• pannkakan87

    Tråden för oss som använder NaturalCycles

    Ellaria skrev 2015-10-03 10:07:53 följande:
    Vem orkar vänta till imorgon?!? Jag kan ha haft en implantationsdip för två dagar sen, så inte konstigt det inte syns mycket då... Eller så inbillar jag mig.
    När har du bim?
  • pannkakan87
    Ellaria skrev 2015-10-03 10:17:07 följande:
    Imorgon!
    Okej :) förra gången jag var gravid så fick jag inte positivt förrän bim +1 :)
  • pannkakan87
    Ellaria skrev 2015-10-03 11:34:26 följande:

    Vad tror ni? Det fastnade bara på foto efter det torkat, men där är ju nånting där, eller är jag galen?


    Det där är positivt! :D Grattis
  • pannkakan87
    Kissekatten2014 skrev 2015-10-05 17:30:21 följande:
    Har bim den 11/10.. när har du bim?
    Jag är lite osäker men jag ska testa på lördag eller söndag. Tror att jag har bim på söndag men kan vara några dagar senare också. Jag har haft ett MA (uteblivet missfall) innan så det är första försöket utan mens emellan. Därför har jag ingen mens att utgå ifrån och ägglossning kom en vecka sent. Hoppas det har tagit sig direkt! :) Blev gravid med en gång på NC förra gången. När ska du testa? Väntar du till söndag?
  • pannkakan87

    Någon mer som upplever att tempen går ner när ni går upp tidigt? Igår och i förrgår vaknade jag hiskeligt tidigt - nu snackar vi alltså 04:30-6. Och jag hade lägre temp än annars.. Idag gick jag upp vid 7 och tempen var uppe vid 36,8 igen. Trodde nästan mensen var på g där men nu får jag hopp igen.


  • pannkakan87
    2013januari skrev 2015-10-08 08:50:33 följande:
    Ja absolut. Står tydligt att sådana dagar/nätter som varit tidigt uppvak eller somnat sent ska man inte ta med... Fick ett bra svar "först när tempen avvikit lika 2 dagar i rad så är den att lita på annars bör den inaktiveras" (enkelt förklarat svar från NC)
    Aha!! Tack för info
  • pannkakan87
    Skjortan skrev 2015-10-08 15:19:46 följande:

    Ja alltså ser man till hela bilden så är det ju mer troligt att tempen har rätt, som du säger. Jag får luska vidare. Det kan ju bara vara så att min kropp har fått fnatt nu. Jag menar jag har ju aldrig haft sån här "mellanmensvärk" innan.


    Blev bara lite glad över ett positivt ägglossningstest eftersom de alltid brukar vara negativa =) Har nog bara haft ett positivt under tiden jag kollat, men då var det faktiskt runt tiden då temperaturen sa att den skulle komma.


    Om ägglossningen sker på dag 20 och mensen kommer på dag 28 så har du väl bara 8 dagars lutealfas? Det är inte alltid så bra om du vill bli gravid eftersom ägget inte hinner fästa innan mensen kommer. Isåfall kanske du skulle kontakta gyn så att du kan få progesteron eller något i syfte att förlänga lutealfasen. Men nu vet du ju inte om det stämmer förstås! :) Bara en tanke. Kram!
  • pannkakan87
    Sajocawa skrev 2015-10-09 07:21:52 följande:

    Hej alla! Jag har varit lite inaktiv här då jag blev gravid i augusti, men läser lite då och då hur det går för er och hejar på er. Jag tempar dock inte längre då det var svårt för mig med litet barn hemma som vaknar olika tider osv..
    När jag blev gravid kändes det bara för bra för att vara sant när det gick på första försöket. Det var för bra för att va sant. Idag går jag in i vecka 11 men fick konstaterat MA igår. Väntar nu på att gyn hör av sig för att kunna starta igång det. Just nu är jag bara arg att kroppen inte förstår för om kroppen hade fattat direkt när det hände hade jag säkert kunnat va gravid igen vid det här laget (kanske inte riktigt men det är typ så länge jag har gått runt "gravid" utan att vara det...). Jag har varit lite orolig senaste dagarna bara då mina symptom är borta så tog tempen en dag faktiskt, men då var tempen precis lika hög som vanligt så slutade oroa mig.
    Antar att tempen sjunker iom att allt kommer ut sen..
    Hur som helst är det dags att plocka fram termometern igen och det känns så tråkigt att gå från de blåa dagarna i NC till gröna dagar.. Är det någon mer här som varit med om MF/MA, hur lång tid tog det innan ägglossningen kom igen?
    Jag vet att vissa läkare rekommenderar att vänta 2-3 cykler med att bli gravid igen men jag längtar efter ett barn för mycket, vi vill köra igång direkt så att vi kan lägga det här bakom oss.
    Sorry för långt inlägg. Kram till er alla!


    Kom in till oss i tråden för oss som nyligen "fått MA/missfall och vill försöka igen" vi är många som varit med om samma sak. Jag fick MA (v13) den 3e september och fick idag min första mens sen dess. Försökte bli gravid redan ägglossningen innan men kroppen ville inte och jag tror att den behövde den här mensen för att rensa ut det sista. Men nästa äl kör vi på igen! Att man behöver vänta flera cykler är gammal och förlegad kunskap. Min läkare som kollade upp mig efter ma't sa att det bara var att köra när jag slutat blöda. Stor kram till dej!
  • pannkakan87

    Börjar ni testa med äl-tester när Natural cycles säger till eller börjar ni ännu tidigare? :)

Svar på tråden Tråden för oss som använder NaturalCycles