• pannkakan87

    Tråden för oss som använder NaturalCycles

    halo83 skrev 2015-06-30 17:38:25 följande:

    Ingen mens men jättetjocka trådiga flytningar. Tog ett äl test på skoj, ska de bli så här starkt utan äl? Jag brukar alltid få streck men bara jättesvagt...


    Tjocka trådiga flytningar så låter det ju som du har äl? Dom brukar väl vara trådiga? När har du bim annars?
  • pannkakan87
    halo83 skrev 2015-06-30 18:03:24 följande:

    Ja alltså det är jättetjocka äggviteliknande flytningar.. Jag har bim i morgon ..


    Men då kanske du är gravid istället då? Ältest kan ju ge utslag vid graviditet också! Ta ett gravtest om inte mensen kommer imorrn. :) har du några andra symptom?
  • pannkakan87

    Okej det kan ju vara pms eller så är du gravid men en del plussar ju inte förrän runt bim+3 som tidigast.. Inte alltid man blev "befruktad" det datumet man tror så att man inte är lika långt gången som man tror.

  • pannkakan87
    halo83 skrev 2015-07-01 00:21:03 följande:

    Fick spottningar nu vid sex så det blev inget denna gång heller...:(


    Är inte det ganska normalt då även vid en graviditet? Har också läst att en liten blödning på bim är vanligt trots graviditet.
  • pannkakan87
    fastfrusen skrev 2015-07-01 08:28:49 följande:

    Alltså. Jag tror jag är på äl +11 idag, och tog ett gravtest för att jag vet inte, och det dök upp ett suuupersvagt streck efter en liten stund. Det är på billigaste stickorna, graviditetskollens, så jag undrar om ni vet hur det är med spökstreck på dessa? Har försökt googla men inte kommit fram till något..

    Gah jag trodde aldrig jag skulle sitta och försöka få med ett test på bild och försöka mixtra med kontraster för att få fram det tydligare.. Men IRL syns det tydligare än det gör på kort, men när jag tar kort på det så syns det bäst framifrån och tycker det försvinner när man vrider skärmen. 

    Jag har inga symtom, sitter med dubbelsidig öroninflammation och en lunginflammation så har inga höga förhoppningar om att det stämmer eller att det inte blir missfall om det nu mot all förmodan stämmer. Det är lite spännande oavsett!


    Det gäller nog bara att vänta och testa om morgnarna. :) Kanske köpa ett digitalt lite närmare bim? Du har bim 5e då eller?
  • pannkakan87
    fastfrusen skrev 2015-07-01 17:02:05 följande:

    Jag vet inte när min bim är, trodde den var förra veckan men tror min äl var försenad.. Gjorde ett nytt test nu i em med tester från billiga-tester och där syns strecket ännu tydligare.. Nu är jag skitnervös.  Syns fortfarande ganska kasst på bild men alltså, svagt men tydligt rosa/lila IRL..

    Jag vet inte vad ni tror/tycker?? Och förlåt.. vet att man eg inte kan veta förrän man väntat några dagar och testat igen, men gah, nervositeten?!


    Ååååå GRATTIS! Det där är positivt du är gravid!! :DPlus
  • pannkakan87
    halo83 skrev 2015-07-04 23:51:27 följande:

    Hur länge brukar ni blöda vid mens? Jag har tidigare haft en period på 7 dagar..sen gick det ner till 5 och senaste 4mån vara nere på 4 dagar, denna period endast3 dagar... Blöder även mindre å mindre i mängd oxå..


    Jag blöder 3 dagar :)
  • pannkakan87

    Såhär ser min ut. Bim imorgon men kan ju variera ett par dagar ibland. Om jag får tempdipp i morrn så är nog mensen på gång visst är det så det funkar?

Svar på tråden Tråden för oss som använder NaturalCycles