. 

    Visst, Skamma den som inte gjort något fel och låtsas inte om de som hånar. Direkt förvånad att se kvinnor inta den attityden. Tur det finns kvinnor som Eurydike.
  • Meddelande borttaget
  • Anonym (L)
    Eurydike skrev 2024-05-20 02:50:04 följande:
    Eurydike skrev 2024-05-19 21:56:16 följande:
    Mitt tips är att du drar dig ur den här diskussionen nu, för den har sjunkit till sandlådenivå. Jag tror du har bättre saker för dig än att sitta och kasta verbal dynga med en spade, men det är bara mitt råd i denna tråd 🧶

    Och jag menar alltså inte att det var du som stod för dyngan 😉
    Tack! 🤗
Svar på tråden Mina sommarbilder.