• Bärz

    Tråden för oss som använder NaturalCycles

    Nja....jag tog ett test...äl + 11/12

    Negativt, och ljusrosa blödning...

    Man vet ju aldrig men nu tänker jag väta tills jag känner något med att testa iallafall oavsett om det är om en vecka eller 5 månader :p grrr sur jag är nu!

  • Bärz
    soofa skrev 2015-05-12 20:45:15 följande:

    Hur går det för dig? 


    Mensen går mot sitt slut!

    Min första riktiga 5dagars mens på tre år! (Sedan jag blev gravid första gången) känns bra!
  • Bärz

    Vet ni om ägglossningstest kan bli starkare om man nyligen haft sex? Tänker äggviteämnen - spermier.... Alltså att rester från sperman gör utslag? Så blir det för mig om jag testar efter vi haft sex...brukar testa med ÄL klockan 15.00 om vi haft sex på morgonen så blir det mycket starkare än när jag testar på en sex-lös dag....det blir inte positivt men ändå starkare än annars

  • Bärz
    fastfrusen skrev 2015-05-19 16:59:20 följande:

    Jag börjar misstänka att jag inte har äl, äl-testen ger märkliga utslag och min temp ligger på ungefär samma hela tiden. Kan man ha regelbundna menstruationer och ändå vara anovulatorisk??


    jag har mätt 8 cyklar och 2 som det inte blivit nån ägglossning på, hur länge har du mätt?
  • Bärz
    soofa skrev 2015-05-20 06:52:03 följande:

    Har temperaturen fortsatt att ligga under strecket då?


    ja, Legat under strecket längre än vad det gjort annars
  • Bärz

    Min temperatur sjunker dag för dag nu är den långt under "ägglossningstemperaturen" Som den var förra månaden, hoppas det kan bli lite regelbundet eller nåt så mm lär sig känna igen, nu ända sen mensen tog slut har jag kännt mig ägglossig, våt och kåt och så minus på alla slags test! hahah men det har nästan blivit varannan dag så, mer kan man väl inte göra?

  • Bärz

    Vad tror ni om detta tjejer? Steg 0,20 grader och så denna ska jag kryssa i äl idag?



  • Bärz

    Måste bara säga att jag hörde på Katrin zytomierskas podd att man ska tempa såfort man vaknar oavsett om det är 02.00 eller 10.00 sålänge man har sovit minst 4 timmar. Tänkte ifall det är nån mer som har nattugglande barn som väcker en två tre gånger på natten...då mäter jag första gången jag vaknar, i ungefär en månad har jag gjort så, börjar redan få lite mer gröna dagar...

    Annars idag så hade jag ett ännu finare ägglossnings+ , ????

    det kan väl inte skada att ligga varje dag i ägglossnkngstider eller?

    Kört varannan/var tredje resten av månaden

  • Bärz
    Norrlänning86 skrev 2015-05-23 15:46:43 följande:

    Jag använder natural cycles och använt ägglossningstester men har inte prickat in en ögglossning med stickorna. Skulle enligt appen ha ägglossning 16/5 men den flyttades till 13/5 och ska ha bim 28/9. Runt ägglossning har jag haft temp på 36,18 och dagarna efteråt den på 36,42 och 36,33 och efter det har den resterande dagar legat på 36,6.

    Jag har egentligt använt natural cycles prevent och använt den för att lära känna kroppen mer nu när jag inte tar hormoner jag bara mår dåligt av och sedan för att se om jag har ägglossning varje månad efter att jag fick ett utomkvedshavandeskap för ca 6 månader sedan då jag fick ta bort ena äggledare, men senaste månaderna har vi börjat att prata mer om barn och inte skyddar oss inte. Så skulle det bli en bebis så är det välkommet.


    välkommen! Tråkigt med utomkveds! Hur kände du det? Eller fick veta?
Svar på tråden Tråden för oss som använder NaturalCycles