• Syrran86

    Fler som planerar barn 2015?

    Äsch nu kom mensen. Det var ju ganska väntat, man kan ju inte förlita sig på att ha sex 5 dagar innan äl, men är ändå lite besviken. Nåväl. Nästa månad!

    NattaLind, kan tyvärr inte ge dig något råd om äl-stickorna. Men kanske har du inte helt regelbunden cykel än och ägglossningen kommer snart!

  • Syrran86
    NattaLind skrev 2014-11-19 10:10:04 följande:

    En väldigt ouppdaterad lista sedan 5:e nov. Ni nya, skriv en kommentar på hur gamla nu är, vilket försökt ni är på, varifrån ni är (län) och ev BIM om ni vet så lägger jag in er :)

    Ni gamla, uppdatera era BIM och skjut mig inte om jag råkade ta bort er :D

    Jag har också rensat bland dom som plussat och kanske försvunnit från tråden. Vill ni bli ditlagda igen och hänger kvar i tråden, säg till!

    BIM NOV

    Glaesir, 23 år, 2:a försöket, BIM 8/11
    CaaRuu, 28 år, Östergötland, 1:a försöket, BIM 10/11
    Vw88, 25 år, 2:a försöket, BIM 15/11
    Lissing, 26 år, 2:a försöket, BIM 16/11
    Syrran 86, 28 år, Göteborg, 1:a försöket, BIM 17/11
    Lazmi, 25 år, Eskilstuna, 1:a försöket, BIM 18/11
    Tigerlilja86, Stockholm, 2:a försöket, BIM 28/11 
    FiiaN, 23 år, Värmland, 4:e försöket, BIM 29/11
    NattaLind, 25 år, Östergötland, 3:e försöket, BIM 30/11

    BIM OKÄNT

    BabyJia, 30 år, BIM okänt
    Mavidyz. 24 år, Dalarna, 2:a försöket, BIM okänt
    reginaw, 26 år, Dalarna, BIM okänt
    Saora, BIM okänt
    Pyret 85, BIM okänt
    ticcer, BIM okänt

    Plus Plussat!
    Kasovi
    Sarah1990


    Min nya BIM blir 18/12. Andra försöket, andra barnet.
  • Syrran86

    Jag har lite fullt upp med min son just nu, han är i någon slags fas där han kommit på att hans egen vilja inte alltid stämmer överens med mammas och pappas sedan håller vi på att välja förskola till honom och så funderar vi på att sälja vår bostad och köpa större så jag har huvudet fullt och hinner inte skriva här så ofta. Läser dock när jag får tid!

  • Syrran86

    Längesedan jag skrev här nu, men jag är kvar och läser! Äl har passerat och vi har inte försökt pricka in. Ska åka bort över jul och nyår med släkt och vill inte behöva förklara varför jag inte dricker vin, hehe. Vi kör på i januari! Men man vet ju aldrig, vi hade sex några dagar innan äl och det KAN ju vara så att jag blivit gravid ändå.

  • Syrran86
    NattaLind skrev 2014-12-09 08:16:30 följande:
    Hon tyckte det var kämpigt med alla som plussade när hon själv hade det tufft, samtidigt som det sätts mycket griller i huvudet på en när man ser alla som diskuterar. Så hon tog en paus och skulle komma tillbaka när hon hade plusset :)

    Planen var att jag skulle ta en paus med men det blev endast att jag blev lite mindre aktiv :P Men är väldigt tufft att vara på fjärde försöket och ingenting händer.
    Kan vara bra att ha i huvudet att det tar i genomsnitt 7 månader för friska par att få barn. Snabbare för vissa, och för vissa tar det längre tid.
  • Syrran86
    NattaLind skrev 2014-12-09 09:11:33 följande:
    Jo det finns ju där :) Men det är nog därför hon tog en paus från FL, för det är ju som med alla forum att de som ofta skriver (nu syftar jag inte på just vår egna tråd) så dom som skriker högst är antingen dom som blir gravida på första försöket, eller dom som behöver medicinsk hjälp för att bli gravid.

    Då är det svårt att hålla sig borta från oro när man inte blir gravid tidigt, även om man innerst inne vet att det oftast tar tid :)

    Men vi var nog flera som inte fattat att det kan vara en ren forskning att bli gravid, utan vi trodde snarare att man slutar skydda sig så kommer det hyfsat direkt (det var åtminstone vad vi lärde oss i skolan :P)
    Ja visst kan det vara otroligt stressande. Hälso- och sjukvården rekommenderar ju att man INTE ska hålla på och räkna dagar och försöka pricka in just på grund av den negativa stress som kan uppkomma. Om man läser på 1177 står det helt enkelt att man ska ha sex var annan till var tredje dag och att de flesta blir gravida inom ett år. Det kan ju verka oerhört basic när man är inne i ägglossningstest-stressen och vill bli gravid nu nu nu, men det finns ju en anledning varför det står så. Vi kommer med stor sannolikhet alla att bli gravida förr eller senare
  • Syrran86

    Åh nu drar tankarna igång igen! Vi har ju inte ens försökt denna månaden, så jag har varit helt lugn, inte tänkt så mycket på graviditet utan planerat att försöka i januari. Och så idag fick jag en lite blodblandad flytning. Räknade ut att jag är på äl+ 7 eller 8 och att hi hade sex 3 eller 4 dagar innan äl. Nu känner jag mig helt besatt av tanken att det kanske var en nidblödning och jag blivit gravid ändå! Ååh vad långa dagarna till mens kommer vara nu!

  • Syrran86
    Lissing skrev 2014-12-13 06:46:30 följande:

    Och så får jag själv detta osäkra idag! FörvånadVilken ska man lita på!?
    Vänster är Clearblue digitalt ÄL-test, höger är Testlagrets
    stav. Båda är taget med SAMMA urin.


    081118 100703
    Jag hade litat på cb
  • Syrran86
    Lissing skrev 2014-12-13 14:17:34 följande:
    Det som är konstigt med detta är att Testlagrets
    test ska vara känsligare än Clearblues! 

    Testlagret: 25 mIU/ml.
    Clearblue: 40 mIU/ml.

    Hur fasen kan då Clearblue visa positivt, när inte Testlagrets gör det?!
    081118 100703
    Oavsett så har du ju högst troligt ägglossning i dagarna. Exakt vilken dag har ju inte så jättestor betydelse. För några år sedan fanns ju inga ägglossningstester för hemmabruk och kvinnor blev gravida ändå! Lycka till nu
  • Syrran86
    Lissing skrev 2014-12-14 11:27:32 följande:

    Kan meddela att det var CB som hade fel.
    Jag har fortsatt testa dessa dagarna, med
    både CB och andra sorters tester.
    Det har ALDRIG mer visat positivt.
    Det var BARA den morgonen CB visade
    positivt. Litar fan inte på ÄL-tester mer!


    081118 100703
    Jag använder inte äl-tester av den anledningen att jag tror det skulle stressa mig mer. Har man en någorlunda regelbunden menscykel så ligg varannan dag mellan dag 9-20 typ så borde det räcka tänker jag jag får dessutom "hala" flytningar vid äl så det är mest det jag går på.
  • Syrran86
    NattaLind skrev 2015-01-04 14:26:41 följande:

    Jag hänger inte här så supermycket längre även om jag var med i trådstarten. Allas symptom/icke symptom, BIM och allt annat sätter griller i huvudet på en! :)

    Men kan uppdatera er hur det går här. Fjärde försöket, BIM+3 idag (aldrig gått så här långt över) men noll graviditetstecken så är nog bara kroppen som fått fnatt efter jul eller något :P Helt säker på att mensen kommer, men man hoppas ju alltid!

    Ligger rätt så lågt annars. Jag och sambon hade sex varannan dag dom två första försöken och tredje provade vi där man skulle ha sex tre dagar i rad vid äl. Men man blir så himla knäpp i skallen av det där, så nu räknar vi inte alls. Det enda jag har är appen så jag har koll på min menscykel :)


    Hoppas att det tar sig! Vi är inne på andra försöket nu och vi hade sån jäkla otur att vi båda blev magsjuka precis vid äl. Men vi fick till det några dagar innan och dagen efter så lite hopp har jag. Bim blir runt 15/1.
  • Syrran86

    Nu har jag varit borta ett tag från tråden, så vill hälsa Grattis till alla som plussat! Vi är inne på tredje försöket med andra barnet nu. Har bim om några dagar så väntar spänt!

  • Syrran86

    Tror det är positivt! Vad säger ni? Man blir ju lite paranoid att ögonen spelar en ett spratt.

  • Syrran86

    Tack alla! Ska köpa ett till och testa tillsammans med min man. Men kanske ska vänta en dag så att det blir lite starkare

  • Syrran86
    Lotten skrev 2015-02-14 18:24:38 följande:

    Ni som plussat och fick ont i bröstvårtorna tidigt. Hur ont gjorde det egentligen? Jag har sjukt ont nu, det typ bränner och svider. Bim om 1 vecka.


    Har inte ont nu, men förra graviditeten fick jag ömma bröstvårtor som ett tidigt symtom. Kommer inte ihåg exakt när det kom, men inte innan bim utan snarare någon vecka efter. Fick sjukt ont, trodde jag skulle dö när duschslangen kom åt dem i duschen, hehe.
  • Syrran86
    Vw88 skrev 2015-02-17 11:29:32 följande:
    Grattis grattis!!!
    Vi ligger nog lika du och jag :D jag är på 4+6 idag :)
    Vad kul jag är nog i 4+2. Ringde Mvc idag och ska på inskrivning 16/3.
  • Syrran86
    Vw88 skrev 2015-02-17 13:30:51 följande:
    Kul för dig! Ska ha möte med BM på fredag :) lite information och så :)
    Då har vi BF i oktober båda två :D
    Är det första barnet? Jag väntar mitt andra. Har en son som blir två i vår. Vad tidigt du får komma till BM! Bra! Jag kommer ju redan vara i v 9 när jag går dit.
  • Syrran86
    FiiaN skrev 2015-03-09 11:14:34 följande:

    Mina nipples är ömma :O Har jag aldrig i mitt liv haft, tror dock inte jag är gravid och vet inte alls när jag har äl (eftersom mensen strular...). Får se om det håller i, har haft det sedan igår.

    Kram på er alla brudar!


    Det kan ju vara ett tidigt tecken
  • Syrran86
    FiiaN skrev 2015-05-05 06:59:58 följande:



    Tror inte det är sant :O Skakar som tusan!


    Åh vad glad jag blev när jag såg detta! Mysigt med julbebis Grattis!
Svar på tråden Fler som planerar barn 2015?