• soofa

    Tråden för oss som använder NaturalCycles

    SessanSessan skrev 2015-08-14 07:16:25 följande:
    Det var också en sak som var annorlunda den här månaden, att jag inte hade lika tydliga ÄL flytningar som vanligt... Men till idag satte NC ut min ÄL till cd 15, dagen efter "positivt" test och innan tempstegring.
    Lite samma sak som här, jag hade mycket mindre äl-flytningar än jag brukar ha men positiva äl-tester. NC har inte satt ut min äl än heller men tror det är för att jag äter kortison just nu och därmed har lägre temperatur än jag brukar.
  • soofa
    Minerva skrev 2015-08-14 08:07:13 följande:

    Har inte skrivit här tidigare så kort presentation :) har försökt bli gravid sedan maj detta året men använt NC i över 1 år, först som Prevent. Blev inget denna månaden heller då jag började blöda igår, en dag innan BIM med lite spottings två dagar innan det. Känns tungt. Har mått illa ett par dagar och min temp har inte sjunkit ännu. Ligger fortfarande på ca 36,98 och min temp brukar sjunka till 36,3 dagen innan mens.

    Kände idag att detta var märkligt så tog ett test. Ser ut att vara positivt? Det svaga är rosa. Vad tycker ni? Aldrig fått sånt streck tidigare. Är inte glad för eftersom jag blöder så känns det inte som att detta kan sluta bra oavsett. Är livrädd för utomkveds.

    Sjukt förvirrad nu :/


    Tycker du ska ringa och prata med någon. Vad jag har läst är det ju vanligt att blöda även när man är gravid, men förstår ju din oro så ring och prata med någon. <3
  • soofa
    snartsnartsnart skrev 2015-08-14 13:59:28 följande:

    BIM idag och ingen mens och ganska hög temp... Hoppas att jag har samma tur som ni andra och plussar snart. Kan inte ta test förens på söndag då vi fortfarande är på semester. Så håll tummarna att tant röd håller sig borta...


    Men åh, så spännande! :D Låter onekligen lovande! Uppdatera oss på söndag! Finns inget gravtest att köpa där du är nu förresten?!! :)
  • soofa
    rebeqqa skrev 2015-08-14 20:20:38 följande:

    Jag blir verkligen inte klok på detta.

    Min temp kurva är helt jävla knäpp. Jag kanske inte är gjord för att tempa..

    Vill tempa för att förstå min kropp bättre. Men allt känns ju hopplöst knasigt.

    php3gpGQF93604.jpg


    Hur länge har du tempat? Har du kompletterat med äl-tester?
  • soofa
    limonette skrev 2015-08-15 07:10:29 följande:

    Spännande att så många väntar på att testa!!!

    Vill någon säga hur jag skall lägga upp bild,det verkar inte fu ka för mig. Har Sony.

    Här verkar det som äl uteblir eller så blir min cykel längre..

    Hade mkt problem innan jag blev gravid men efter honom har jag haft fina jämna cykler på 25_26dagar och nu helt plödsligt börjar det krångla.

    Förra månaden va den 38 dagar med lite mellanblödningar typ.

    Jag började använda NC precis innan mens sist.

    Jag har vart hos läkare och lämnat prover på sköldkörteln också ifall det kan påverka.

    Känns surt att de skall krångla nu när man ska försöka!

    Sedan.. Halo83 hur går det för dig,väldigt nyfiken och vet inte om jag missat nåt..har du testat?


    Har du Familjeliv-appen? I sådana fall är det väldigt lätt att lägga upp en bild, men du måste göra det i ett nytt inlägg.
  • soofa

    NC har inte markerat min ägglossning än. Jag hade positiva tester sen 9 och 10/8 följt av en temphöjning men sen dess har tempen legat under linjen igen. Tar dock kortison sedan några veckor och ska ta det några veckor till, tror därför jag har något lägre temp än vad jag brukar ha och hoppas NC sänker baslinjen som jag tror är alldeles för hög. Tror alltså att jag har haft ägglossning men att NC inte förstått det än. :P

  • soofa
    AmIAlone skrev 2015-08-15 12:16:52 följande:

    Hmm, nu är jag förvirrad. Förra cykeln (första månaden jag tempade) satte NC ut ÄL på cd14, alltså dagen innan temphöjningen skedde. Sedan kom mensen på dag 28 vilket innebär 27 dagars cykel. Denna månad satte NC ut ÄL på cd15, trots att det är den dagen temphöjningen skedde. Kan någon förstå logiken i detta genom att titta på min kurva? Har ej lagt in några ÄL-test i NC.

    Det verkar väl mer logiskt enligt tempkurvan att ÄL skedde på cd 14 denna månad också? Varför lixom ändra till 28 dagars cykel när mim förra var 27 dagar? Jag fattar ingenting...

    phpvoab8o23416.jpg


    NC brukar ha fel med min ägglossning någon dag hit eller dit. Som det ser ut hade du ju ägglossning som du tror på cd 14 eftersom man brukar ha en tempdipp på själva äl-dagen följt av en temphöjning dagen eller dagarna därefter.
  • soofa
    snartsnartsnart skrev 2015-08-15 18:57:11 följande:

    Å jag är gravid!!! Kunde inte hålla mig så jag tog ett test idag och det var positivt!! Galet men underbart.


    Men åh, vad roligt! Plussen bara trillar in här nu! :) Grattis!
  • soofa
    halo83 skrev 2015-08-15 21:51:57 följande:

    Äl+10 idag så jag är ju på bim-5


    Jag ser också något svagt och det är ju som sagt lovande att man kan ana något redan på äl + 10. Åh, vad jag håller tummarna för din skull! Testa om några dagar igen och då med morgonurin.
  • soofa
    SessanSessan skrev 2015-08-15 20:15:43 följande:

    Jag får känslan av att det redan har blivit många + i augusti, vad härligt! :) Själv har jag BIM först i slutet av månaden och den här väntan mellan ÄL och BIM är ju bara för lång och seg...


    Ja, visst känns det som att det bara trillar in plus nu?! :) Hoppas vi blir ännu fler som plussar nu i augusti och september.
Svar på tråden Tråden för oss som använder NaturalCycles