• Padirac

    Vi som är kritiska till Sveriges handhavande av pandemin

    FDFMGA skrev 2021-01-27 23:45:24 följande:
    De var för övrigt ganska kortvuxna.
    Jag tror att Noren också var ganska kortvuxen..
  • Padirac
    Anonym (man) skrev 2021-01-28 12:35:13 följande:
    Som du redan vet så är det påståendet inget annat än dina fantasier y syfte att helt ta bort vikten av strategi ur ekvationen och få resultaten att enbart bero på ödet, turen, planeternas placering i kosmos, eller vilket annat BS som helst som pekar bort ifrån vikten av hur saker hanterats.

    Så NEJ klyban, jag vet inget om dina fantasier, de existerar bara i ditt huvud. Och det är väl klart att ingen annan än du kommer kunna lösa gåtor som enbart existerar i ditt huvud?

    Att du ser 20-22 andra plats som en triumf för ett välutvecklat land med liten befolkning säger ju allt. Vi borde ha haft samma placering som övriga länder i norden då vi liknar dem på alla sätt UTOM i vår katastrofala oförmåga att kunna hantera kriser.
    Kan du inte berätta vad du anser ingå 'liknar dem på alla sätt..' då du jämför Sverige med övriga länder och andra europesiska länder?

    Bara så att det är klart och tydligt vad bland 'alla sätt' som gör att virusers sprids i övriga världen men inte skulle göra det i Sverige enligt dig.
  • Padirac
    FDFMGA skrev 2021-01-28 07:05:42 följande:
    Där ser man.

    Nu har jag iofs aldrig bedömt människor utifrån deras längd på samma sätt som t ex den där personen som spammar FL med trådar om att kvinnor under medellängd väljs bort av oss män, det finns nog andra egenskaper som är viktigareSolig



    Ja, det verkar vara nys det där med att längd i sig skulle avgöra 'gläfsighet' - skulle det betyda att de peruanska gatumusikerna i Antares skulle ha betett sig olika beroende på var de befann sig?! Eller att olika etniciteter skulle vara 'gläfsigare' andra med tanke på att den som är kortvuxen i en del av världen är kanske lång i en annan del av världen.. I radioprogrammet jag länkade till om gatumusikanterna (som också gett ut en eller fler skivor) så framstår de inte alls 'gläfsiga' 

    sv.wikipedia.org/wiki/M%C3%A4nniskans_kroppsl%C3%A4ngd

    Det är ett mycket märkligt resonemang.

    Å andra sidan kan man aldrig vara säker på vad som får ett hjärta att klappa extra, en kortvuxen man eller kvinna, och vilken känsla den sinnesrörelsen sen ger upphov till varierar ju med person.

    Mina förra grannar hade en större hund (räknas labrador som större?) som gläffste, nej skällde, konstant om någon person befann sig inom synhåll, det var väl inte så roligt men det jobbiga var att grannarna då började skrika värre än hunden skällde...  de var över medellängd
  • Padirac
    Padirac skrev 2021-01-28 20:45:08 följande:
    Det är kanske så att länkar som har textsträngar som kan tolkas som kod blir knasiga - då jag klickade på min länk kom jag till ingenting  -  kanske så här om man lägger till https:// framför texten nedan?

    ec.europa.eu/eurostat/statistics-explained/im...
    Mycklet riktigt - FL trunkar bort en del text som den uppfattar om kod - undrar om FL får spel om det är ett ? med då...

    ec.europa.eu/eurostat/statistics-explained/index.php

    funkar inte det kan man kanske klistra in nedanstående rader i adressfältet

    ec.europa.eu/eurostat/statistics-explained/index.php?

    title=Housing_statistics/sv#Boendekvalitet
  • Padirac
    FuckGoggleAskMe skrev 2021-01-28 20:56:03 följande:
    Njet. Kommer till polska text om boende.
    Men även solen har sina fläckar. 
    jag kommer till denna sida ec.europa.eu/eurostat/statistics-explained/index.php

    Jag skulle inte kalla FL för solenSolig

    På polska heter det väl nie, njet är väl ryska? - men jag gissar här.. ja på polska är enligt en kollega 'tack' men stavas kanske tak
  • Padirac
    FuckGoggleAskMe skrev 2021-01-28 21:18:57 följande:
    Första länken funkade.
    Ja, overcrowded, där ligger ju Sverige inte så risigt till i EU. Men beträffande poverty ser det sämre ut, fast det kan ju bero på vad medianinkomsten ligger på eller att bidrag inte räknas in. Har svårt att tänka mig att inkomststorleken är så stor mellan Sverige och Norge eller Irland, verkar ju inte så troligt.
    Siffror från 2014

    sverige-norge.se/loner-i-norge/

    "Du har i genomsnitt ca 30 % högre lön i Norge. Den genomsnittliga lönen för alla yrken i Norge ligger på 42300 kr som går att jämföra med den svenska genomsnittslönen på 31400 kr."
  • Padirac
    FuckGoggleAskMe skrev 2021-01-28 21:29:21 följande:
    Jag kallade ju dig för solen, men det kanske inte var så allvarligt menat.
    Nej - låter ungefär likadant på ryska och polska, men vet inte hur det transkriberas från deras alfabeten. Ja - vet jag inte heller hur det transkriberas, men tack-tak heter det. Har tänkt att lära mig polska men har inte blivit av än.
    Vilket tur att jag inte tog åt mig då Jag kanske skulle blivit mallig med så så mycket oväntat beröm och smicker

    Njä vs niet låter det som på google translate
Svar på tråden Vi som är kritiska till Sveriges handhavande av pandemin