Inlägg från: Sandravanilj |Visa alla inlägg
  • Sandravanilj

    Vi födda -92 och som vill ha barn

    Jahapp... Jag testade neg imorse igen på bim+7...

    och som en käftsmäll berättade sambons kompis att hans tjej är gravid trots p-piller och dom får i juli... där krossades mitt hjärta liiiiite till...

    Hur går det för er tjejer?!

  • Sandravanilj
    moow skrev 2015-01-26 22:20:26 följande:

    Hej allihopa! Jag är också född 92 och tänkte hoppa in, lite sent kanske, men ändå. Jag kanske får svar. Jag och sambon har bestämt nu att börja försöka på riktigt, slutade med minipiller i augusti, men har inte tajmat in när jag har äl, utan det börjas planeras ordentligt nu. men jag hade äl 1 januari och vi låg 1 och 3 januari, tänkte inte så mycket mer på det. Men ungefär en vecka efter blev jag jätteuppblåst, såg ut som jag hade gått halva tiden redan, hade BIM den 16, den 15 fick jag en blödning, inte alls som det annars brukar vara när jag får mens, varken mensvärk eller illamående ( som jag ALLTID får annars). Det var heller inte en riktigt mensblödning och sen två dagar efter var det bara som en brun sörja, ursäkta uttrycket. Jag är så fruktansvärt trött hela tiden, uppblåst, en molande känsla, och så har jag lätt till tårar. Saken är ju den att jag inte vågar ta ett test. Är alldeles för rädd för att bli besviken om det är negativt. Men vilka test tycker ni är bäst? Mest känsliga osv? :)


    Köp ett Clear Blue och testa :) det syns nu ifall du inte är låghormonare :)
  • Sandravanilj
    marory skrev 2015-01-27 14:40:52 följande:

    Trådens första bebisbild den 15 januari kom vår lilla Pojke,

    blev igångsatt och det tog 11 timmar totalt :) 


    Ååååh grattis!!!! Hur stor var han? :D

    Guuud vad mysigt!!!
  • Sandravanilj
    marory skrev 2015-02-04 10:21:32 följande:

    Han vägde 3080g och var 49 cm lång så en ganska liten kille, Jag gick inte över utan blev igångsatt 10 dagar innan beräknat BF, Skulle gjort kejsarsnitt egentligen men ångrade mig och fick då välja att bli i gångsatt så jag kunde få välja personal som jag kände mig trygg med och så :)

    Ångrar inte alls att jag valde att föda "vanligt" Så häftigt och det gjorde inte alls ont! så underbart med bebis allt känns så självklart :D

    Sandravanilj jag läste om detta och kom och tänka på dig, har läst om folk som försökt bli gravida i över ett år och sedan använt sig av detta och blivit gravida inom 2-3 månader :) vet inte om du testat annars kanske det är värt det? 

    www.naturalcycles.com/ :)


    Kul att du valde vanligt istället och att det blev bättre än du trodde :D

    Ska kika på detta! Tack för att du tänkte på mig vännen! Har bim den 15/2 och blir det inte + då så ska jag testa det :D
    lillans skrev 2015-02-04 10:27:43 följande:

    Plussade imorse! :)


    Ååååh grattis!!!
  • Sandravanilj
    banan123 skrev 2015-02-04 18:17:20 följande:

    Åh blir så sugen på en till! Älskar mamma livet! Saknar magen och att vara gravid, gå till bm och kolla så allt är som det ska. Jag och mannen har sagt 3 år tills vi kör på nästa men ååhh vad jag längtar! Försöner njuta av bebistiden när man bara har en kan man ju mysa liiiite längre på morgonen :)

    Min kille blir 4 månader den 16de :)


    Sikken sötnos!!!

    Njut på :) 3 år går fort ska du se, framförallt när lillen blir lite äldre och springer runt :D
  • Sandravanilj
    banan123 skrev 2015-02-04 19:07:42 följande:

    Tack! Ja han är verkligen min skatt! (Ser lite pittögd ut på bilden dock haha) Ja 3 år går skit snabbt. Man såg ju hur snabbt gymnasiet gick! :) vi höll på i lite mer än 1 år innan vi fick + . Vi båda gick och kollade oss och jag fick mina äggledare besprutade. Skulle inte du oxå kolla dig? Det kanske lugnar dig med??


    Vi har fått brev om att vi står i kö, så inom 3 månader får vi tid :D hoppas på + innan det blir dags ;) köpte NaturalCykles förut så nu ska vi tracka riktigt!!!
  • Sandravanilj
    Maka94 skrev 2015-03-22 08:28:22 följande:

    [quote=75046333][quote-nick]Sandravanilj skrev 2015-03-22 07:56:21 följande:[/quote-nick]


    Grattis! Så himla roligt :)[/quote]

    Efter 15 månader så äntligen!!!
  • Sandravanilj
    AgnesEmilia skrev 2015-03-22 14:10:25 följande:

    Men gud!!! Åh grattis!!!! Äntligen din tur! :D min lilla kom till oss via akut kejsarsnitt natten till lördag :) en vacker flicka blev det!


    Tack!!! Imorgon skulle vi till gyn för första steget i utredningen men nu behövs inte det :D kan inte tro det är sant!!!!! Tog ett till nu efter att jag kissat för en timmesen och druckit massor och det var ett klart streck på andra också!!! Vad gör man nu?!

    Grattis hon är superfin!!!

    Hur stor är hon? :D
Svar på tråden Vi födda -92 och som vill ha barn