• Cathy

    Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!

    Zwillinge; jag inboxar dig!

  • Cathy

    Kattflickan; 15ug D-vitamin är superlite även om man är gravid! Jag tog ca 100ug hela min graviditet (minskade endast sommarmånaderna) och mådde bra och har en frisk flicka :) Jag läste nämligen att D-vitamin är viktigt för gravida för det påverkar fostrets utveckling. Du kan iaf öka till 50 ug utan att ens ta blodprov...

  • Cathy

    astmatiker; jag har varit tveksam till om IL sänker högt TNF men nu har en tjej här på FL blivit gravid som haft högt TNF, som du, och tagit endast IL (pred och fragmin då). Kör på 250ml!

    Solkattan: som Redan sa, kortison tabletter hjälper. Har själv haft värk hela tiden efter fl och nu när jag började med pred så är värken borta! Kortisonkräm (medelstark, på recept) kan man också prova men tabletterna är nog mer effektiva.

  • Cathy

    che; precis - det hade du ju!! Hade glömt det...så då är det iaf två i tråden som blivit gravida med högt TNF! Läste att du fått hjälp nu, jag blev jätteglad över det! Mår ni annars bra?

    Solkattan; haha känner igen det där, min mor är likadan

  • Cathy

    che; usch vad hemskt det låter att få ut ringen. Stackars dig! Jag hoppas du får en bättre på plats snart. Kram

  • Cathy

    Solkattan; jag vet inte om jag ska skratta eller gråta...Visst är svensk sjukvård så oerhört oförutsägbart ibland, precis då när man tror sig veta vad de kommer att säga!! Jag tycker du borde ha sagt om Dr D och att han ordinerat fragmin och trombyl (och få dem att skriva ut det till dig). Då backar de i sjukvården och vill de ta kontakt med honom så kan de ju göra det, eller hur? Men vill du ha kontakt i Sthlm på läkare som skriver ut fragmin så kan jag inboxa dig. Men tycker att egentligen borde du skriva ut studier från pubmed där man testat fragmin på APC resistenta och visa den här okunniga läkaren!

  • Cathy

    Solkattan; helt rätt tänkt - klappa hunden medhårs nu och så efter återförande kan du slänga några studier på hans bord Ja, Omegaven är också en Fresenius Kabi produkt, dropp liksom Intralipid och omega 3. Efter mitt googlande förstod jag att mindre mängd kan ha mer verkan än intralipid'?? Borde kolla priset och om Dr D har erfarenhet av denna dropp?

    Zwillinge; grattis till att det såg fint ut på ul! Du har ju haft blödningar av och till och hittills helt ofarliga så hoppas det är så även nu. Kram

Svar på tråden Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!