• Snart lycklig

    Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!

    HRE skrev 2015-03-10 12:10:23 följande:

    Här vet jag inte om man kan säga det går bra eller dåligt... Svettas som en tok varje natt och känner mig sjuk och har ont i ryggen. Armarna värker också. Precis som sist... Å andra sidan så har jag världens bästa vårdcentral och har lyckats boka tid för IL-dropp både igår och idag och på torsdag. När jag ringt samma dag!

    Dr. D. tycks tro svensk sjukvård är fantastisk. Han skrev i söndags att jag skulle ta dropp måndag, FBC tisdag och hcg på fredag. Sen efter min rapport igår skrev han att jag skulle ta dropp tisdag eller onsdag beroende på mina provsvar! Så jag bokar in och tar dropp - det kan väl aldrig skada!

    Men han har ju helt rätt i vad han sagt - implantation är inte mitt problem, det funkar. Annars hade jag inte reagerat som jag gör efter insättning. Men det är ju rent ut sagt fan att hjärta och själ vill så gärna och kroppen bara protesterar.

    Snart Lycklig - du som är "värstingen" Kyss här vad gäller immunförsvaret - hur många IL tog du i början? Hade du också skyhöga leukocyter och neutrofila? Alla mina andra värden är bra.


    Hur har det gått för dig?

    Förlåt för sent svar, men jag tog 4 st IL innan jag åkte till Aten den 22/11, transfer var den 25/11. Tog 2 IL i Aten, 1 dagen innan transfer och 1 dagen efter transfer. Sedan 1 IL dag 6 efter transfer hemma i Sverige och sedan EN MASSA. I genomsnitt, först 3 ggr i veckan, sedan 1 eller 2 ggr i veckan. Tror jag hittills tagit totalt 27-28 st. Dock har jag nu inte tagit något sedan den 3/3. Rekord. Nya bp på fredag. Jag har också sedan i fredags halverat min dos av Neupogen. Hoppas få sluta snart. Normalt trappar man ner efter vecka 12, men D vågade inte göra det i mitt fall, då min kropp inte var i balans.
  • Snart lycklig

    HRE, glömde, min dos har varit 200 ml IL och lite koksaltlösning. Ibland har det ändå blivit 225-250 ml, beroende på när sköterskan kommit in eller hur alert jag varit.

  • Snart lycklig
    che71 skrev 2015-03-09 07:03:57 följande:

    Snart lycklig va härligt att höra att det redan är v 18 för dig!

    Jag kände svagt i v 20 men hade moderkakan framtill.


    Tack, nu är jag i 18+6, går in i vecka 20 imorgon. Tror inte jag känt ngt ännu och min moderkaka är baktill.

    Hur har det gått med ditt hjälpmedel?
  • Snart lycklig
    Cathy skrev 2015-03-09 21:04:20 följande:

    Snart lycklig; åh så härligt att du redan är i vecka 18 och allt gått bra så här långt! Jag hade moderkakan bak men kände ändå inga rörelser innan v.21. Hade nog fullt upp på jobbet då så inte heller tid att känna efter och direkt jag ställde frågan här på FL hur det ska kännas så kände jag 'fiskstjärten' Ta hand om dig och magen kram


    Skönt att höra att du inte kände ngt förrän v21. Det lugnar. Idag är jag ju ändå lugn, efter morgonens RUL, men tag känner ju mig själv. Om några dagar hittar jag säkert ngt att oroa mig för. Nära till hans ligger nog då rörelser eller ej. Visserligen ska jag till specialmödravården för första gången på fredag och sedan ordinarie BM på måndag. Så oron borde väl hålla sig borta några dagar åtminstone. ;)

    Tråkigare är att jag är väldigt svullen i ansiktet, antagligen av kortisonet och jag har redan gått upp 11 kg!!!!! Magen är stor och syns, men det var förvånande nog först förra tisdagen som någon sa ngt för första gången på jobbet. Sedan gick det som en löpeld och jag fick kramar och gratulationer i massor.
  • Snart lycklig

    HRE, vilka fantastiska nyheter!! Så glad för din skull. Jag testade också positivt 6 dgr efter transfer. Återförde du ett eller två?

    Håller med dig, är säker på att jag inte heller blivit gravid utan alla dessa stödmediciner. Tack tack Dr D!

    Oh vad roligt!!! Glada nyheter ger hopp.

  • Snart lycklig

    Cathy, hihi, tjockisar..... ;) Hur mkt gick du upp totalt? Hur mkt hade du gått upp i vecka 20? Jag blir redan vätskefylld till kvällen.

  • Snart lycklig
    che71 skrev 2015-03-18 18:53:37 följande:

    Åh Snart Lycklig RUL redan o halvvägs imorgon!! Underbart! Grattis!

    (Första gången jag förstod att det var bebisen i magen jag kände var exakt halvvägs, låg o skulle sova o kände plötsligt ett litet konstigt som "fisksprattel" i magen...)

    Vi valde att inte heller kolla vilket kön så att det fick bli en överraskning.

    Vet du vad de kommer göra på specialistMVC? Jag gick där också pga min förlossningsrädsla, först en BM där o samtal med hopp om att få snitt o sen träffade jag läkare 3 gånger den sista tiden, som kollade ctg o hur öppen jag var osv, samt att det gjordes extra flödesultraljud,pga min oro för proppar i moderkakan osv.

    Jo tack, ringen (den andra) sitter kvar o ibland känns det nästan bra (som vanligt/som innan förlossningen) men kanske hälften av tiden tycker jag att framfallet ger obehag ändå. Jag känner det speciellt när jag promenerar o lyfter bebis (hon väger ju 9 kg nu den lilla busungen!) o jag har svårt med knipet.

    Ska tillbaka till uroterapeuten efter påsk för kontroll.


    Tack!

    Jag vet inte exakt vad vi ska göra imorgon på specialistmödrarvården på KS. Det är en läkare jag ska träffa. Blev ju remitterad i början när jag väntade trillingar. Nu är det nog för min ålder, många mediciner och ÄD, tror jag. Tacksam för alla kontroller jag får göra.

    Tänk, lilla busungen 9 kg! Vad jobbigt du har det, men ändå bra att det stundvis känts hyfsat. Tycker synd om dig. Hoppas de hittar en permanent bra lösning för dig.
  • Snart lycklig
    södertjej skrev 2015-03-18 20:51:56 följande:

    Snart Lycklig, Blir tårögd när jag läser om dig, att allt ser bra ut och du nu är halvvägs! Stort Grattis till din stora lycka! Kram!


    Oh tack gulliga du. Både jag och lyckan är stor. Stor kram till dig.
  • Snart lycklig
    trex2013 skrev 2015-03-19 10:29:09 följande:

    Är så glad för din skull och tack för att du uppdaterari tråden hur det går för dig! :D


    Oh vad alla är gulliga. Tack kära du!
  • Snart lycklig
    Solkattan skrev 2015-03-19 12:15:12 följande:

    SL: härligt att allt tuffar på ... Hoppas du kan njuta lite mellan varven !

    Sitter här o väntar på att läkaren ska ringa. Han ska ge "respons" på mina inskickade journalkopior från tidigare ivf samt hyston i Riga. Känns som om han kan ha invändningar mot återföring. Har ju kört igång med pred. Men känner inte för att bränna 2000 spänn på ildrop ( resa till Stockholm) utan att veta om återföring ens blir av....

    Avskyr att få "han ringer under dagen". Vill veta mer exakt tid !! Ska iväg med sonen till läkare vid 15:30. Bergis han ringer just då...


    Tack, jag tror jag vågar börja njuta lite nu.

    Skönt för dig att du fick besked för start. Nu hoppas vi på att allt infinner sig på rätt dagar för er.
Svar på tråden Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!