• NattaLind

    Fler som planerar barn 2015?

    FiiaN skrev 2015-01-05 11:46:29 följande:

    Hej alla tjejer!

    Trådstartaren här :)

    Har fortfarande inte fått något plus. Tror mensen kommer när som helst. Jag har haft väldiga problem med blödningar hit och dit... Så svårt att veta när man har mens eller bara konstiga blödningar. Har fått tabletter för mitt problem så har jättesvårt att veta när äl är.

    I början hade vi sex varannan dag, sen försökte vi pricka in sex runt äl. Men nu blir det när det blir. Nu blir jag inte lika besviken när mensen kommer, vilket är sjukt skönt! Första 3 ggna va hemska, man gick och va nevös hela tiden och HOPPADES på ett plus. Men men, det kommer nä det är menat :) Är inne på mitt 5 försök, blir 6e ggn nu, ett halvår liksom! :O

    Längtar sååå efter en liten bebbe! Sneglar alltid på barnvagnsrummet när jag går in genom porten :) Vi har öppnat och tittat in flera ggr där. Känns nästan lite busigt, först kollar man så ingen ser oss, sen låser vi upp och tittar in xD

    Hoppas ni tjejer inte hetsar upp er allt för mycket. För det kommer, det tar bara lite länge tid för vissa :)

    Kramar på er alla!


    Är det din femte gång så är det nog min femte med :O Har helt tappat kollen. Ja usch, minns första gången. Började typ tjuta när jag tog gravtest och det var neg, var helt inne på att det skulle ta sig direkt. Har försökt efter det tajma in med sex på ÄL, haft maaaassa sex och inget har funkat. Det här är första månaden jag typ "gett upp" och vi har haft sex på andra sätt, han har kommit i mig typ 3 ggr. Och nu visar stickan plus!?


    Men är det något jag insett så är det att det är absolut ingenting konstigt med att det tar 1 år, 1,5 år. Är bara jag som levt i en jäkla bubbla hela tiden. Kommer det gör det :) Men känns som att chansen minskar när man är sååå uppstressad och räknar varenda dag.

    Åh jag hoppas så mycket FiiaN att du slipper vänta så länge till. Du om någon hoppas jag plussar snart! :) Men väldigt skönt att höra att pressen har släppt :)

    KRAM!


  • NattaLind
    FiiaN skrev 2015-01-05 12:11:32 följande:
    Hahah jaa tiden går snabbt! :O Jag vet precis hur du menar! :)

    Jag har typ lite mensvärk och är på antingen bim+9 eller bim+2, eftersom min mens strulat och jag fått tabletter så kan äl ha flyttats... Svårt att veta. Men har inga som helst symtom, så mensen kommer nog snart. VAd har du för symtom?

    Åhhh va go du är då! :D

    KRAM!
    Det är just det som gör att jag är så skeptisk till plusset. Jag har INGA symptom alls! Det enda är lite, lite illamående någon gång ibland, men det har jag haft de senaste gångerna innan mensen kommit. Ingen molvärk, inga stickningar, något ömma bröst - men detta har jag också haft strax innan mens tidigare.

    Är på BIM+4 idag och så sen har jag inte varit tidigare. Men är såå skeptisk till det där plusset alltså. Får se vad CB säger i eftermiddag :)

    Men om jag mot förmodan skulle vara gravid så finns det inga som helst tecken till det :P

    Och du..... det finns ju en chans att du kan plussa också ju! Mensvärk är väl vanligt att man har även om man är gravid? :) Håller tummarna till tusen!
  • NattaLind
    FiiaN skrev 2015-01-05 12:25:32 följande:
    Oj! Va skönt egentligen att inte ha några symtom :) Ska hålla utkik här idag efter ditt CB test :D

    Vi får se, väntar en vecka till innan jag testar, ifall inte mensen kommit :)

    Tack så mycket! :)
    Iiiih, nu blev jag nervös! :)

    Ja jag tror du och jag är lika där, att vi testar hellre sent än för tidigt. Kanske har med att göra att man inte är lika hetsig längre :P
  • NattaLind
    FiiaN skrev 2015-01-05 14:35:04 följande:
    Åh gud va underbart :D Så sjukt att jag loggade in just idag! Samma dag som du fick plus! :D
    Haha, ja det är VERKLIGEN helt sjukt! Men väldigt kul att höra av dig :)
  • NattaLind

    Tack alla! Känns fortfarande helt knasigt. Som att jag gjort något fel och att mensen snart kommer ändå eller vad som helst. Kan inte ta in det, trodde nästan jag skulle behöva vänta för evigt :)

    Men den månaden som vi helt sket i allt och knappt tänkte på det och han knappt kom i mig så blev det till. Ironi :)

  • NattaLind
    WhiteRose skrev 2015-01-06 12:42:30 följande:
    Först och främst: stort grattis!! :)

    Hur länge hade ni försökt? Och har ni gjort något under tiden för att hjälpa till på traven?
    Jag tog ut p-staven i slutet på augusti och mensen kom igång direkt, så sedan dess har vi testat :) Två första månaderna hade vi sex varannan dag, tredje testade vi det där med att ha sex varannan dag och testa med ÄL-test och sen ha sex tre dagar i rad vid ÄL. Gick inte heller :P Så tillslut kände jag bara att, screw it! Jag blir gravid när jag blir gravid men det lär uppenbarligen inte hända nu.

    Så i december hade vi sex, dock kom han bara i mig 3 gånger. Och igår kom plusset. Så vad vi gjorde? Vi sket i allt, haha. Då tog det sig direkt.

    Jag har folsyra i tablettform hemma men har inte ätit några, hade tänkt göra det men det blev inte av. Men ska börja nu!
  • NattaLind
    WhiteRose skrev 2015-01-07 20:14:06 följande:
    BIM 25/1. Har precis fått en smiley på mitt äl-test :) Har dock läst att man kan få positivt på äl-test även om man inte har äl.. Någon som vet något om det?
    Det enda jag hört är att man kan ha ägglossning fast äggen inte släpper typ. Men då måste ju något vara knas med kroppen :)
  • NattaLind

    Tjejer! Jag tycker vi gör en ny lista, och så lovar jag att hålla den uppdaterad :) Vi var ju så himla duktiga på det för ett tag sedan!

    Så skriv ett inlägg med:
    Ålder
    Vilket län ni bor i
    Vilket försök ni är inne på
    Om ni har barn sedan innan
    När ni har BIM

    Svara på det ni vill/kan så skapar vi en ny lista :)


Svar på tråden Fler som planerar barn 2015?