Inlägg från: Blivandetvillingmamma |Visa alla inlägg
  • Blivandetvillingmamma

    Tvillingar bf feb 2014 - Någon som vill följas åt?

    Novalie2013 skrev 2013-08-27 13:46:12 följande:

    Hallå smile1.gif har en liten fråga till er alla smile1.gif när kände ni bebbarna för första gången? Eller de där fladdret kanske ?


    Mitten av vecka 14 kände ja av dom första gången sen dröjde de några dagar innan nästa. Nu v 16 så känner ja dom nån gång varje dag:)
  • Blivandetvillingmamma
    kattm skrev 2013-09-02 10:20:44 följande:

    Vi har precis varit på RUL. Det är tvåäggstvillingar, en pojke och en flicka. På pojken kunde inte barnmorskan se vänster hjärtkammare, och nackspalten är svullen. Vi klarar inte av att förlora ett barn till. Be för vår lilla pojke!


    Självklart ska ja be för er son!
  • Blivandetvillingmamma

    I dag har vi fått se våra småttingar! Allt såg bra ut! Lika stora å väldigt livliga! Fick även veta att det är två pojkar:)) Den 19 är det rul! Längtar redan att få se dom igen!:)

  • Blivandetvillingmamma
    accept skrev 2013-09-06 08:12:03 följande:

    Här är en blivande tvillingmamma till. Är i v 15 nu med våra små, har en dotter sedan tidigare som är 2,5 år. Vi har BF den 28/2. Våra små delar moderkaka och har en tunn skiljevägg


    Julia April 2011, tvillingar februari 2014
    Åh grattis! Våra små delar oxå moderkaka å har tunn skiljevägg! (Enäggstvillingar ) ja har bf 14/2 fick reda på i går att de e pojkar:))
  • Blivandetvillingmamma
    Strandhem skrev 2013-09-14 13:42:15 följande:

    Hej på er tjejer.
    Väntar även jag tvillingar men är inte beräknad från 7 april så är bara i v10+5.
    Tänkte dock passa på att fråga er lite om det är ok.
    Alla pratar så mycket om hur illa alla tvillingmammor mår etc. jag mår nämligen nästan inte illa alls och blir då nervös att något är fel. I början, fram till v 9 kände jag även väldig växtvärk i livmoderligamenten, detta känner jag knappt heller länge sedan en vecka tillbaka. Jag blir så rädd för att något är fel... Däremot är magen riktigt rund kvällstid men inte på morgonen, då är den "nästan" platt. Hur var det för er när ni var kring min vecka, dvs v 10+5.
    tacksam för svar.

    (på tal om sjukskrivning redan tidigt i graviditeten, kan bara hålla med er, lite panik, jag menar vad ska man göra hela dagarna, man kan ju inte ligga och titta på serier i 3 månader!!!)


    Hej! Jag är nu i vecka 19 (18+0). Jag har mått hur bra som helst! Inget direkt illamående eller känt av graviditeten alls förutom precis som du att magen va svullen på kvällen men inte på morgonen. Nu däremot (från v 14) så blev magen större å ja känner av att de sträcker i magen vissa dar å även mensvärkar. Jag väntar enäggspojkar!:))

    Så du ska inte oroa dig utan passa på att njuta av din graviditet:)
  • Blivandetvillingmamma

    Anzz- Grattis! Skönt att höra att allt såg bra ut! Vi ska på RUL i mon!!!

    Känner sparkarna tydligare nu ( typ som nån som puffar me ett finger på insidan)

    Magen växer å växer:) har inte gått upp mkt i vikt... Har gått upp ca 3kg sen inskrivning.. Hur ser de ut för er andra??

  • Blivandetvillingmamma

    I dag har vi varit på RUL å sett våra små guldklimpar? allt såg bra ut! Å som grädde på moset fick vi en perfekt bild när tv, nr 1 sög på tummen????! Nästa UL blir den 1 okt????

  • Blivandetvillingmamma
    Blivandetvillingmamma skrev 2013-09-19 11:59:03 följande:

    I dag har vi varit på RUL å sett våra små guldklimpar? allt såg bra ut! Å som grädde på moset fick vi en perfekt bild när tv, nr 1 sög på tummen????! Nästa UL blir den 1 okt????


    Konstigt att alla smilisar blir frågetecken....
  • Blivandetvillingmamma
    Rue skrev 2013-09-19 12:04:56 följande:

    Grattis till lyckat rul? Är det praxis att få ul så ofta- att ditt nästa är redan 1 okt tänkte jag på- när msn väntar två? Inte fått mer info än att jag har rul nästa v och bm i början av oktober, men kommer väl efter hand. Grattis igen!


    Väntar tvillingar feb 2014
    Tack! Ja fick veta efter kub testet att ja ska gå på ul varannan vecka från v 16-v24 sen var tredje vecka fram till BF om allt ser bra ut! De berodde på att de va tvillingar å räknas som en högriskgraviditet. Jag väntar ju enäggs.. Vet inte om de hade varit nån betydelse om de varit tvåäggs.
  • Blivandetvillingmamma

    mrln- Vi e från Jönköping! Fick höra att en tvillingträff skulle anordnas i dec nån gång så den kommer vi gå på:)

    Anzz- jättefin mage du har fått! Min är nog nått mellan din bild 2 å 3. Känner oxå hur de puffas där inne! Hur mysigt som helst;)

Svar på tråden Tvillingar bf feb 2014 - Någon som vill följas åt?