• Smecker

    Han är arg över att han inte fick sex

    Anonym (Härreguud) skrev 2015-05-24 13:01:54 följande:

    Jag antar det eftersom foglossning o andra besvär som orsakar smärta i samband med graviditet sitter i höfter, bäcken, rygg och underliv. Generellt inte i händer/handleder eller mun/käkar.. :)


    Sant, bara i de delar av kroppen som krävs för att stå, gå, röra över- och underkroppen, stabilisera kroppen och erbjuda stöd vid hävstångsrörelser, som tar emot tryck och vikt när man ligger och sitter, som behövs för att vända sig när man ligger och sitter.

    Men det du framför allt missar är att TS har så ont att hon saknar LUST. Det är en sak att hjälpa till om man har ont men fortfarande har lust, men TS har INTE lust. INTE. LUST. Men jag förstår att du tycker att hon skall ignorera sin bristande lust och göra våld på sig själv istället. Det kommer säkert att göra underverk för förhållandet och för TS syn på sin man.
    Cuiusvis hominis est errare, nullius nisi insipientis in errore perseverare
  • Smecker
    Anonym (Härreguud) skrev 2015-05-24 14:00:20 följande:

    Som sagt, jag vet precis hur det känns. :)

    Problemet här är ju att om hon vill att partnern ska ta hänsyn till att hon inte har lust så måste ju hon visa lite förståelse för att han tycker att det är jobbigt, och blir sur. Fattar inte varför hon gör en grej av det?


    Du vet precis? Alla foglossningar är likadana? Du är ju en riktig vetenskapsm öh kvinna du.

    Nej, det finns inget problem. Partnern skall ta hänsyn till att hon inte har lust och att hon inte KAN alldeles oavsett. Det är inte villkorat på något som helst vis. Anledningen till att han blir sur i det här fallet är att TS inte uppfyllde hans outtalade förväntningar, vilket är en omogen reaktion och som han helt har ansvar för. Att lägga över det på TS genom att tjura är både orimligt och, ja, omoget.

    Att bli humörpåverkad vid otillfredsställande sexliv är inget konstigt, men en vuxen person håller det för sig själv och kommunicerar istället för att tjura/sura/bli arg.
    Cuiusvis hominis est errare, nullius nisi insipientis in errore perseverare
Svar på tråden Han är arg över att han inte fick sex