• Soffipropp

    Vågar man testa?

    Gjorde cellprov häromveckan vet inte om det kan ha nån inverkan på mens cykeln. Har för mig att jag läst det någon stans. Men i sådana fall lär jag ju inte haft äl när jag trott jag haft det.

  • Soffipropp

    Ja jag har läst om det nånstans har jag för mig och så hörde jag en kompis som också fått mens tidigare när hon gjort det.

  • Soffipropp

    Nej tror man kan göra cellprov fram till v12 eller nåt. Det stod på kallelsen när man kunde göra det när man var gravid eller om man vart det precis.

  • Soffipropp

    Du kanske inte har tillräckligt högt hcg ännu för att det ska ge utslag på ett test. Prova att testa om ett par dagar:)

  • Soffipropp

    Just nu är vi barnvakt åt ett syskonbarn, känns jättejobbigt fast det är kul på samma sätt. Vill ju bara ha egna barn just nu. Försöker att undvika att vara barnvakt så ofta just för att jag mår så dåligt då.

  • Soffipropp

    Nej om jag är sugen på något så äter jag det. Nu äter inte jag så mkt ost, bara sån man hyvlar o har på mackan. Dricker nästan aldrig alkohol. Inte för att jag druckit mkt av det förut men då kunde de bli något glas på helgen men nu händer det väldigt sällan. Jag tänker att när man väl blir gravid, att man då kan tänka på vad man stoppar i sig.

  • Soffipropp

    Hon gjorde ett vaginalt ultraljud och tittade lite på äggstockar o så. Allt såg normalt ut. Ska lämna lite blodprover också på andra mensdagen. Så jag får vänta till nästa mens. Min sambo ska lämna spermaprov,
    Sen frågade hon om vad vi jobbade med. Hur vi levde. Samt om vi har några missfall eller aborter i bagaget. Eftersom vi har vart gravida förut så trodde hon inte det skulle vara några problem nu heller. Så det är bara att fortsätta försöka.

  • Soffipropp

    Ja det är bara att kämpa vidare. Jo nu känner jag mig lite lugnare. Nu är det ju bara lite ovisst hur det ser ut för sambon. Bada fortsätta mysa. Man tkr ju att det borde gå nu också när vi har vart gravida förut. Bara att försöka att inte känna någon press och lugna kroppen lite. Kan ju vara det som är problemet också att man är så uppdaterad o orolig varje månad.

Svar på tråden Vågar man testa?