Inlägg från: angeni |Visa alla inlägg
  • angeni

    dags för syskon!

    Ägglossningstest gav ett ganska starkt test nu på morgonen så ägglossning bör infinna sig idag. Känner att det drar över högra äggstocken så värken kommer nog under dagen. Så vi får se hur det går att få till något då jag och maken går om varavdra :(

  • angeni

    Ett tag sedan jag skrev. Många har Bim den kommande veckan. Får hålla tummarna för många av sig.

    Själv tror jag vi missade ägglossningen helt denna månaden. Dock aningen självvalt för jag har velat så mycket fram och tillbaka. Hade sex två dagar efter i princip positivt ägglossningstest. Men idag har brösten ömmar av och till och mensvärk har jag haft. Illamående efter frukosten Bim -8 tror jag om jag räknat rätt. Äl+8 tror jag. Så många dagar kvar. Får se vad som händer.

  • angeni
    Trolla skrev 2014-06-19 07:13:16 följande:
    hur kommer det sig att du velar? Jag velade lite jan-maj då jag kände att jag vill ha en till men att det var för tätt inpå dottern. När ska du testa?



    Att jag velar har inte att göra med att jag inte vill utan att jag blev så deppig förra mensen. Men det får bli som det blir. Är inställd på mens denna gången men brösten ilar så konsitigt av och till. Framme vid bröstvårtorna och förra gången vid mensen var det hela brösten ( vid grav som slutade i mf så ömmade bröstvårtorna).. så får se.

    Vid förra grav så testade jag innan Bim men fick negativt med rfsu så vet ej när jag törs testa. Sen plussade jag ett par dagar efter Bim.

    När törs man testa? Har bara ett cb vanligt hemma. Och vill helst inte missbruka ;)
  • angeni

    Ursh andra morgonen i rad med illamående... Blä. Och mensvärk.... Men jag måste vara brutalt skengravid denna månaden :(

    Maken vill att jag ska testa. Jag vägrar ;) vill inte bli deppig...

    Jkhjärta: hur går det med testen??

    Miranda: såg dig i andra tråden svaga test, hur går det för dig med?

  • angeni
    JhjärtaK skrev 2014-06-19 10:26:06 följande:
    Tog inget imorse då jag fick ljusrosa och bruna flytningar igår med mitt svagt positiva test. Inte Gravid på cb digitala igår (på ÄL+9 eller ÄL+10). Tänkte testa imorgon bitti innan vi åker iväg på midsommarfirande om inte flytningarna har eskalerat till mensblödning innan dess.



    Fy vad tråkigt :( hoppas att det inte kommer något mer och att mensen håller sig borta!

    Apelsin: jag hade inte litat på det. Men så är jag skeptiskt med ;) gör ett nytt om ett par dagar hade jag gjort. Men självklart börjar massa tankar gro inom en.
  • angeni
    Trolla skrev 2014-06-19 20:41:54 följande:
    Men om ni inte sexar vid är som kommer ju mensen garanterat Meeeen jag förstår vad fu menar, önskar jag kunde "ta det som det kommer". Istället försöker jag ha stenkoll, men det har ju inte gått så bra hittills...

    Dock misstänker jag att ägglossningen kom tidigare än jag trodde med tanke på att flytningar hade jag men ingen äl-smärta.. Återstår och se... Dock kan kroppen spela enorma spel med en men var ju inställd på mens.. Nu sitter jag med ömma bröst och illamående och trötthet... Hmm....
  • angeni

    Ursh gårdagen spenderades med illamående och ömma bröst trötthet men idag som bortblåst så ställer ändå igen in mig på mens.

    Får se vad som händer de närmaste dagarna. Maken vill att jag ska testa så kanske gör det imorgon med morgonurin. Bim är antagligen på onsdag tror jag.

  • angeni
    Trolla skrev 2014-06-21 11:58:05 följande:
    Apelsin och jhjärtak hur har det gått för er?



    Jag är också nyfiken :)
  • angeni
    JhjärtaK skrev 2014-06-21 15:30:28 följande:
    Mer bruna flytningar som mer och mer går mot blod så tidigt mf här tyvärr



    Nej fy vad tråkigt :( ännu värre än att bara få mensen och inget veta.

    Själv ligger jag på soffan med illamåendet kvar. Lyckades inte hålla mig mer än 2 timmar så vågade inte ödsla på test. så ska försöka hålla mig längre nästa gång och prova :) nu vill jag veta om illamåendet har med det att göra.
  • angeni
    Trolla skrev 2014-06-21 16:07:00 följande:
    Angeni va spännande, verkar ju onekligen väldigt lovande!!



    Testade med cb.. Dock mer utspädd urin än jag hoppats på... :( ser ett svagt strec när man vinklar testet. Men alldeles för svagt för att våga lita på det. Dock förra månadens fanns inget streck alls när man vinklade. Så lever fortfarande i ovisshet :(
Svar på tråden dags för syskon!