• Hjärtefröjd

    Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!

    Jag skickar min excel-fil i .xsl-format.

  • Hjärtefröjd
    TWH skrev 2012-10-24 19:12:50 följande:
    Ja, det var högt Ninnin!
    Jag bukar ligga på 15-16 (utan att Dr D tycker att det är anmärkningsvärt), så 8,3 känns inte särskilt högt.
  • Hjärtefröjd
    TWH skrev 2012-10-25 21:40:22 följande:
    Ni som har gjort ivf, bör man ta ledigt dagen efter äp? Jag har läst runt och det verkar som många får ont?
    Jag har inte heller haft ont efter ÄP.
  • Hjärtefröjd
    stumpan81 skrev 2012-10-27 09:27:51 följande:
    Ja, då var det dags igen...Är gravid, lite förvånad då vi inte alls brytt oss om att anstränga oss den här gången. Därför har jag inte tagit mina mediciner från äl...Och il fick jag för en månad sen. Det har aldrig fungerat då jag börjat med medicinerna vid plus, har ändå fått flera mf. Jag tror att det kan vara för sent att börja med dem nu, med den erfarenheten jag har så känns det onödigt. Vad säger ni?
    Hade tänkt be om en hysto i samband med att mf kommer den här gången. Att det blir en kombinerad skrapning/rensning av livmodern.
    Grattis!! Jag tog inte heller några mediciner innan jag plussade (just för att det var så oväntat), så jag började direkt vid plus!
  • Hjärtefröjd
    Påskliljan skrev 2012-10-28 18:25:54 följande:
    Jag ska få IL för första gången sen Aten nu i veckan och behöver få reda på om IL ska blandas med saltvatten. Ni som får IL hur får ni det? Jag har bara fått veta från Dr D att jag ska ha 150ml IL, men han sa inget om att späda det. Jag fick det dock utspätt i Aten. Läkaren som jag har pratat med tyckte det verkade som en bra idé att späda det, men ville veta exakt mängd. Ska maila Dr D och fråga, men han verkar ju vara lite sen på att svara så jag hoppas jag på lite hjälp från er.
    Jag får det outspätt...
  • Hjärtefröjd
    AaFT skrev 2012-10-29 14:07:15 följande:
    Hej!

    Idag har jag haft mitt blodtests samtal med dr. D och allt verkade ju "solklart"....
    tills NU... när jag har funderat lite...
    Ska ta IL idag eller imån.... 130 ml.... men ska det oxå spädas med 100 ml "koksalt"  (eller sodium chloride injekton som det stod på sjuksköterskan i Athens burk) eller ska det va lägre dos?
    Å sen.... hur får jag tag i "koksaltet", nålarna och slangarna...? Fick inte med något i de skickade paketen från Athen... Ringde till Apoteket å kolla med jag blev dumförklarad där.... Gråter
    Har en granne (fd sjuksköterska) som troligtvis kommer å hjälpa mig... så jag kan inte förvänta mig att hon kan fixa det... Nån som vet eller kan råda mig??
    Även om det säkert är bra att späda ut, så är det inget måste. Vi är flera i tråden som får IL outspätt och Dr D har inte sagt något negativt om det (inte till mig i alla fall).
  • Hjärtefröjd
    Lotus13 skrev 2012-10-30 20:47:47 följande:
    Ska försöka fixa detta TWH;) en annan sak jag undrar är om nån vet om man skulle kunna få ut eller köpa IL någonstans här i Sverige? Dr D sa att han kunde skicka till oss men att de nte hade så mycket just nu:( Kommer behöva det om ca två veckor.
    Jag mejlar dig!
  • Hjärtefröjd

    Ni som är gravida, har Dr D sagt nått om att ni inte bör gå över tiden? Min läkare hos BM undrade det idag och frågade om jag ville bli igångsatt på BF, om allt ser bra ut då...

  • Hjärtefröjd

    Så känner jag med, så jag kommer tacka ja till att bli igångsatt om jag får möjlighet. Även läkaren jag träffade idag tyckte det var onödigt att gå över tiden, trots att det är standard med två veckor och hon egentligen borde stå bakom det beslutet.

  • Hjärtefröjd
    Poussin skrev 2012-10-31 14:08:11 följande:
    Hjärte - Var du hos BM idag förresten? Det var jag med, vi kanske var där samtidigt. Flört
    Kanske det kanske, jag mötte ju en tjej med stor mage i hallen vid halv elva-tiden. Var det du?
Svar på tråden Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!