• Padirac

    Vi som är kritiska till Sveriges handhavande av pandemin

    Anonym (Proctor) skrev 2021-01-30 19:26:25 följande:
    Kan du citera dem på det?
    Detta står i texten som är upprinnelsen till ordväxligen.. läs gärna i tråden. Det står inte i botten på vinglaset om jag säger så. 

    Jag hoppas du haft en bra stund på vinbaren om du redan varit där eller snart får lov att dricka ur och lämna etablissemanget - upprikigt. 
  • Padirac
    Pope Joan II skrev 2021-01-30 20:01:55 följande:
    Jag läste det som Svd och brydde mig inte om att länka dit eftersom det alltid gnälls om att det inte går att läsa utan att behöva betala för sig. 

    Jag menar att det inte ligger i ditt intresse att rätta sådana som håller med dig oavsett om de har aldrig så fel i det de för stunden påstår och hur unkna de än är i det de kallar andra och jag menar att det är skenheligt av dig som så gärna framställer dig som hederlig, saklig, rättvis, moraliskt högstående, kunnig osv. 

    Som sagt, jag har svårt för din sort. Jag gillar helt enkelt inte sådant. 
    Den du påstår att jag framställer mig som är ngt du själv hittat på - om du trycker visa endast padirac så kan du se vad jag själv sagt. 

    Alla skriver vi i tråden av olika skäl, jag skriver inte för att framstå på någonting, speglar har jag hemma om jag vill spegla mig och som enkelanonym med synligt nick är någons uppfattning om mig på FL knappast någonting att ta åt sig av.  

    Att du kategoriserar folk klumpar ihop dem och bedömer dem utifrån det har du nu sagt två ggr på kort tid.   Det är någonting jag inte gillar, men säkert gör själv i olika omfattning vid olika tillfällen. 
  • Padirac
    Anonym (Proctor) skrev 2021-01-30 20:41:22 följande:
    Utan att ha läst så vågar jag påstå att du har fel. FHM påstod enl senare del av ordväxlingen att de själva är tillräckligt bra, men att de inte är nöjda med resultatet. Du inser säkert också att det är 2 olika saker och att Tegnell är en sopa.
    Förlåt mig, jag uppfattde att 'de inte var fullt nöjda' som någonting helt annat än det du avsåg - dvs att de inte var fullt nöjda med hur mycket sekvensering som nu gjordes.
  • Padirac
    Anonym (Proctor) skrev 2021-01-30 20:38:31 följande:
    Du har ingen aning om huruvida munskydd fungerar i Peru. Vi har inte kontakt med något parallellt universum som testat alternativet.
    Korrekt, det går dock att veta att munskudd inte kan eliminera smittspridningen utifrån situationen i Peru och i en del europeiska länder. Eller anser du att det inte heller går att bevisa?
  • Padirac
    Pope Joan II skrev 2021-01-30 20:49:50 följande:
    Det får allt räcka med att ha behövt läsa dig en gång, jag ämnar inte gå igenom allt ditt självförhärligande ännu en gång. Men jag kommer att minnas just det här inlägget av dig med ett brett leende nästa gång du "missar" vad någon häver ur sig eller som plockar körsbär utan att du alls kommenterar det. 
    Bra. då får du påminna mig nästa gång du bedömmer mig från den måttstock du påstår att jag har
  • Padirac
    Pope Joan II skrev 2021-01-30 21:03:28 följande:
    Visst. Fast risken är väl stor att du är iväg och speglar dig.
    Du kan säkert påminna mig igen. 
  • Padirac
    Anonym (Proctor) skrev 2021-01-30 22:01:15 följande:
    Ja, för mig är du Ella med punkten. Vi har nog rätt olika åsikter, men du verkar vara en jävla skön person. Det räcker för mig. Jag behöver inte veta vad du heter i andra trådar, eller ännu mindre vem du är IRL. Jag tycker vissa  nick har ett löjligt stort fokus på person.

    Vill du ha en rebus?
    Ja, Ella med punkten är en av de sköna och sansade dubbelanonymerna. Gillar speciellt de oneliners som skrivs med en självklarhet som inte dras in i de försök till härskartekning som en del inlägg fiskar med.

    En del andra i tråden är sjukt fokuserade på person istället för diskussion, det har jag sagt från det jag började skriva i tråden.
  • Padirac
    Anonym (Proctor) skrev 2021-01-30 22:16:10 följande:
    Haha, här kommer en rebus till Ella. med punkten
    Men, du har ju skrivit lösningen på rebusarna också Solig 
  • Padirac
    Pope Joan II skrev 2021-01-30 22:27:43 följande:
    Jag läste igenom 14 sidor av sköna Ella med punktens inlägg nu. Det var snabbt gjort. Men jag förstår att du uppskattar hennes medhåll. Det var ju det där med att spegla sig. 
    Så du missade att jag skrev att jag gillade det självklara sättet att undvika att dras ner i de där försöken till härskarteknik som en del i tråden håller på med? 

    Som sagt, alla har i olika skäl till att skriva i tråden - speglar har jag som sagt hemma om jag vill titta i dem . kanske är sånt som medhåll viktigare för dig med tanke på reaktionerna då citerad och ej refererad text återges i sitt sammanhang?  Då såna saker uppfattas som personliga förstår jag fixeringen vid tron at det också för andra handlar om medhåll eller självförhärligande.  Kanske läge att göra dig av med speglarna nu
  • Padirac
    FuckGoggleAskMe skrev 2021-01-30 22:28:55 följande:
    Ett urval av de sansade inläggen från Ella med punkten, som verkligen höjde nivån på debatten. 








    Faktiskt många gånger högre nivå är de flesta dubbelanonyma inläggen
Svar på tråden Vi som är kritiska till Sveriges handhavande av pandemin