• Syrran86

    Fler som planerar barn 2015?

    amandao89 skrev 2014-10-20 10:28:48 följande:

    phpgRaTVR71501.jpg

    Är i chock just nu! Vi är gravida på vårt första försök! Vilken magisk känsla!


    Grattis!
  • Syrran86
    Pyret 85 skrev 2014-10-20 16:44:36 följande:

    Ser ni något eller lurar mina ögon mig? phpz7xs2s26747.jpg


    Ser tyvärr inget :(
  • Syrran86
    BabyJia skrev 2014-10-20 22:31:02 följande:

    Tycker ni att det är fel att planera en graviditet? Menar tex att man vill försöka pricka in det att föda en speciell månad tex?!

    Skrev en fråga här på forumet igår då jag undra när ungefär är det man ska bli gravid för att få ett Septemberbarn, fråga för jag hade fått en blackout och kunde inte komma på det själv då det är längesen jag tänkte i dessa banor:)

    Första svaret jag fick var ganska så nedvärderande och blev lite påhoppad. Personen skrev att varför vill vi planera in det så och skulle barnet bli mindre älskat om det inte föds i September och att jag kan inte styra min ÄL osv:-/

    Vet aldrig i förväg, men jag har blivit snabbt gravid de andra gångerna och jag har kopparspiral i nu.

    Vi tänkte det kunde vart perfekt att jag jobbar fram till mitten av juni, sen har jag semester till mitten av juli och sen hade jag kunnat gå på havandeskapspenning efteråt. Jag va hemma i 2 mån innan när jag vänta dottern pga att jag är usk och jobbar på ett stort boende med många tunga arbetsmoment.

    Tycker ni det är fel med att ha det lite planerat?Verkade verkligen som att hon tog illa vid sig.


    Menherregud vad var det för bitter människa. Klart det inte är fel att önska och försöka att planera när man vill ha barn. Sedan kanske det inte blir så men det kan man ju inte råda över. Vi vill också gärna ha ett septemberbarn!
  • Syrran86
    reginaw skrev 2014-10-20 21:22:11 följande:

    Hoppar in här jag med då vi hoppas på barn under nästa år. Hoppades dock på 2014 också men får hoppas att 2015 blir vårat år. 


    Jag och min har försökt sen januari 2013 utan framgång. Min mens är idag en vecka sen och ska ringa MVC imorgonbitti för att boka tid för gravtest. Vågar inte hoppas så ni kanske kan göra det åt mig :) Blir det neg så kommer vi att börja en utredning. 


    Har din mens varit sen förut? Hoppas på ett plus!
  • Syrran86
    FiiaN skrev 2014-10-20 18:16:18 följande:

    Fick svar från min cellprovskontroll idag, hade lätt förändring. Behöver inte betyda något och oftast är det bara en irritation som visar sig på provsvaret. Men kan inte komma ifrån att man blir lite ledsen av svaret. Läker oftast av sig själv och ska på kontroll igen om ca 3 månader för att se så det inte blivit värre. Sen blir det ju inte bättre av att jag fått en blödning igen, precis samma dag i cykeln som förra månaden... :( Jag som kände mig så positiv inför denna månad och detta försök, känner mig lite nedstämd nu.


    Åh vad tråkigt, MEN det behöver inte vara något alls. Har minst två vänner som fått samma besked. För den ena var det borta på nästa kontroll och den andra fick ta bort en liten bit (var väldigt okomplicerat) och det har aldrig varit något efter det. Försök att inte tänka på det! Kram
  • Syrran86
    BabyJia skrev 2014-10-21 08:50:38 följande:
    Har också läst att det inte bör vara några problem att bli gravid fort efter kopparspiral, så jag hoppas att så blir fallet.

    Jag har trivts mycket bra med den, för jag vill heller inga hormoner ha. Det kändes lite när hon satte i den, men det går snabbt över. Man får dock en blödning efteråt som en rikligare mens typ, så det är värt och ladda med bindor:)

    Mensen har sen insättningen för snart 5 år sen varit ganska så regelbunden, kan ha diffat med några enstaka dagar. Hade en del mensvärk i början, men det blev bättre allt eftersom. Mensen varar 5-6 dagar och två av dem är rikligare.

    Jag kan helt klart rekommendera kopparspiral:)
    Jag har också använt kopparspiral efter att min son föddes. Lite obehagligt att sätta in den och lite ökad värk vid mens, annars har den varit superbra! Jag tog ut min i onsdags och barnmorskan sa att det är bra att ha mens en gång innan man blir gravid för att få Ut all koppar ur livmodern. Det finns dock inga vetenskapliga belägg för att det skulle vara någon ökad risk om man blir gravid direkt men jag tycker ändå att det låter vettigt att "blöda ut" kopparen. Jag fick mens tre dagar efter jag tog ut den så det känns ju bra kan också rekommendera kopparspiralen!
  • Syrran86
    NattaLind skrev 2014-10-22 08:28:02 följande:
    Jag förlorade min oskuld när jag var 13 och hade ett rätt aktivt sexliv, eller har egentligen haft enda fram tills jag blev runt 23. Jag är glad att jag var tillräckligt smart för att börja gå på p-piller så tidigt. Alla är vi olika! :)
    Håller med dig! Jag började äta P-piller i 15-års åldern och jag är så otroligt glad över det!
  • Syrran86
    kasovi skrev 2014-10-22 12:49:39 följande:

    Släng in mig på plus-listan! :)

    Det här testet fick jag igår morse BIM-4, bilden är tagen då det torkat och knappt syns längre, men man ser ju med en lampa bakom :) phpS5h6NC10974.jpg


    Grattis!! Åh vad kul att det plussas så mycket här!
  • Syrran86
    Tigerlilja86 skrev 2014-10-23 11:54:59 följande:

    Åh va svårt! Jag fick hem nya tester igår, och min pojkvän kommer hem nästa helg så vi skulle testa då tillsammans tyckte han.. Men är såååå sugen innan och överraska honom om det är ett plus!! Hade tänkt att köpa en liten väska med några "bra att ha" saker i och skriva ett brev från bebisen :)

    Svårt det är nu


    Hur många dagar över BIM är du nu? Skumt med ingen mens och inget plus. När testade du sist? Om jag var du så skulle jag testa igen, skulle inte kunna hålla mig, haha...
Svar på tråden Fler som planerar barn 2015?