• Pastell

    Vi som försökt ett tag utan plus

    Lillnosen skrev 2012-12-23 09:48:43 följande:
    Jo jag hade visst en sticka och ett CB-digital. Men jag har ju så kort lutealfas (11 dagar) så då lär det garanterat måsta vara morgonurinet... Så jag får ju vänta till imorrn. Mensen kommer garanterat igång under dagen och jag får skylla mig själv när jag bryter ihop :(
    Men nej, så ska du inte tänka. Vadå skylla dig själv? Du kan garanterat inte påverka det här om det tar sig eller inte Hjärta Men jag tror vi kommer vara två som bryter ihop snart,för jag har alla symtom att mensen kommer alldeles för tidigt. Dag 24 idag bara och borde inte få förrän dag 29.
  • Pastell

    Samma här, tänkte på dig hela dagen igår Nellin, och idag med Hjärta

  • Pastell

    Lillnosen: Blä för blankt test. Men jag hoppas ändå det dyker upp ett och mensen håller sig borta!

    Nu är vi i Växjö hos mina föräldrar. Har träffat min bästa vän också ikväll som är gravid, liiiiiiten mage hade hon allt fått även om det mest är svullet, såg även bebisen på ultraljudsbilderna, hihi,ser ut som en hund

    Annars är läget oförändrat, jävla mensvärk och det känns som den ska komma hel tiden. Alla säger jag är på väldigt dåligt humör hela tiden och så irriterad på allting.. förmodligen bara vanlig pms men jag hoppas ju. Vi får se...den kommer nog imorgon eller övermorgon.

        

  • Pastell
    stegen skrev 2012-12-23 21:45:30 följande:
    Idag ha jag jag seabanden på mig hela dagen och kom på nu att jag inte mått illa sen imorse! Även ingefära inköpt ifall det skulle slå på!

    De funkar säkert då!! Bra!!! Hjärta
  • Pastell

    Hoppar in lite snabbt och lämnar ett litet avtryck i min favorittråd! Solig

    Önskar alla fina tjejer i tråde en riktigt God Jul!!! TomteHjärta Hoppas ni alla får en kanondag!

    Puss o Kram     

  • Pastell

    God fortsättning Nu har vi kommit hem från släktfirandet, vi var 35 stycken så det blir endel...pust Men det var mycket trevligt. Imorgon åker vi till mannens mamma o firar jul.

    Ingen mens här, mensvärk dock. Vågar nästan påstå att jag fått väldigt synliga blodådror på brösten kan vara att mamma o pappa har annat lyse i deras badrum men ja, de syns mer. Hoppas så innerligt...även om det känns som den kommer när som.     

  • Pastell

    Kram på dig Nellin! {#emotions_dlg.flower}

    Är faktiskt hemma nu, vi åkte ikväll från mannens mamma istället för det skulle bli så halt imorgon förmodligen. Lika bra det.

    Ingen mens här än, på dag 26 och bim+10. Inte testat mig men har haft mensvärk sen fredags. Mannen har sagt jag sagt hela tiden i dessa dagar att det känns som mensen verkligen kommer...och det gör det men hitills inget. Men den kommer väll.
    Mitt humör har varit under all kritik tycker alla i min omgivning, försöker skärpa mig. Ömma bröst har jag och synliga blodådror som jag inte brukar ha.

    Men jag vågar inte hoppas....just pga menskänslan

    Vi får se! Hoppas några plussar snart½!

  • Pastell

    äl+10 menar jag såklart

    trött av åksjuketabletten

  • Pastell
    stegen skrev 2012-12-25 23:32:25 följande:
    Pastell förstår att du inte vågar hoppas, så därför ser jag till att göra det åt dig!
    Gulliga du! Hoppas du snart mår bättre med ditt illamående! {#emotions_dlg.flower}
Svar på tråden Vi som försökt ett tag utan plus