• Cathy

    Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!

    Solkattan; jag tror också att du kommer att behöva dropp vid plus och så några dropp till (iaf) under de första månaderna. Jag hade rätt höga nk celler och måste ta dropp ofta i början och hela graviditeten. Men så är det ju inte för alla. Lycka till med ÄP och ET!

  • Cathy

    Snart lycklig; undrar om inte du snart kommer att få max utslag eftersom äl sekretet ökar? Några dagar till? På vilken cd är du nu? Håller tummarna

  • Cathy

    Ingrid; men vad är det för läkare som gjort ditt VUL i förra veckan?!? Äggen har ju inte släppt eftersom dina blåsor är kvar. Om äggen är för små/omogna släpper de ju inte även om du tar ovitrelle. Varför inte ta en ovitrelle till och göra hemmaförsök eller insemination? (Ledsen men minns inte om dessa passar dig..). Risken för flerbörd är rätt liten ändå (med olika stora blåsor).

  • Cathy

    Solkattan; kan du inte ta ett senare tåg och ta droppet senare? Det går säkert på droppstället om du förklarar läget

  • Cathy

    Ingrid; ägget behöver inte släppa om blåsan är bara 18mm. Falun borde ha bett dig vänta med ovitrellen till lördag. Du kan ta en ovitrelle till, det gör inget men du skulle behöva sluta med progesteronet. Börja igen när blåsorna släppt, de små kommer nog också att släppa när den stora släpper. Kör på ny ovitrelle och sedan hemmaförsök/insemination Bor du i Sthlm, då har jag kontakt för insemination. Stor kram, jag håller tummarna!

  • Cathy

    Ingrid; fråga Falun varför de tycker att det är dumt att ta en ovitrelle till? Äggen kommer ju nog att släppa förr eller senare ändå, om inte de redan släppt?? Ja haha man får vara lite av sin egen läkare nuförtiden Falun hade jag högre tankar om måste jag säga...blåsor måste oftast vara 20-22 vid äl spruta för att släppa.

  • Cathy

    Ingrid; dina ägg borde släppa av sig självt och då borde du få mens, om nu inte hemmaförsök ger utdelning vilket vi hoppas Vadå provera, vad är det för trams att skriva ut det direkt? Du får stå på dig med Falun! De driver business de också! Styrkekram Vilaa; ja, ner sön hem tis låter ok. Då har du tid att köpa medicin på sön och eventuellt på mån (du kan gå till ett apotek och be dem beställa allt du behöver så behöver du inte springa runt). Har tyvärr inte varit på hans nya klinik så känner inte till hotellen.

  • Cathy

    Snart lycklig; nä nu gjorde du mig helt pirrig! Vilken fin blåsa du hade och precis rätt tidpunkt att ta ovitrelle. Och sprutan ger lite extra LH så ägget mognar fint! Superspännande! Och det är ju toppen med alla de andra små blåsorna, jättebra för din ålder! Det blir bra med ikväll, då hinner de simma upp till rätt plats och vänta där

  • Cathy

    Snart lycklig; ja, rund är bra. Och mycket äl sekret också (det hade jag månaden jag blev gravid, tvärtemot alla andra månader med lite sekret). Då fattade jag att äl sekret säger något om fertiliteten, särskilt för oss lite äldre. Du, hur gör du om du ska nedreglera en vecka efter äl och du nu gör ett hemmaförsök...? Håller tummarna hårt nu

Svar på tråden Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!