• Iowhannah

    Manlig gynekolog

    Jag har träffat en handfull kvinnliga gynekologer och endast en manlig, men han var definitivt den bästa av dem alla! Ingen annan fick mig att känna mig så lyssnad på och så "bekväm" (även fast det är fel ord) i situationen. Ska tilläggas att även jag var väldigt nervös och skeptisk innan.

    Ge honom en chans, det kan vara den bästa gynekologen du träffat :)

  • Iowhannah
    sextiotalist skrev 2015-09-03 14:06:06 följande:

    Den enda som behandlat mig på detta sätt var en kvinnlig barnmorska. Varje gång jag har haft en manlig gynekolog så har det alltid funnits med en kvinnlig sköterska


    Samma här. Den enda gång jag blivit dåligt behandlad så har det varit en kvinna. Känns som att den här diskussionen ballar ur lite. TS - du gör som du vill, men jag tycker inte att du ska se läkaren på annat sätt bara för att han råkar vara man. Han är bara en specialistläkare.
  • Iowhannah
    Anonym (helst inte) skrev 2015-09-03 14:33:03 följande:

    Jag tycker också det är lite underligt med manliga gynekologer. Dom kan ju liksom inte relatera till kvinnosjukdomar? 

    Som den manliga gynekolog som sa: "det här kommer att kännas som menssmärtor". Jaha, och hur vet du det? 

    Gynekologi är säkert ett intressant område, även om man helt bortser från den sexuella delen, men..... Vad jag vet finns det inte särskilt många kvinnliga urologer, så lite suspekt är det allt. De manliga gynekologer jag har haft, har faktiskt varit lite slippriga. Och hårdhänta när de kör upp sina instrument utan uppvärmning eller förvarning. Usch. 

    Självfallet ska kvinnor få lov att välja en kvinnlig gynekolog!


    Ditt argument att män inte förstår menssmärtor håller inte riktigt. Räknar du med att alla tandläkare har haft hål i tänderna också? Att alla kirurger har opererats? Eller att alla kvinnor upplever menssmärtor på samma sätt, för den delen? Jag har hört om de som fått så ont att de svimmat, själv får jag en utdragen molvärk i ländryggen. Det är en viss skillnad.
  • Iowhannah
    Grus grus skrev 2015-09-05 06:52:31 följande:

    Någon som vet hur det gick sen för ts? Hittar inte när jag kollar tråden.


    Näe, det blev en massa tjafs om kön osv. Hur gick det TS?
  • Iowhannah
    Anonym (Hmm) skrev 2015-09-05 12:26:24 följande:

    Fantasi och manliga rösten?


    Alltså, du ligger och fläker dig för en främmande person och försöker slappna av. Personligen ser jag inget sexuellt i det hela. Livet är ingen porrfilm :P
  • Iowhannah
    Anonym (Hmm) skrev 2015-09-06 17:08:13 följande:

    Men jag är tjej.


    Dåså. Tycker DU att det är sexigt?
Svar på tråden Manlig gynekolog