• Ciccie86

    Vi som försökt ett tag utan plus

    JZ79 - vi började utredning med att jag lämnade massa prover, där svaren var positiva.. Jag har riktig mens och ägglossning.. Så nu är det sambons tur att lämna tester, men vi bestämde oss för att ta det efter semestern i Augusti, vi ska försöka njuta av sommaren och mysa på som vanligt :)
    Känner mig jätte konstig.. Så är rätt säker på att jag vaknar upp med mens imorgon..

    Kram på er

  • Ciccie86

    BIM-2 idag och jag känner att mensen är på gång.. Värk i livmodern, illamående, trötthet, känner mig förkyld etc.. Så nu kommer den nog närsomhelst.. Samma sak varje månad..
    Men förhoppningarna borde ej finnas, då vi enbart hade sex på dag 10 och dag 16.. Så nu väntar jag bara. Kram

  • Ciccie86

    Ni som tidigare varit gravida, har ni upplevt extrem trötthet eller svettningar på nätterna?

  • Ciccie86

    Har även värk i nedre magen och svanken, men känner inget i brösten.. Har en del flytningar också, vilket får mig att tro att Mensen ändå är på ingång :/ Dessa flytningar har jag varje månad..BIM-2 idag..

  • Ciccie86

    Jag tror att mensen kommer i natt.. Nu Milan det i livmodern, det värker i blygdbenet och jag känner mig allmänt öm och svullen. Så förhoppningarna är som bortblåsta. Nu hoppar jag i sängen för att slippa tänka på hur jobbigt det kommer bli när mensen dyker upp :( vid nästa ÄL har jag iallafall semester :) Då ska det testas med stickor :)

  • Ciccie86

    Hoppas2012 - har jag helt missat att du plussat?? Eller är jag bara förvirrad? :p Grattis isf!! :)

  • Ciccie86

    Mensen kom inte i natt, vilket de absolut kändes som att den skulle.. Har sovit uselt i natt igen och är så trött och har hemsk huvudvärk idag.. Men jag har gett mig tusan på att ej äta sömntabletter längre, en månad utan dem idag. Får rida ut stormen och hoppas på att sömnen blir bättre när semestern kommer om 7 arbetsdagar :)
    BIM-1 idag då (dag 27 i cykeln)..
    Kram

  • Ciccie86

    Nellin - Jag har test hemma, tänkte vänta till midsommarafton (fredag- BIM-1).. Men tror att mensen kommer innan dess.. Ska kompa från jobbet och gå hem 14, är helt off :(

  • Ciccie86

    Hoppas - Ja just ja :) Sorry! Såg att du hade skrivit skitmens på mitt inlägg, men jag skrev ju att mensen inte kom i natt ;) haha..

    Nellin - Jag har också trott att Mensen kommit flera gånger idag, men inget ännu, bara en massa flytningar. Så tyvärr tror jag att den ändå är på väg.. Mår sjukt illa också, vilket brukar tyda på mens på g.. Såg att jag skrev ovan att jag är på BIM-1 på midsommar, menar såklart BIM+1 då ;) BIM-1 är ju idag.. Haha.. Kram

Svar på tråden Vi som försökt ett tag utan plus