Inlägg från: Nika10 |Visa alla inlägg
  • Nika10

    dags för syskon!

    BIM 14 maj, första försöket, dotter född september -11.

  • Nika10

    Åh jag blir tokig på denna väntan! Har BIM nästa onsdag. Har lite molvärk till och från, annars inget direkt. Försöker komma ihåg hur jag kände innan BIM med dottern, men kommer bara ihåg ömma bröst en dag innan jag plussade. Får tålmodigt vänta! Ev missade vi ju även äl, pga magsjukan, men man vet ju aldrig om det var så! Åh. !

    Hur går det för er andra?

  • Nika10
    MirandaMay skrev 2014-05-06 09:46:19 följande:

    Listan är på väg! :)





    Åh jag vet jag blir som ett jäkla psykfall i väntan på Bim asså! Haha. Vi hade sex i förrgår och enligt min cykel ska jag ha äl idag. Jag känner den alltid väldigt tydligt så går bara runt och känner efter nu.. är lite orolig att den kommit i otakt pg av min operation. Får se under dagen! :) kommer du vänta till Bim med test eller testa tidigare?
    Åh! Hejja er, bara att ligga nu då! :)

    Jag kommer nog testa innan, kanske nästa måndag - tisdag. Gubben vill testa så snart det går. Det är ju inte lättare när även han är helt sprallig! Hehe! Åh!
  • Nika10
    MirandaMay skrev 2014-05-06 10:33:33 följande:



    Ja vi ska ju försöka oss på en sån här "tjejmetod" då vi har tre söner. Då ska man inte ha sex på äl-dagen vilket känns helt knäppt! Vacklar i det och vill ha sex ändå för att verkligen optimera chansen för plus men detta blir vårt sista barn och jag kommer nog ångra mig efteråt om jag inte iaf försökte tjejbaka. Fast främst vill vi ha ett till barn oavsett kön självklart. :)

    Det är verkligen svårare att hålla sig lugn när man är två som hoppas, men hellre det än att ha en oengagerad man. :)

    Min man krävde övertalning till den här gången och så först att han gick med på det för min skull, men igår sms:ade han mig från jobbet att han är supertaggad över att vi försöker igen. Blev så glad! :)
    Oj visste inte att man kunde "göra" tjejer eller killar på det viset! ;) men lycka till med tjejen. Förstår att ni vill ha en liten flicka!

    Min lilla är så go, hon vill ha flätor i håret och helst klänningar, varje dag!

    Ja helt klart en engagerad man, absolut! Va härligt att du fick en sånt bra sms! Dom behöver väl lite tid på sig ibland! :)
  • Nika10
    MirandaMay skrev 2014-05-06 11:10:50 följande:

    Äsch det kan man nog inte smile5.gif Men det finns vissa helt ovetenskapliga teorier om att man kan hjälpa till att öka oddsen litegrann för ett visst kön. 

    Jo det är väl så att min man behövde lite tid på sig. Så har det varit inför alla barnen. Nu sa han dock "kan vi vara överens nu när vi sätter igång att detta är sista barnet. Håll inte öppet sinne inför en femma utan ställ in dig nu på att detta är sista gången! Du får inte tänka att du kör en övertalning i taget! Det här är sista!"

    Haha. Så det kanske blir så. Nån gång måste jag ju stoppa också, tror inte mitt bebissug nånsin kommer gå över. smile5.gif

    Tror du ni kommer skaffa fler efter denna?


    Jo men jag håller tummarna för en liten flicka ! Glad

    Ja, jag vill ha en trea sedan, eller tom en fyra! gubben är nog med på en trea oxå, än så länge iaf. hehe
  • Nika10
    Erli skrev 2014-05-06 18:09:10 följande:

    Faaaan också :( har fått min mens :(


    Åh naj!! Men håller med Miranda may, svulla i Goa icke gravida saker och samla ny energi!
  • Nika10

    Halloj tjejer! Här kom mensen ikväll. Nästa en vecka för tidigt. Men vet ju att vårat försök inte var så bra då magsjukan va här plus att vi nog missade äl som jag misstänkte. Men det är bra att mensen är tidig för gubben ska bort den helgen jag trodde jag skulle ha äl nästa gång, vilket nu betyder att även äl kommer inträffa tidigare. Bra bra!!! Jag har även fått ett gäng äl stickor oxå av en jobbarkompis så nästa gång ska det bannimej ta sig! :) kram på er och lycka till. Jag håller tummarna!!

  • Nika10
    limpa skrev 2014-05-09 07:29:08 följande:

    För att inte tala om förlossningen. Jag minns mest att lustgasen var min vän och personalen var supergulliga... men nog måste det ha gjort lite ont med, va?

    Den är rätt dryg den här väntan från ÄL till BIM. Usch, jag tänker alldeles för mycket... kommer att bli grymt besviken när/om mensen kommer. En vecka kvar...

    Var bor ni alla? Jag bor mellan Kalmar och Torsås, på landet.
    Jag bor utanför Göteborg. Min systerdotter är här hos oss idag, 4 dgr skiljer det mellan min dotter och systerdotter. Dom har sååå skoj ! :D
  • Nika10
    MirandaMay skrev 2014-05-09 11:19:07 följande:
    Fasen då Nika10 men helt rätt inställning! :)

    Jag bor i Stockholm.
    Ja, denna perioden är ju spännande och man ska ju njuta av den! Så jag njuter :D
  • Nika10
    Trolla skrev 2014-05-10 20:23:14 följande:

    Jag bor också utanför Göteborg, i Kungälv :) Var håller du hus?
    I hus? Vi bor i hus på Hisingen!
Svar på tråden dags för syskon!