Inlägg från: Sandravanilj |Visa alla inlägg
  • Sandravanilj

    Vi födda -92 och som vill ha barn

    Luajsa skrev 2014-08-12 13:30:49 följande:

    Jag tror jag har ägglossning nu, känns så iallafall. Vi hade sex i söndags kväll ( han jobbar borta mån - tors) så det är bars på helgerna som passar ;) så det kan ju bli nått :) får hålla tummarna. ! Tråkigt med mf, hoppas på tur nästa gång !


    Då får ni ligga i på helgerna!! ;)

    Ja men likabra med mf än att få ett sjukt barn :)
  • Sandravanilj
    Jenniferb skrev 2014-08-12 14:14:50 följande:

    Idag går jag in i vecka 11 och har redan fått foglossning ska till sjukgymnast på fredag så hoppas få hjälp och råd, och ev ett bälte, för att minska belastningen på bäckenet så att jag kan börja jobba igen. Redan nu har även min sambo och hans familj (som vi bor väldigt nära och därför träffar rätt ofta) börjat se en bula nere på min mage. Lite roligt faktiskt

    Hoppas det går bra för er alla som plussat, och jag håller alla tummar för er som väntar på plus! <3


    usch då! Hoppas du får några bra tips!
    mysigt att redan se bulan! Kanske är 2? ;)
  • Sandravanilj
    Jenniferb skrev 2014-08-12 15:19:26 följande:
    Ja, det får vi hoppas

    Haha, förhoppningsvis är det bara en! Sambon har mycket tvillingar i släkten, men vad jag förstår beror det oftast på kvinnan och jag har inga tvillingar i släkten som jag vet. Men vem vet, det visar väl sig på ul om några veckor
    så spännande ;) ja man vet ju aldrig ;)
  • Sandravanilj
    AgnesEmilia skrev 2014-08-12 17:07:09 följande:

    Nu har jag å killen varit på inskrivning och UL!! Allt såg ut som det skulle och vi såg ett hjärta picka på fint, även om allt nu känns som en dröm då jag trodde jag skulle svimma! Haha jag var såååå nervös innan att jag var tvungen att torka av handsvetten en gång i minuten ;) dock blev vi tillbakaflyttade 4 dagar så är inte i vecka 11 som jag hade räknat ut utan i vecka 10 och går in i 11 på fredag :) men det var normalt sa dom då jag hade slutat med piller ganska nyligen och ÄL förmodligen inte var helt regelbunden :)

    Trodde inte vi skulle göra KUB men när barnmorskan frågade så var min kille stensäker på att vi skulle haha! Så blir KUB om tre veckor! Om allt ser bra ut då så kommer vi våga berätta för päronen!


    Åååh så mysigt!

    Skönt att allt såg bra ut! Superfin liten bebbe!!! <3
  • Sandravanilj
    AgnesEmilia skrev 2014-08-12 19:41:35 följande:

    Hihi jaaa!

    Ja eller hur! Tack! <3 Paret innan oss kom ut och tjejen grät :( fy!

    Men en fin bebis på 2,8 cm! Bara typ 50 cm kvar haha! :) Skumt att bilden vände sig btw! Ser så ut på mobilen i alla fall :o


    Usch :( det var inte lyckotårar då? :/

    Bara en liten bit kvar då ;) det går fort ska du se!
    banan123 skrev 2014-08-12 19:51:02 följande:

    En 92:a här med en liten prins i magen i v 33! :)


    Välkommen!

    Inte så långt kvar nu då :D
  • Sandravanilj
    AgnesEmilia skrev 2014-08-12 20:33:14 följande:

    Nja alltså dom såg helt apatiska ut och han hade händerna på huvudet och hon händerna över ansiktet :/ plus att deras besök tog 25 minuter och vårt 5 minuter ungefär eftersom hon hittade allt direkt :o men man vet ju aldrig!

    Ja jag hoppas!! Hur går det för dig annars då Sandravanilj? :)


    Usch vad hemskt!!! :'(

    Jodå bim på torsdag/fredag så ska testa i helgen om inte tanten kommer :) brösten gör inte lika ont längre men bröstvårtorna är så ömma! Sen så är humöret som en berg o dalbana och ändras på en nanosekund xD sen så hugger det till vid livmodern några sekunder/gånger per dag :) så hoppas på + men vågar inte hoppas för mycket!
  • Sandravanilj
    marory skrev 2014-08-12 21:51:11 följande:
    det låter ju onekligen som gravidsymptom, bara ett par dagar kvar till BIM hoppas hoppas :)
    Tror det kanske kan vara kört :( fick en blödning inatt... kom bara på pappret men nu så har det kommit lite mer i trosskyddet :( tror att kroppen spelat mig ännu ett spratt....
  • Sandravanilj
    Em92 skrev 2014-08-13 11:02:41 följande:

    Har det kommit mer? Blödningar kan vara normalt när man är gravid!


    Satte i en tampong imorse och har kommit lite men inte som mens! Men jag vet inte :/ får se hur länge den varar isf!
  • Sandravanilj
    Jenniferb skrev 2014-08-13 15:25:01 följande:

    Håller tummarna för att det inte är mensen som kommer! En liten blödning kan ju vara helt normalt


    Ser inte alls ut som min mens brukar och det verkar mer vattnigt/rinnigt än vanligt... ursäkta infon xD
  • Sandravanilj
    marory skrev 2014-08-13 17:15:39 följande:

    haha ;) det enda man kan göra är ju att vänta typ och se vad som händer även om det är frustrerande, som sagt kan det ju vara en tidig blödning, har hört att det är ganska vanligt att man första och andra månaden kan få en blödning fast man är gravid eftersom kroppen inte riktigt ställt in sig innan ifrån 1177

     


    Att blöda under tidig graviditet betyder att blödningen kommer någon gång före graviditetsvecka 16. Att få en mindre blödning är ganska vanligt och behöver inte betyda att något är fel. Cirka 30 procent av alla gravida kvinnor har tidiga blödningar. Det kan vara ett tecken på missfall, men ofta beror blödningen på något annat.
    Vad beror det på?
    En blödning från underlivet när man är gravid väcker ofta oro och frågor. Kanske är man orolig över att få ett missfall och tolkar blödningen som ett tecken på detta. Man kan alltid ringa till sin barnmorska och prata om sin oro och få råd.

    En blödning kan utan förvarning inträffa när som helst i tidiggraviditet. Den kan vara sparsam till måttlig. Ofta upptäcker man att man blöder när man torkar sig i samband med toalettbesök eller ser en fläck i trosan. Färgen på blödningen kan vara rosa-röd eller brunaktig. Om färgen är rosa-röd är det en färsk blödning och om den är brunaktig är det en blödning som inträffat tidigare och som består av gammalt blod

    Det kan vara bra att veta att många gravida i början av graviditeten känner en molande mensvärk i magen. Detta är vanligt och beror på att livmodern växer och att det då drar i de muskelfästen och ligament som den sitter fast i.

    Om man blöder under tidig graviditet beror det inte på att man själv har gjort något som startar blödningen. Man kan till exempel inte framkalla blödning genom tunga lyft eller motion.

    Det finns flera olika anledningar till att man blöder men ibland hittar man ingen orsak och blödningen upphör av sig själv.

    ImplantationsblödningNär det befruktade ägget sjunker in och fäster i livmoderslemhinnan kan det uppstå en liten blödning. Detta kallas implantationsblödning eller vidhäftningsblödning och sker någon gång mellan graviditetsvecka två och tre. Eftersom blödningen kommer så tidigt i graviditeten har man ännu inte hunnit få veta säkert att man är gravid.

    GenombrottsblödningIbland kan det komma en mindre blödning vid samma tid som man skulle haft mens, fast man är gravid. Det är vanligast under de första 14 veckorna även om det kan ske ända till graviditetsvecka 16 och beror på att kroppen inte fullt ut anpassat sig till graviditeten. När moderkakan är färdigutvecklad och hinnorna fyller ut hela livmodern brukar man inte få sådana blödningar.
    Läste det också förut :)

    Får se helt enkelt :) men vattnigt är det ;) hoppas den slutar snart :)
Svar på tråden Vi födda -92 och som vill ha barn