• Pastell

    Vi som försökt ett tag utan plus

    stegen skrev 2012-12-20 15:03:14 följande:
    Tack, fast eg är det inte så mycket att se haha {#emotions_dlg.flower} Meeeen Hjärta
    10v tills vi får se nästa gång :o) 

     
    Hehe...min bästa vän var på vul i måndags, hon är i v 12 nu och man såg ju inte jättemycket då heller mer än nått som låg där och sprattlade. Hon tyckte det såg ut som en hundvalp
  • Pastell

    Nej nu ljuger jag, vanligt ul var det, KUB testet inget vul

  • Pastell

    mamma0702: Gött att sonen är frisk, och att ni fick till det ändå trots sjukdom i familjen Glad Hoppas ingen mer blir sjuk!

    Själv så har jag grym magkatarr Är så svullen så man skulle kunna tro jag var gravid i 5:e månaden eller nått. Jag tycker jag brukar få magkatarr ofta vid juletid, är nog stress även om jag inte känner mig jättestressad. Dricker massa verum hälsofil & har dubblat dosen omeprazol Måtte det gå om till julafton och dagarna runt där...med tanke på all julmat.

  • Pastell

    otålig: Usch vad jobbigt läget, att behöva vänta så länge Är det ivf sen då?

    Jayt: Beklagar mensen Kram

  • Pastell

    Hörru Lillnosen, jag kände inte ett piss när jag var gravid. Så det behöver inte betyda nått att inte ha några symtom

  • Pastell
    Sweetieee84 skrev 2012-12-20 18:22:46 följande:
    Jag är ny här på familjeliv och snubblade över denna tråd. Vill bara säga att det är helt fantastisk hur ni stöttar varandra! Det kan kännas så ensamt och uppgivet när det där pluset/bebisen aldrig kommer...jag väntar fortfarande efter 2 år...Hoppas att det vänder för er (oss) alla! ????
    Välkommen hit! Glad
  • Pastell
    BaPumba skrev 2012-12-20 20:36:32 följande:

    Tjejer, det är en sak som jag har tänkt på och funderat kring flera gånger i denna tråden, och jag som gärna skulle vilja att vi ändrar.

    Vi ber ofta om ursäkt för oss själva. Vi ber om ursäkt för att vi skrivit ett långt inlägg eller att vi gnäller. Vi ber om ursäkt för att vi beskriver hur våra flytningar ser ut. Vi ber om ursäkt för att vi inte hinner läsa allt eller svara på allt. Jag blir lite ledsen när jag läser våra ursäkter. För vi är helt vanliga människor med helt vanliga kroppar och helt vanliga behov.

    Vi har olika slags flytningar. Ibland är de slemmiga, bruna, blodblandade, krämiga. Det är inget äckligt, det är så våra kroppar fungerar. Vi har massa känslor inom oss, ibland är de glada och ibland är de ledsna. Ibland vill vi bara gräva ner oss och gnälla och klaga på hela världen, och det är helt okej. Ibland vill vi skriva ett kort inlägg, ibland ett långt och ibland inget alls, och allt är lika okej. Ibland orkar vi läsa allt, ibland hoppar vi över en del, svarar på vissa inlägg, svarar inte på andra, och det är också helt okej. Ibland vill vi skriva om andra saker än bebislängtan och symptom, och det är också helt okej.

    Vi är ett gäng fina kvinnor här inne som stöttar och peppar varandra, och jag tycker inte att vi behöver be om ursäkt inför varandra. Vi finns ju här för varandra.


    True Bra skrivet! Solig
  • Pastell

    Väntar på testbild

    Idag ska jag gå och ta blodprov för att kolla om äl skett.

    Själv känner jag mig väll inte lika positiv som andra i tråden , för min egen del Men men.....KRAM på er tjejer!

  • Pastell

    Nellin: Hcg dubblas ju varannan dag, så det är inte kört! *kram*

    Solrosen: Japp bara ett blodprov här som gäller. Skönt det och slippa springa på provtagningen hela dagarna hehe.

    JZ79: Jo ägglossning är jag ganska säker på att jag haft, hade ju grymt ont i magen....menar mer att det aldrig tar sig. Men hoppas två släppte så man har dubbel chans Cool

    Beklagar mensen kanske4a kram!

Svar på tråden Vi som försökt ett tag utan plus