• stegen

    Vi som försökt ett tag utan plus

    kanske 4a skrev 2012-11-13 13:49:37 följande:
    Men fy vilken upplevelse, hoppas du mår bättre idag. Låter konstigt tycker jag att du inte fick varken lugnande eller smärtstillande. Och även om de var stressade får man vara proffsig och inte låta det gå ut över patienten. Grr, jag blir så arg på sånt, jobbar själv inom vården.
    Mår mycket bättre idag, mindre ont även om det kommer lite då och då men inte alls som igår. dock kommer bemötandet och hela besöket ta lite tid att bearbeta och nu känner jag nästan rädsla av bara tanken att göra ett VUL igen, för redan där var hon så hårdhänt när hon mätte äggblåsorna. Men chansen är ändå liten att det nästa gång kommer att vara just samma läkare för av 4 VUL har jag haft 4 olika läkare. 

    Det stör mig lite att jag inte minns namnet på henne, för då hade jag kunnat försöka be om en annan läkare (fast man egentligen inte får det). men det finns ju såklart dokumenterat i mina journaler så jag kommer att fråga och försöka att slippa.  

    Jag håller med, just att de stressar är fruktansvärt hemskt, och under dessa omständigheter när de faktiskt är inne i ens livmoder (och hanterar min mans sperma, tänk bara tanken.....) så är det under all kritik att jämra sig om tiden, men sköterskorna var kanon, struntade till synes i hennes tidspress och var helt underbara!!  

     
  • stegen

    Det är så skönt att skriva av sig, hoppas ni inte tycker att jag är tjatig{#emotions_dlg.flower}

  • stegen

    Då kan jag fortsätta att vara lite tjatig när det behövs, just nu känns det som om jag fått ut en hel del av det som behövde ventileras!

    Hjärta 

  • stegen
    Malin1988 skrev 2012-11-13 15:58:37 följande:
    ÄNTLIGEN har jag fått operationstid inbokad. Den 27 november, om exakt två veckor ska jag opereras!



    Härligt!!!
  • stegen

    Det blir soffläge idag, känns inte alls bra att gå!

    Denna promenaden skulle ta max 10 min men tog 20 då jag får gå sakta.

  • stegen

    Pastell: är det imorgon, underbart!! Håller tummarna att besöket går bra!

    Fortfarande soff/sängläge här, har ingen ork och sen jag var ute och gick har jag haft ont igen, mår illa och är yr....är så fruktansvärt trött på att inte må bra. Allt sedan pergotablett nr2-3 något.

    Hoppas hoppas detta släpper snart!!

  • stegen

    Ja det är skönt att få alla provsvar, håller som sagt tummarna!!

    Antar att pergon kan sitta i, men vet inte. Ortivellen sitter ju i 10 dagar, jag vet varken ut eller in längre!

  • stegen
    Pastell skrev 2012-11-13 21:10:19 följande:
    Åh vad gulligt, en av mina närmre vänner i min klass som vet om utredningen skrev just på fb att hon hoppas det kommer gå bra med utredningen och vi får hjälp snart för hon vill se mig med bebismage Gulle hon,sådant värmer! Man blir glad.



    Det finns faktiskt fina människor runt en!! De är guld värda!
  • stegen

    Ja denna tråden är underbar, otroligt fina tjejer och så skönt att få ventilera!

Svar på tråden Vi som försökt ett tag utan plus