Inlägg från: Mortiscia80 |Visa alla inlägg
  • Mortiscia80

    Här är vi alla vänner.

    Änglarna är klara! :) "Bokmärkena" blev urklippta bilder ur kalendern, temat på kalendern är "Ensamma mamman" x) Nu ska de torka i sju timmar så imorgon kan man lägga dem på en säkrare plats.

  • Mortiscia80
    Litenmenhård skrev 2020-12-20 16:48:28 följande:
    Det gick snabbt. . Blev de bra?
    Ja jag tycker det! :) Hoppas de inte fastnar för mycket i papperet bara, så man får det i munnen när de ska ätas. Det återstår att se hur länge de räcker x) Även om det bara är jag som kommer att äta av dem.
  • Mortiscia80
    Litenmenhård skrev 2020-12-20 17:06:36 följande:
    Vad bra! .

    Haha. Är det du som är kakmonstret? ^^
    Lite kanske x) Men lite mer intresserad av godis. Jag äter inte så mkt godis numera som tur är.
  • Mortiscia80
    Litenmenhård skrev 2020-12-20 17:20:06 följande:
    Hehe. Det är bra. När man var liten åt man alltid godis. Tror du när man blir gammal att man kommer ha gamla hårda karameller i fickan? :-P.
    Inte jag iaf ;) Jag tycker inte om såna och det är värsta sortens godis för tänderna! Fast då kanske man har löständer... Jag gillar choklad så det lär jag äta då också :)
  • Mortiscia80
    Litenmenhård skrev 2020-12-20 17:56:08 följande:
    Jag bara tänkte för det är en sån kliché att gamla människor bara har hårda gamla karameller. Haha.
    Jo men det är det ju :D
  • Mortiscia80
    Litenmenhård skrev 2020-12-20 18:13:51 följande:

    Jag är lite nervös inför lördagen. Dels för att träffa henne igen. Vi ska ju hem till henne och bli bjudna på middag, men också nervös för att vi är så många. Jag känner ju dem andra, men jag känner ändå att jag är nervös över det. Jag är inte bra i grupp.


    Hur många blir ni då? Studier visar att man anses mer attraktiv i en grupp, så det är ju en fördel för dig ;)
  • Mortiscia80
    Litenmenhård skrev 2020-12-20 18:40:22 följande:
    Vi får fortsätta den diskussionen imorgon. Ska bli intressant att höra hur du tänker.

    God natt, min vän.{#emotions_dlg.flower}
    God natt! Nalle
  • Mortiscia80
    Disa35 skrev 2020-12-21 07:20:36 följande:
    Ser att du och TS har bättrat på statistiken med kristyränglar och pepparkakor

    Vem vet, en dag kanske vi kan det.

    Har inte heller insta, har FB och är därmed per definition gammal Men jag är också glad att jag växte upp i verkligheten, man kan ju rätt mycket tack vare det.

    Inga problem, det slog mig mellan löken och brysselkålen Och ja, bättre än CD, de avmagnetiseras tydligen efter tio år sådär (enligt gubben). Bättre än extern HD eftersom det är färre delar som kan gå sönder. Sedan kan du ju skriva ut bilderna som är alldeles extra viktiga.

    Handarbetar i perioder, inte just nu. Har garn, men bara ylle/polyester. Jaja, det fanns inte bomullsgarn på Island för tusen år sedan heller.

    Aluminiumfolie är ingen större grej, nej, så jag vet inte hur de har tänkt riktigt. Och det blev tvärtom, folk trängdes som sjutton i fredags kväll - så högre siffror och därmed hårdare restriktioner en bit ut på nyåret.

    De fick ändra sig väldigt snabbt om alkohol och tobak, för det är viktigt. Det blev tydligen bråk, hot och snudd på slagsmål med ett antal kassörskor och ordningsvakter den där första förbudshelgen (och då är en del av vakterna ändå beväpnade). Skulle det bli totalförbud i tre veckor, som med t ex kläder och mobilskal, skulle det bli upplopp.
    Jajjamänsan :D

    Det vore trevligt! :)

    Haha då är vi två! :D Jag tycker Fb är bra för då kan jag hålla kontakten med de flesta av mina bekanta :) Det skulle bli mycket svårt annars.

    Shit.... Då måste jag kontrollera mina gamla skivor, jag har ett par med sparad info på. Den externa är bra men som sagt, den kan ju gå sönder också, särskilt om man tappar den i golvet eller nåt. Jag har den liggande i fönstret men är alltid noga med att dra ner persiennen när solen börjar ligga på.

    Ja men det är klart folk trängs! Det blir ju panik! Du kommer ihåg hur det var med toapapper, och då var det inte ens satt nåt köpstopp. Vi handlar med upphämtning som du vet men om vi måste till den riktigt stora affären åker vi efter kl 19 på kvällen för då är det nästan tomt :)

    Hehe kan tänka mig x) Vi vet ju hur det var när Sverige försökte dra ner på alkoholen för så där en hundra år sen.
  • Mortiscia80
    Litenmenhård skrev 2020-12-20 18:35:15 följande:
    Vi blir fem stycken. På vilket sätt blir man det? Jag tenderar till att försvinna i grupp.
    På engelska kallas det för "the cheerleader effect" som får folk att uppfatta andra som mer attraktiva om de befinner sig i en grupp än om de är på egen hand. Det blir lika stor effekt oberoende av om man befinner sig i en grupp av samma eller blandade kön och oberoende av gruppens storlek (minsta gruppen man testat detta med är 4 personer). Min teori är att hjärnan behandlar informationen annorlunda eftersom det blir mer att ta in om man tittar på en grupp istället för en individ.
  • Mortiscia80
    Litenmenhård skrev 2020-12-21 13:59:21 följande:
    Haha. "The cheerleader effect"! Jo, men det låter väl logiskt, nu när jag tänker efter. Så jag har större chans om jag är i en grupp än ensam?
    Ja det är väl vad de säger :) Men om alla dina kompisar är snyggare så funkar det inte för just dig, bara det att du kommer att framstå som snyggare än du hade gjort på egen hand, men inte nödvändigtvis som den snyggaste för det, om du förstår hur jag menar.
Svar på tråden Här är vi alla vänner.