• Milla2016

    Vi som planerar äggdonation 2016

    Hej!

    Tänkte kolla om det finns intresse för en tråd för oss som planerar/gör äggdonation under 2016?

    Jag medicinerar nu inför ett FET i januari.

    Någon annan som är på gång eller planerar?

  • Svar på tråden Vi som planerar äggdonation 2016
  • Uptomeism

    Det är en bergochdalbana att läsa i den här tråden med alla blandade besked. Jag önskar att alla fick plusa och ha graviditeter som flöt smidigt och orosfritt.

    Själv mår jag utmärkt, jag var väldigt trött fram till och med vecka 15-16 men inget annat. Jag har inte haft några blödningar eller andra jobbiga upplevelser.

    Nu oroar jag mig ändå för vad RUL imorgon ska visa. Jag känner ännu inga tydliga fosterrörelser, vilket är helt normalt då moderkakan kan ligga så att den dämpar. Den största anledningen till min oro är att magen är så liten att jag inte har problem att dölja den. Jag har barn sedan tidigare och då frågade folk mig om jag snart skulle föda vid samma tid. Kan det verkligen vara så olika?

  • längtar74
    Quinna73 skrev 2016-04-27 14:49:12 följande:
    Tack längtar74. Ja de är spännade att följa utvecklingen. Kan inte se den via min telefon men via datorn funkar de ok och fick precis besked om att alla 8 äggen klarade ICSIn  så nu är de bara att hoppas att dom delar sig som dom ska. :)
    Nämen alla 8! Det är ju superbra. Låter som en jättebra matchning när alla befruktades. Håller tummarna för att de fortsätter i samma positiva riktning och delas fint.
  • Micro

    Grattis Quinnna till bra besked.
    Tack Längtar. När är d dags för transfer för dig?
    Kul att du mår bra Uptomeism, håller tummarna för bra rul.

  • Savasana

    Längtar74: Yes, vad kul att du äntligen är igång! Då gick det ju lite snabbare med donatorn att bli synkad än vad tidigare meddelats, härligt!

    Nu håller jag tummarna för en fint växande slemhinna. När har du första VUL?

    Uptomeism: Jag håller mina tummar att allt ser fint ut imorgon. Magen kan nog växa olika från graviditet till graviditet. Själv har jag fått en rejäl kula som inte går att dölja längre.

    Quinna73: Heja heja, vilken superbefruktning!

  • Tulpa

    Hej alla! Var länge sen jag skrev i den här tråden. Jag är nu i v. 13 och har mått förfärligt illa och kräkts i mängder, har gått ner 3-4 kg, men nu verkar det vända lite smått. Så underbart att få tillbaka lite energi. Idag gjorde vi ultraljud och fick se ett pyre på 7,5 cm, så häftigt och rörande att se den lille röra på sig/dricka etc. KUB-testet visade lägsta möjliga risk, så det känns bra. Jag känner att jag fortfarande processar ganska mycket att det är äggdonation, man undrar hur den lille kommer se ut etc, men hoppas det kommer kännas mer och mer naturligt för varje dag som går. Det känns skönt att veta att vi är många som gör/vill göra denna resa. Minns en kommentar som en sjuksköterska från Sophiahemmet sa till mig; "äggdonation är vanligare än du tror" :)

    Önskar er som kämpar för ett plus stort lycka till. Grattis ni som plussat sista tiden och fortsatt lycka till ni som är en bit in i graviditeten. <3

  • Mooki

    Tulpa: Oj vad jobbigt att må så illa, men skönt att det håller på att vända! Visst är det härligt att se de små pyrena, ser fram emot RUL nästa vecka.

    Uptomeism: Jag tror säkert att magen kan variera från graviditet till graviditet. För mig växlar det dessutom mycket från dag till dag, ibland ser jag tokgravid ut, andra dagar syns det knappt. Håller tummarna för fint RUL imorgon!

  • Bappen

    Hej,
    Välkommen till alla nya i tråden och grattis till alla er som lyckats på sistone.

    Jag har nu fått svar på mitt mensblodstest från serum i Athen, och provet visade både ureaplasma och ökat bakterial load, så jag och mannen går nu på 25-dagars antibiotikakur, som borde bli klar innan nästa ägglossning då vi planerat att göra FET i naturlig cykel.

    En stor skopa kraft till alla som kämpar vidare!

    Kram

  • Uptomeism

    Mina farhågor var tyvärr riktiga. Mitt foster visade sig ha varit dött sedan vecka 13.

    Hoppas vara tillbaka här om ett tag.

  • akleija
    Uptomeism skrev 2016-04-28 11:31:05 följande:

    Mina farhågor var tyvärr riktiga. Mitt foster visade sig ha varit dött sedan vecka 13.

    Hoppas vara tillbaka här om ett tag.


    Nej! Så oerhört tråkigt att höra! Jag har aldrig varit med om något liknande själv och kan knappast föreställa mig... Jag känner ändå med dig. Sköt om dig!!!

    Många kramar
  • Savasana
    Uptomeism skrev 2016-04-28 11:31:05 följande:

    Mina farhågor var tyvärr riktiga. Mitt foster visade sig ha varit dött sedan vecka 13.

    Hoppas vara tillbaka här om ett tag.


    Men fy så fruktansvärt hemskt och sorgligt! Jag finner inga ord. Tänk att du har gått så många veckor utan att ha en aning. Konstigt att kroppen inte har signalerat och velat stöta ut det.

    Mina allra varmaste kramar till dig!
Svar på tråden Vi som planerar äggdonation 2016